Отговори
# 1 470
То, няма лошо и тази на 100 хил. км, но не и за 22 хил. лв.

# 1 471
  • ВАРНА
Всички коли в продажба на бг.търговците са на толкова км. реално - Но превъртат км.!

Скъпи са новите/под 4 годишни - гаранционни/  японски коли - особено пък  тези 4 цл. автоматици с 4 врати с все още оставаща гаранция.

Няма по-евтина от 22 000 лева с ддс  три г. годишна 4/5 врата с 5 пълноразмерни места за възрастни  кола автоматик с поне 132 коня и остатъчна гаранция от поне една година.

Освен ако не  търсите 3 цл. отпадъци на Дачия - Клио.

# 1 472
Благодаря на всички за коментарите относно колата!
 И все пак ако реша да я купя какво е най-важно да се провери, имайки предвид, че се купува от Тойота директно?

# 1 473
Благодаря на всички за коментарите относно колата!
 И все пак ако реша да я купя какво е най-важно да се провери, имайки предвид, че се купува от Тойота директно?
Ми те си имат сервиз,но едва ли ще я вкарат за оглед , според мен искайте история на колата.

# 1 474
Дали обслужването влиза в цената на колата, каква гаранция дават.
На място трябва да ти дадът протокол с техническото състояние и евентуално частите, които трябва да се сервизират или сменят.
Една от най-чистите покупки е от официален представител.

# 1 475
На мен също ми се виждат много километрите. Нашата я взехме на 15г с 200000 км и за нея се казва, че са много, каму ли кола на три години.

# 1 476
  • 1st floor
На място трябва да ти дадът протокол с техническото състояние и евентуално частите, които трябва да се сервизират или сменят.
Аз наивно си представях, че ти я дават перфектна, доколкото е възможн - със сменени филтри, масло и пр. Не е ли така? Simple Smile

# 1 477
На мен ми предложиха друга марка, от тези които ги изкупуват обратно. Дадоха ми три месеца гаранция (км не ги помня) списък с това, което е хубаво да се смени, смяна на всички течности и даже ми предложиха да я докарат от София, ако не бързам. Отказах се, защото турбото на модела е слабо и лесно се прецаква.

# 1 478
  • ВАРНА
Строшихме рекорда.  + 17 градуса и варненци тръгнаха на плаж на 29 декември
....кхъ

# 1 479
Днес ходиме да я видим. Ползвана е за рент а кар. Техническото състояние е добро, със сменени филтри, масло. Само препоръчаха да се сменят четирите диска. Три години има още гаранция.

# 1 480
Сега вече трябва да ви е ясно дали си заслужава. Без да ви подлъгвам, но сто хил. не са много км.

# 1 481
Днес ходиме да я видим. Ползвана е за рент а кар. Техническото състояние е добро, със сменени филтри, масло. Само препоръчаха да се сменят четирите диска. Три години има още гаранция.
С нови дискове ще вървят и нови накладки.Маслото и филтри не правят добро тех състояние, как вие го определихте като добро такова?До колкото съм запознат мисля,че цената може да се договаря.

# 1 482
  • София
Лично аз се посмях доста, на някои коментари.
Ма много били километрите, ма зели и душата, ма не знам какво.......
Е, кво, от джамбазите с върнати поне 100к, "нов внос", карана от немска бабичка сигурно е по-добре. Simple Smile
По-големите компании, трябва да са малоумни да продадат кола и то за такава сума, рискувайки да е бангьоз. Клиентът вече има достатъчно права, така че ако се запъне, може да им създаде много грижи, ако се случи нещо подобно.
На питащият - може да се изиска детайлен преглед, срещу заплащане. Ако нещо не ти хареса, може да се оправи, там или на друго място. преценяваш дали те устройва. Подобна колица, която нова струва към 40, в зависимост от оборудването, за тези години и километри е със сравнително адекватна цена.
Имам взаимоотношения с тях от над 15 години. Не ги хваля, но нещата са приемливи. Е, винаги може да се изтегли късата клечка, но къде ли не може. Simple Smile

П.П. Колата, която ползвам е на почти 4 години и е почти на 100К. Със 7 години гаранция е. Начи по тази логика спада към скапаните, ако тръгна да я продавам. Simple Smile

# 1 483
Тойота мисля даваха 6 години или 200 хил км гаранция. Тригодишна кола на 100 хил лашкана като рент-а-кар за мен е лош избор за частна кола, освен ако не си сменяте колите през няколко години и мисллите скоро да си я върнете пак на представителството.

# 1 484
Най-вероятно е лашкана София-Варна и подобни дестинации. Едва ли цената като рент а кар е била по джоба да някой младежи, че да я лашкат кат за последно. Ползвана е като представителна кола вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт