Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава! - Бебеправене 367

• 26 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Късмет е момичета.
На ММ СГ е почти еднаква отпреди 2,5г обаче ето на тогава забременях на 2ри месец, сега 7-8 не забременявам.
Разбира се остава възможността при мен да не са ок нещата, и предвид операцията ми не е невъзможно, но късмета си е късмет.

Ще ми се 7-8 да бяха, 9-10 са... месеците.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 13:55 от Ivied

# 376
Локо , Семерджиева е противоречива личност Grinning

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 13:55 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 377
lokofenka при кой си правихте операцията за варикоцеле?

# 378
Jessito, при Кацаров, аз съм писала и в темата за МФ . Препоръчвам го !
Съншайнче, противоречива е меко казано, но ходя само заради фоликуметрията при нея, че за Калчев вече за април записват часове и не минсе чака. Ама опрат ли нещата до сериозната част ще се прехвърля при Калчев .Да ме прощава Семерджиева ама аз ходя ба фоликуметрия и вски път по 6 пъти вече ме пита подадохме ли документи и защо не съм. Голям зор, голямо нещо с тва ин витро, сакън половин година ако изчакаме ...
А и при мен нищо не вижда не наред , за което да ми се налагат някакви изследвания и процедура, та съм й доста безинтересна като казус.

# 379
Странна е меко казано за нея . Един път е любезна , на следващия е буреносен облак , но я разбирам , хиляди жени с проблеми минават през нея ежедневно , няма как да не попие доза негативизъм .

# 380
+1, че Семерджиева е противоречива личност. Мисля , че е на настроения! Wink

Аз пак..лошо не видях от нея, но съдейки по вашите коментари, момичета..еми ... странна птица е! Според мен също Калчев е по-добрия специалист, но уви - нямаха часове за него, а аз нали все бързам!
😂

Вили, честито! Да имаш лека бременност ти пожелавам!

# 381
  • Варна
Локо, не искам да ти давам надежди, но на мен не ми изглеждат зле нещата. Момичета с къде, къде по - лоши показатели при мъжете им са забременява ли, какво е това натискане за ин витро? И изобщо не е вярно, че като се прави ин витро, няма нужда от снимка, та нали ако тръбите са запушени, нагънати, с хидросалпингс, възпалени, това може да провали опитите ( най - малкото), може да се стигне до извънматочна бременност и т. н.
Винаги преди да започнете процедура настоявайте за проверка на тръбите! Ако ви откажат, търсете друг вариант, при друг лекар, ако трябва отидете само за цветната снимка някъде. Да, случва се да направят спазъм тръбите и да дадат фалшив резултат, за това се използват упойки...
Значи, Семерджиева винаги ми е изглеждала бурсук, имах само един преглед при нея и веднага разбрах, че с нея няма да се стиковаме, но е и некомпетентна за мен!

# 382
  • София
Аз също вече си мисля, че основната дума е КЪСМЕТ.

Дори СГ поначало да е добра, или да има подобрение след
операция/лечение/добавки, пак няма гаранции, че ще стане. За съжаление. Confused
Вторият основен момент е - колко й се чака на двойката в името на това да стане естествено.

lokofenka, чакайте си 6те месеца след операцията и така.
А защо отсега не си запишеш час при Калчев, щом искаш да се прехвърлиш при него ? Ако пък забременееш дотогава /дай боже!/, ще го дадеш на друго момиче. Иначе не виждам кога и как ще се вредиш при него...

Едит: +1 за тръбите. Аз също знам, че се проверяват преди всякакви АРТ.

Vili__, честито !

Скрит текст:
Аз отивам да взема подаръка на ММ за нова година - халат за баня. Grinning Поръчах един и за мен, че отдавна имахме нужда от нови.
Малко позакъснях, ама предвид, че той нищо не ми е подарил... Grinning

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 17:29 от rave

# 383
Локо, наистина ЦС е задължителна преди ин витро. В случай на хидродалпингс например тази течност е отровна за ембриона и го погубва. А моят съвет е да си подадете документите в ЦАР по-скоро, защото се чака с месеци за заповед, а после още няколко месеца отнема добрата подготовка за самата инвитро процедура.  Но ако не те притиска фактор възраст, разбира се, ще постъпиш както на теб е най-спокойно.
Аз първоначално много страдах, че прибягвам до инвитро, но сега, като се връщам назад, ми се струва даже, че съм можела много по-рано да си спестя доста терзания. При мен го имаше фактора въраст, де 😜

# 384
Съжалявам, че не можах да ви опозная.

Хич не ти трябваме Simple Smile
Честито миличка Simple Smile

# 385
Ivied , не съм съгласна с теб . По принцип е вярно , че на добавките им трябва повече време , за да подействат , но не винаги . Абсолютно след няколко дневен прием ми се отложи О и съответно Ц , явно е до организъм и не можем да слагаме всички под общ знаменател . Има момичета , които се повлияват изключително бързо и разбира се и такива , при които ефект идва след много време . Дори и да получа препоръка от АГ , тя също няма как да е сигурна как ще подейства точно на мен . Тук опираме малко до проба - грешка . Когато човек опознае достатъчно тялото си , по-лесно може да предположи кое как ще се отрази .

# 386
Eми Мери добре, аз реално казах, че АКО някой има желание да го пробва, но е предпазлив- да пита АГ. Какво друго да кажа по подходящо? За Витекс се пита по няколко пъти в тема, аз лично не знам какво друго да отговоря. На опаковката пише от 8-12 седмици прием за да има резултат, и да по принцип отнема време на билки и добавки да подействат. Честно не може да знаеш от кое ти се е отложил цикъла. Би ме изумило от няколко дена да даде такъв ефект, но ок, съгласявам се обаче колкото и да не си съгласна ти, обективно погледнато е изключение такъв ефект. Ако те разбирам правилно с кое точно не си съгласна де.
Също така на тая логика никаква добавка не трябва да се взима, щото никой лекар няма да знае как ще подейства на теб лично. Ами те нали правят тестове, контролни групи. Не се пускат така неща на пазара. Аз съм на 35, познавам тялото си, не съм пила например МВИ, но идея нямам как ще ми подейства. Докато не пробвам.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 19:38 от Ivied

# 387
Аз не говоря конкретно за Витекс а . Казвам , че по принцип всяко лекарство или добавка действа различно за всеки човек . Относно случилото се на мен при приема на другата добавка , след консултация с трима лекари , защото при мен имаше още един негативен ефект , се потвърди , че добавката ми е разбутала хормоните . Както и да е , не искам да споря . Не ми хареса коментара ти : “ Еми като ви е страх питайте си лекаря , достатъчно често го посещавате “ . И да , правилно си ме разбрала , не искам да си правя експерименти , защото още на първия път се опарих , дори и с нещо силно препоръчано , защото се притеснявам . Всеки решава за себе си . Но определено с опита с лекарства , който имам покрай проблемите на ММ , съм се убедила , че всичко е индивидуално . Добавката , която аз пих също е с много добри отзиви , ама на ... на мен ми подейства много кофти ... за това просто споделих , че от тогава съм скептично настроена .

# 388
Ясно де, ти си се парила от добавки, имаш мнение. На мен обаче ми се вижда безмислено защо ми влезе с бутонките директно с първо изречение “Не съм съгласна с теб”. Май това ти беше най важното. Наистина ме въвличаш в безмислен спор, дано е бил полезен на някого постът ти, защото аз в никой случай не съм съветвала обратното, демек пий народе къде каквото видиш. Напротив.
Както и да е , не искам да споря . Не ми хареса коментара ти : “ Еми като ви е страх питайте си лекаря , достатъчно често го посещавате “
И всичко точно, но това е доста манипулативно да го напишеш. Ето какво написах реално. “Ако се интересувате да го пробвате- ами питайте АГ-то си. Повечето тук посещавате редовно лекар. Simple Smile “
Ако търсиш да тълкуваш с неприязън нечий думи и “добър ден” стига. Изобщо не съм го написала с неприятната конотация, която му лепна ти.
Хубав уикенд пожелавам на всички!

# 389
Момичета , не се карайте за глупости  Simple Smile Стана ясно какво има предвид всяка от вас. Аз съм пример за човек , на който веднага му повлияват лекарства и добавки. Както писах за МВИ и вече ставам досадна, веднага ми подейства.
Сега обаче ме вкарахте в размисъл за витекса, нещо втори пореден месец усещам много рано О., днес ми е едва 9ти ден. И ЦС си имам , и болки, ама по-добре ранна отколкото късна или все не е добре ? Confused
Отделно напоследък ми жълтее кожата на лицето и днес Джи пи-то ми обърна внимание. Може би прекалявам с шепата добавки, които приемам, и си товаря черния дроб. Ще ги спирам тия дни и ще оставя сама фолиевата, че да ми почине организЪма преди хормоналните бомби, дето ми предстоят.

Лека нощ, сладурки, и приятен и бебеносещ уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт