Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава! - Бебеправене 367

• 26 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Замразени купувам само от Лидл, защото има разнообразие, не са дълбоко замразени, аз съм доволна. Лятото купувам от пазарите. Боровинки купувам не  само замразени, сега има по магазините. Моят мъж също се храни с различни неща от мен, на него се приготвя отделно. Не обича риба, зелени и, на него му дай скара, спорим постоянно, казвам му, че не е на 25 г.и трябва да се съобразява какво консумира.

# 361
  • София
И аз да кажа за Витекса. Реших да го започна от началото на миналия МЦ. Усетих и засякох овулацията на 14ти ден (късно, според очаканията ми, тъй като съм с кратък цикъл -25дни). Обаче след това ми започнаха много силни болки в гърдите. По празниците пътувахме и не хо взех, демек го спрях. В следствие на което ми подрани с 3 дни и ми дойде на 22-рия ден, 8 дни след предполагаемата ову. Та засега аз също се отказвам да пия добавки. Наблягам на полезни храни и така.

# 362
Tо и на 25г пак човек трябва да гледа и мисли какво яде. Grinning

А за витекса, като всяка добавка, действа с време. Не очаквайте да пиете 3 дена и да окаже ефект. Нито отрицателен нито положителен. Ако се интересувате да го пробвате- ами питайте АГ-то си. Повечето тук посещавате редовно лекар. Simple Smile
Витекс не е панацея.

# 363
Здравейте момичета,да се запиша и аз ☺
За първи месец бебеправим,след овулация от вчера имам сърбеж и парене явно са гъбички 😞 при вас случвало ли ви се е
Пожелавам на всички желаните две чертичкии 🤗🍀

# 364
За първи месец бебеправим,след овулация от вчера имам сърбеж и парене явно са гъбички 😞 при вас случвало ли ви се е
Здравей, дано по-скоро приключите успешно с начинанието Simple Smile Сърбеж и парене винаги са симптоми за проследяване от лекар - я гъбички, я цистит, я някоя друга изненада. Конкретно за гъбичките, не познавам момиче, което да не е имало някакви. Но определно, когато се работи за бебе, и двамата партньори трябва да са здрави, че после става трудно за ембриончето/тата. Микоплазми, уреаплазми и т.н. - всичко е риск за точицата ни, който не си заслужава да бъде поет Wink

# 365
Здравей, дано по-скоро приключите успешно с начинанието Simple Smile Сърбеж и парене винаги са симптоми за проследяване от лекар - я гъбички, я цистит, я някоя друга изненада. Конкретно за гъбичките, не познавам момиче, което да не е имало някакви. Но определно, когато се работи за бебе, и двамата партньори трябва да са здрави, че после става трудно за ембриончето/тата. Микоплазми, уреаплазми и т.н. - всичко е риск за точицата ни, който не си заслужава да бъде поет Wink

Благодаря вии 😊 от приятелки знам че при наличие на бременност (Ако има такава) до 3 м. не се предприема лечение за гъбичките.. ще се посъветвам с лекар 😊

# 366
Тия приятелки не са АГта предполагам?!
Нелекуването е по-опасно от медикаментите.

# 367
Здравейте, прекрасни! 🤗
Моята чертичка се насища и вече ще си ви чета само.

Съжалявам, че не можах да ви опозная. Всички сте много мили, а повечето са си цели доктори! Има какво да научи човек от вас! Искам да виждам само двойни чертички и бързо да се изпразни темата! Успех, милички! 🍀

# 368
Честито, Вили ! Спокойна бременност ти пожелавам Simple Smile

Аз бях днес на фоликуметрия, снощи се е спукал фоликула , видя се и жълто тяло в дясно. Всичко е ток и жица с две думи.

Не й хареса на докторката подобрената СГ на ММ и пак каза, че няма да станат естествено нещата, да сме си подавали документите. Обясних й , че плана ни е февруари да ги подадем и докато чакаме, да си забременя ествествено Simple Smile

Питах дали ще е необходимо при евентуално ин витро да правя цветна снимка, каза , че не се прави, тъй като при ин витрото няма значение проходимостта на тръбите и не се ползват един вид. За Адела става въпрос.

Каза и че може да си тичам, да правя кардио и всичко докато забременя, независимо пред или след овулация съм. Няма как да се влияе на прикрепяне/отлепяне на евентуален ембрион и т.н

# 369
Здравейте и от мен 😊 прочетох ви и се записвам в прекрасната ви темичка. Правим опити от 2 месеца, аз съм на 23, а ММ на 28. Надявам се скоро да видим двете черти, пожелавам го и на вас!

# 370
Честито и до финал 🤗

Здравейте, прекрасни! 🤗
Моята чертичка се насища и вече ще си ви чета само.

Съжалявам, че не можах да ви опозная. Всички сте много мили, а повечето са си цели доктори! Има какво да научи човек от вас! Искам да виждам само двойни чертички и бързо да се изпразни темата! Успех, милички! 🍀

# 371
Вили, честито, миличка! Личи си , че си слънчево момиче и може само да се радваш, че не ти се е наложила да ни опознаеш Simple Smile Наслаждавай се на бременността си и наминавай да ръсиш ....

Локо, може ли да напишеш ориентировъчно какви са параметрите на ТМ при подобрената СГ? Моите наблюдения, от това, което чета от опита на жените, е че дори и показателите да се вдигнат до малко над референтните, пак не е достатъчно за ест. забременяване. Винаги има изключения естествено, но стасистически погледнато май-шанса за Б. при да речем общ брой сп. в пробата 30 млн. шансът е малък. И то ся какво се оказва, уж прилична СГ , отпада МФ, ама на практика пак си го има.

Докторката аргументира ли се по накакъв начин ....

# 372
  • София
Браво Vili , наминавай да ни четеп и някой ден се сети да ни поръсиш с прашец на късмет. На теб леко бременеене! Simple Smile

При мен -Днес ми е 22ри ден - не чувствам нищо по-различно( дори обикновената за ПМС чувствителност на гърдите като че ли я няма), та предpолагам лелката ще си дойде както обикновено след 6 дена или повече... Sad
Само където коремът ми е разстроен нещо (газове и т.н. та си взех пробиотик да го успокоя и капки Иберогаст - мн ми помагат, предполагам всичко това е от нервите - имам чувствителен стомах)

Днес успях да си взема гелче да пробваме за следващата ОВУ - от Софармаси в Дружба ( последна бройка. В Субра ги няма даже на скалд (питах тъй като исках да поръчам да ми доставят в кварталната) явно ремедиум и софармаси или онлайн са опциите за тези,които търсят да знаят.

# 373
Keep, подобрената е на 3тия месец след операцията и като цяло :
преди                                                след
концентрация 14,32млн               36,52млн
общ брой          35,8млн                 116,86,млн           
прогресивни   5,65%                       4,12%
общо подвижни 30,43%                 11,11%
морфолгия 3,28%                             2,56%

Общо взето като ги съпоставиш като милиони бройки, че процентите не са обективни заради различната бройка , подобрението е че от общо са се покачили с 3 милиона прогресивно подвижните Simple Smile Но аз мисля, че подвижността ни нещо не такава или поне ще се подобри до 3м при приема на витамини спиране на цигарите.

Докторката не се обоснова. Първият път ми каза, че варикоцелето е едва ли не увреждане до живот. Втория път ми каза, айде 3м след операцията вече може да са се оправили нещата, а днес при трето виждане само констатира , че няма подобрение и няма да станат естествено нещата. Витамините нямало да помогнат. Еми аджеба, що ги изписвате тия Профекунди и Ортамоли на хора с по-ниски бройки и концентрации от нашата ?!  Та това беше дългата версия Grinning За морфологията нищо не коментира, но след като на Кайлин с 1,67% й беше казала ,че няма значение...

# 374
Еми аз ще издиря нашата последната, макар че те ни варират, но има някои много зле. Като цяло в бройката сте по-добре от нас, а при нас подвижността е окей и морфологията е 6%, което май е добре.

Иначе при вашата как така ще каже, че няма подобрение, очевидно има. Оф не знам вече .... а защо ги изписват, ами - бизнес. И все пак ги пием, да знам, че правим всичко, пък каквото такова. Чувам за жени мъжете им са със зооспермия (не се откриват изобщо сперматозоиди в пробата) и пак забременяват. Така че шанс.

Общи условия

Активация на акаунт