Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 501
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
На Mad също има добри попадения, взех си Noir tease, очарована съм, Victoria Xo също е хубав, на D&P си взех Мания M9 Армани-хареса ми като начало, Boss the scent H10-много добре се развива за сега, B19 още не съм го изпробвала, V7- Ерос Версаче взех го по грешка. Grinning И аз април ще ходя пак и още нови ще прегледам - Loris, David Walker, има и други, ама не ги запомних всички

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 21:30 от Mariana Tosheva 609746

# 181
Благодаря ти, Мариана! Ще се разгледам и аз!

# 182
  • вкъщи
Nomade на Заг ли е най-сполучлив?

# 183
Ами не съм сигурна, подуших го веднъж на щанда им в Мега мол и ми се стори сходен с оригинала, но когато се върнах да го купя няколко дни по-късно беше коренно различен, нищо общо с оригинала, миришеше предимно на спирт. Не знам какво се е случило

# 184
  • Варна
Номад имам на мартинез остатъци и оригинал купен след като се влюбих в първия Grinning. Не съм тествала тоя на Заг,но на мартинез почти няма разлика. Любим,много любим само дето новият Абсолю е още по-хубав Grinning. Кристалче и тук благодаря Heart. Похарчих една кошница пари за оригинали напоследък,но това не пречи да отараша Заг за новите им.
 Велвет фатале някой може ли да го сравни с рефанския?

# 185
  • София
Ами не съм сигурна, подуших го веднъж на щанда им в Мега мол
Заг имат щанд в Мега мол? Open Mouth
Супер, ще си спестя ходенето до Княз Борис. И като стана въпрос за Заг кой номер е Gypsy Water? Обожавам оригинала и нямам търпение да го тествам.
Онзи ден тествах Baccarat Rouge на Мартинез. Стори ми се, че много бързо ми изветря от китката, макар, че хора около мен казаха, че го усещат. Иначе ароматът е страхотен. Повече ми бие на дамски, отколкото унисекс, но явно е въпрос на възприятие. Ще трябва да го тествам пак преди да се реша да го взема.

# 186
Ами не съм сигурна, подуших го веднъж на щанда им в Мега мол
Супер, ще си спестя ходенето до Княз Борис. И като стана въпрос за Заг кой номер е Gypsy Water? Обожавам оригинала и нямам търпение да го тествам.
Онзи ден тествах Baccarat Rouge на Мартинез. Стори ми се, че много бързо ми изветря от китката, макар, че хора около мен казаха, че го усещат. Иначе ароматът е страхотен. Повече ми бие на дамски, отколкото унисекс, но явно е въпрос на възприятие. Ще трябва да го тествам пак преди да се реша да го взема.
Питах момчето от Базар и той отговори, че Заг нямат реплика на Gypsy Water.

# 187
  • София
На по предната страница една дама беше споделила, че е попаднала на него... Thinking

# 188

Да, от скоро. Проблема там е, че излиза малко по-скъпо от това да си поръчаш от базар или олх. Например най-малкия флакон (около 15 мл) е 11.70лв.

# 189
...Проблема там е, че излиза малко по-скъпо от това да си поръчаш от базар или олх. Например най-малкия флакон (около 15 мл) е 11.70лв.
не са ли доста високи тези цени?
В магазинчето на Заг в Дружба 2 : 30 мл е 7 лв,50 мл е 10 лв, а 100 мл е 19 лв. Това са цени,ако си занесеш твое шише,за да ти го напълнят (което е супер опция,защото имам мноооооооого).Ако нямаш шише,доплащаш само 3 лв за ново шише!
Няправо се родих с тези цени,изтествах толкова много неща за по 30 мл. А преди ми излизаше златно...

ПП.Влюбих се в Ботега Венета на Заг. Няма я тежката велурена кожа,усеща се съвсем леко, толкова е фин и траен.Simple Smile))

# 190
Страхотно звучи, а къде е този магазин в Дружба? И на мен ми се стори висока цената, но бях готова да затворя очи за една хубава имитация на Номад. Оказа се обаче, че няма да ми се налага да ги прежалвам тези 12 лв, не ми хареса Номада изобщо.
[/quote]

# 191
Страхотно звучи, а къде е този магазин в Дружба?..
Писала съм  по напред в темата: София,ж.к. Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 126 ,във входа на Китайския МОЛ Simple Smile Точно до аптека SОpharmacy, на самия булевард на Дружба 2.

# 192
  • Пловдив
Либре изчезна от сайта на Мартинез.

# 193
На по предната страница една дама беше споделила, че е попаднала на него... Thinking
И аз видях написаното и затова попитах момчето. Отговорът му беше, заг не го работят.

# 194
  • Пловдив
Момичета, някой не е ли изимитирал вече  Un Jardin Sur La Lagune на Hermes?
Мноого ми харесва, а не ми се дават толкова пари за оригинала....Flushed

Общи условия

Активация на акаунт