Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Все още никой.

# 196
Момичета, на Sospiro - Accento, дали си заслужава да се има в оригинал? Помирисах оригинала и е страшен, станах му фенка.
Изимитиран е от Мартин лайън, Гиза и Perfume Parlour. Ако знам, че никоя от трите няма да ми предложи нещо близко и трайно, ще купя оригинала. Имате ли впечатление?

# 197
Виж на Мартин Лион, на мен ми харесва.

# 198
  • София
Има някаква нова марка, с V. Предлага се по аптеките. Май са български имитации.

# 199
  • София
Да, Версет. Отдавна се предлагат и е писано за тях в темите.

# 200
  • Пловдив
Кое е това момче в базар?

# 201
  • София
Вито.

# 202
# 203
  • в къщи
karl lagerfeld eau de parfum има ли имитация,гледах на първа страница,но не открих,но все пак да не съм пропуснала

# 204
  • Пловдив
От тестерите, които поръчах, засега ми харесва най-много Aura на Mugler, от на Заг-Зодиак, тоест. Днес пробвах и на Аристеа имитацията, обаче тя ми се видя по-остра и не толкова "зелена". Някой има ли наблюдения коя имитация на Aura е сполучлива?

# 205
  • София
хаха рetia_1130
Влизам точно това да споделя и задаваш
същият,ама абсолютно същият въпрос,който го зададох тук преди време, но отговор не получих.
 От всички тестери на Заг,които си взех само Аурата ми хареса,мнооого. Ходих да помириша и Аристеа,но миризмата е точно, както я описваш и ми беше гадна. Все едно различни парфюми. Сложих край на чуденето, като си го поръчах оригинала за РД. За мое съжаление този на Аристеята се доближава повече до оригинала -усещам цитрусово дървестния  аромат,а на Заг
е по-мек и преобладава ванилията.   За мен Заг са направили чуден парфюм,а Мюлер -не знам дали носът ми ще го понесе и няма да отиде в разменната.

# 206
  • Пловдив
Значи взимам смело на Заг и това е. Описват оригинала с първоначална миризма на сироп за кашлица, което Аристеа са докарали, но после не омеква като на Заг. А на Заг е много красив, сладко-зелен аромат. silsa, много благодаря за отговора!

# 207
  • Пловдив
Не ми дава да кача снимка... Но тази седмица има в Лидл има доста парфюми. Някой погледна ли ги?

# 208
... Aura на Mugler, от на Заг-Зодиак, тоест. ..Някой има ли наблюдения коя имитация на Aura е сполучлива?
Аурата ми е голям любимец, изпръскала съм по 200 мл и на Заг и на Парфен. И двете са много,много добри.Което и да вземе,няма да сбъркаш.На Заг излиза значително по евтина ! На Аристеа за сега нищо не харесвам..

# 209
Аз бях тази която написа това за новите аромати. Ако съм подвела някой, нека бъда извинена, но приех това за истина.

Общи условия

Активация на акаунт