Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 512
  • 744
  •   2
Отговори
# 465
Здравейте, момичета. Аз напоследък ползвам основно Аристеа.
Да напомня и аз на свой ред, че до 17.03 са намалени в Халите 50мл за 11лв., което е много изгодно.
Да вметна, че и моите любимци от Ди енд Пи съвсем са се прекалили с цените, вече 50мл са 25лв.

От Аристеа съм много доволна от Scandal - JPG. Принципно за мен най - добрият и траен е на Ди енд Пи, този го поставям след него. Но имайки предвид разликата в цената, предпочитам версията на Аристеа.

Изключително близък, наситен и траен. Издържа около 8 часа отчетливо. През първите часове интензивността му е забележителна.

Ползвам и версията им на The one - D&G - много добре изимитиран, ухае скъпо. Около 6 часа трайност, добра наситеност. Определено като близост до оригинала ми допада много повече от версията на Рефан.

Ползвам и един, който не познавам в оригинал Paradox - Jacomo, интересен аромат, леко фруктов, има много приятно развитие. Също много добра трайност и наситеност.

Ползвам и Euphoria - Calvin Klein...Аз въпреки, че Рефанската се различава от оригинала, винаги много съм я харесвала. Тази е много близка до оригинала..Не идеално копие, но много близка. И за мен доста по - добра, откъм близост версия от тези на Ди енд Пи, Заг и Парфен. Трайността ѝ е около 6 часа, умерена наситеност.

За синовете ми взех Blue de Chanel - категорично откъм близост съм мирисала и по - добри версии, включително и тази на Роксан. Има осезаемо разминаване. Трайността и наситеността са много добри.

Взех за мъжа ми Le Male - JPG...Mного бледо копие на оригинала, доста по - слаб и ненаситен аромат, доста орязан. Иначе е траен, умерено наситен.
А любимецът на мъжа ми е Man in Black - не познаваме оригинала. Много наситен и траен! Заслужава си!

Искам да ви споделя, че няколко пъти взимам за снаха ми и приятелки новото CLAIRE ELODE, което имитира Chloe.
За тази цена и количество, качеството е повече от страхотно. В момента е на промоция в ДМ - 9 и нещо...а в Елитис до 17.03 е 8,65...изключително много си заслужава.
За мен не е идеалната версия на Клое (което аз много не харесвам), но сам по себе си е много приятен. На мен ми напомня на един стар парфюм Envy me Gucci. Mного, ама много добра трайност! Наситеността е умерена. Върху дрехи стои с дни.

Ще се радвам и Вие да споделите впечатления, ако имате нови покупки от Аристеа.

# 466
  • Варна
Коя е новата обувка на ЗАГ?
Аз да похваля 181 на Рефан Lancome Idole. Много траен излезе и много чувствен. Има си и развитие. Един такъв бонбонест и същевременно закачлив. Напоследък купувам за страх оригинали и все на сляпо. Ще съм благодарна ако някой сравни тоя с оригинала.

# 467
Здравейте! Интересувам се попадали ли сте на сполучлива имитация (за предпочитане - аналогия) на дамския Mugler - Angel?
Благодаря предварително!

# 468
Здравейте! Интересувам се попадали ли сте на сполучлива имитация (за предпочитане - аналогия) на дамския Mugler - Angel?
Благодаря предварително!

За мен най - добрата версия е на Ди едн Пи. Изключително близка, наситена и трайна.
Версията на Аристеа също е много добра за цената си - доста трайна и наситена. Определено обаче е олекотена.
Версията на Заг е доста олекотена и умерено трайна.
Версията на Рефан има някои разминавания с оригинала, но е доста трайна и наситена.
Версията на Роксан е също с някои разминавания, не е особено наситена, но има трайност. Също за цената си си заслужава да се пробва.
Това е, което мога да споделя от моя опит.

# 469
Благодаря за бързото включване. Тези на Ди енд Пи в кои физически или само в онлайн магазини могат да се открият (не съм ползвала до момента от този тип, затова съм и доста неориентирана).

# 470
Благодаря за бързото включване. Тези на Ди енд Пи в кои физически или само в онлайн магазини могат да се открият (не съм ползвала до момента от този тип, затова съм и доста неориентирана).

За онлайн не съм запозната как са към момента.
Ако става дума за София имат магазин на Алабин, почти на ъгъла. Магазинът "гледа'' срещу Съдебната палата.
Имат магазин на Графа. Има ги и МОЛ София. Преди имаше и в Парадайс, но отдавна не съм ходила.

# 471
Аха, ясно. Благодаря!
Аз съм в Стара Загора, трябваше да уточня.

# 472
Здравейте!
Днес си взех новата обувка на Каролина Херера на Заг.
Много силен и траен аромат е.
кой номер е...? Искам с нещо да сменя Номад, че вече никакъв не го усещам Rolling Eyes
Номерът е 530 VF-C.Herrera Good girl velvet fatale

# 473
  • Варна
Ехааааа velvet fatale  от рефанската съм опаткала 200мл. поне. Задължително ще се тества.

# 474
А утре ще ми донесат Мон на Гарлен, да видим как ще се държи и той...

# 475
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от Номада на Мартинес?

# 476
  • Варна
Да аз,жесток е.Лятото бях влюбена до толкова в него,че се сдобих и с оригинала.С нетърпение чакам да се стопли защото в това време не са същите.

# 477
  • Стара Загора
Дами, Rose Essentiel на Заг да не би да е спрян? Днес в града минах през едното магазинче, а момичето прозвъня всички и казаха че го няма. Рефан по спомен също го имаха?

Изпразних флаконче от аромат с роза и малини, та исках нещо сходно да напълня. Някакви предложения?

# 478
  • BG-DE
allforone, ако познаваш Allure на D&P ще споделиш ли как е и изобщо коя е най-добрата му имитация?

# 479
Скрит текст:
..Остава по метода на изключването да се селектира за покупка нещо, което го няма при другите и е действителто много добра имитация или поне добър аромат сам по себе си.
Ще следя за идеи Simple Smile..
Повечето нищови от Унисекс листата никой ги няма,селектирането ще е трудно:)))
Аз чакам Cuir Amethyste Giorgio Armani,
Скрит текст:
не се сдържах.Ще си го делнем с една приятелка. Ще дам отзиви като дойде. За Карат на Картие няма нужда сигурно да пиша, той може да се тества в Парфен някъде.
[/quote]
Вчера реших да тествам оригинала на Cuir Amethyste, но го нямаше наличен в дюкяна у наше село.
Консултантката обаче ми секна ентусиазма. Нейна приятелка, мениачка на тема парфюми, си го купила и била много разочарована.
За сметка на това си харесах много един парфюм на Hermes, обаче в бързината въобще не го запомних, а уж съм фен на марката.
Скрит текст:
Съпругата беше с мене и ме ръчкаше да се прибираме. Ама вече от тия нови социални роли на половете - на жена да й е досадно да разглежда в парфюмерия. Grinning Пак аз трябва да се нагърбвам с избора.
Това "чудо" стоеше  на рафта точно до Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver като ориенталските му нотки бяха по-ясно изразени. Напомни ми на една имитация на Interlude Amouage... в оранжева продълговата бутилка... (стана малко като "на село за дядо").
Ако някой е наясно с подредбата в Дългас, сеща се кой е аромата и му е фен, да знае, че щели да го спират. Сега го предлагат с 20% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт