Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Момичета, добра имитация на Armani - acqua di gioia?
Изобщо не съм по парфюми с тези нотки, но този ме грабна мнооого.

# 451
С идването на пролетта да препоръчам пак Good girl gone bad на Мартинез. Уникален за жените, които обичат аромат на липа.

# 452
Парфен не изпращаха ли мостри преди?
Така и няма да им стана клиент скоро явно. При условие, че покрай мене се прескачат магазини на Заг, а Парфен нямат развита дистрибуторска мрежа, е тъпо, че не може да се купи мостра онлайн Sad

# 453
  • Варна
Така и няма да им стана клиент скоро явно. При условие, че покрай мене се прескачат магазини на Заг, а Парфен нямат развита дистрибуторска мрежа, е тъпо, че не може да се купи мостра онлайн Sad
Парфен преди изпращаха мостри чрез онлайн магазина си, но той отдавна не работи. Работеше фейсбук страницата им, но май и тя вече не работи. Разчитат на няколкото останали магазина и май предимно на износ.

# 454
Здравейте, някой има ли отзиви за Daisy на Martinez?
Преди реформулировката.
Какво означава това?
Защото го пробвах и за мен е много по-различен. Не е лош, но различен.

# 455
Скрит текст:
Парфен преди изпращаха мостри чрез онлайн магазина си, но той отдавна не работи. Работеше фейсбук страницата им, но май и тя вече не работи. Разчитат на няколкото останали магазина и май предимно на износ.
ФБ страницата им работи, отговарят бързо и са любезни, но за съжаление не ми върши работа този начин на търговия (без мостри). Не ми се хвърлят на сляпо пари за няколко бутилки уиски като имам бърз физически достъп до Рефан, Заг, Мартинез и т.н.

# 456
С идването на пролетта да препоръчам пак Good girl gone bad на Мартинез. Уникален за жените, които обичат аромат на липа.
Точно него си купих преди малко заедно с Tom Ford Fucking Fabulous от Мартинез.
Тествах Fucking Fabulous успоредно с оригинала ,има си разлика. Мартинез е по-лек и я няма горчивината(няма я кожата) от оригинала,което ми хареса и за това си го взех. На Мартинез е по ефирен и свеж,а навън на ледения вятър докато висях на една опашка как се носеше толкова силно във всички посоки,че сама си се наслаждавах на парфюма.Това и лятно време ще е супер хладен и свеж за носете
Аз в Good girl gone bad не надушвам липа. За мен е много момичешки,весел,плодов но НЕ сладък:) Много красив,силен и лесен за харесване:) Няма отмирисване Stuck Out Tongue Closed Eyes

ПП.Пробвах съъщо и Santal Royal  на Guerlain-Мартинез, страхотен,ултра силен,направо заглуши всичко,което ми бяха напръскали. Но вече съм на пролетна вълна явно.За зима е разкош!
Girl of Now на Elie Saab--Мартинез  хареса ми,но ми е много подобен като звучене на Скандал,същото излъчване и сладост.Отново страшно силен.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 13:51 от Ре

# 457
Здравейте, някой знае ли откъде в България мога да закупя този мъжки парфюм: diable blue

https://www.google.bg/search?q=diable+blue&biw=1440&bih= … rc=Gxx9yKdwyQAJpM:

# 458
  • Варна
Здравейте, някой знае ли откъде в България мога да закупя този мъжки парфюм: diable blue

https://www.google.bg/search?q=diable+blue&biw=1440&bih= … rc=Gxx9yKdwyQAJpM:
https://www.get.bg/lamis-diable-blue-parfjumna-voda-za-zheni-100ml-5302
В Елитис също съм го виждала.

# 459
Това което вие сте показали е дамския парфюм, търся мъжкия
https://www.amazon.co.uk/DIABLE-Creation-Lamis-Toilette-Spray/dp … 4WAKYH1FK02T6N47X

# 460
  • Варна
Мъжкия никога не съм го виждала в България.

# 461
Имаше го преди години, а 2018г. бях го поръчвала от немския амазон чрез превозвачи... но дълга и широка ...

# 462
Здравейте!
Днес си взех новата обувка на Каролина Херера на Заг.
Много силен и траен аромат е.

# 463
  • Пловдив
Здравейте!
Днес си взех новата обувка на Каролина Херера на Заг.
Много силен и траен аромат е.
кой номер е...? Искам с нещо да сменя Номад, че вече никакъв не го усещам Rolling Eyes

# 464
  • София
Някой може ли да ми каже на какво са имитацииите BI ES Blossom? Blossom Garden ми прилича на Gucci Bloom. Обаче другите?

Общи условия

Активация на акаунт