Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 904
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
...Хермеският аналог ми лъхна като на... пепел в началото Simple Smile ..

Кой на Хермески? Аз не виждам техен в новите..да не изпусна нещо Nerd

# 526
...Хермеският аналог ми лъхна като на... пепел в началото Simple Smile ..

Кой на Хермески? Аз не виждам техен в новите..да не изпусна нещо Nerd
Герленския имах предвид, извинявам се. Коригирах го.
Santal Royal

# 527
Аха, него само на Мартинез съм пробвала,и ми хареса, нямаше пепел Simple Smile Сега отново няма къде да пробвам Заг, след като затвориха магазина в Дружба .

# 528
Аха, него само на Мартинез съм пробвала,и ми хареса, нямаше пепел Simple Smile Сега отново няма къде да пробвам Заг, след като затвориха магазина в Дружба .
Моят нос въобще не е критерий, а пък способността ми да описвам аромати съвсем Laughing
Относно неналичието на други аромати от лимитираната серия - явно не сме интересни като пазар. С тези цени и практическата липса на минимален лимит, от Заг се пазарува с монети като от сладкарница.
С малки суми, но редовно.

# 529
  • Варна
iv4enceto_91, къде точно ги откри тези? /дай линк Simple Smile/.
Що за практика е това: "ще ги произвеждат, но никъде няма да ги продават у нас"? Това май само на Заг Зодиак им се случва до този момент... Простотия по български...
Преди година се бях обаждала точно по този повод  и от Дори Лукс ми отговориха, че някои парфюми ги правят по поръчка на чуждестранни клиенти и ако остане някакво количество го разпределят в Бургас и Ст. Загора. До колкото разбрах в двата града работели в магазините им Баща и Син и явно са техни хора!

# 530
Преди време в темата сякаш Мон Герлен на Аристеа беше обявен за най-близък, нали не греша?
Заг са изкарали интересни предложения, дано имам време да мина през магазина на Вазов и да са ги заредили, разбира се.

# 531
  • вкъщи
В Бургас има ли нещо заредено от новите Заг?

# 532
  • BG-DE
Момичета, приносило ми се е нещо по-хладно, шипрово или леко пачулесто та се присетих за Зен на Шисейдо, върти ми се, че версията на D&P е спрягана за много сполучлива, но така ли е или се бъркам 🤔

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 23:08 от Menerva

# 533
В Бургас има ли нещо заредено от новите Заг?

В Бургас къде има парфюми на Заг? Благодаря!

# 534
Зен на Гиза е доста добър.

# 535
Доволна съм от парфюмите на Prouve, но малко са скъпички. Ползвала съм Good girl

# 536
  • Deutschland
Това е МЛМ, нали? Бягам като дявол от тамян от такива

# 537
  • BG-DE
Какво е МЛМ🙄

# 538
Мулти левъл маркетинг, като Орифлейм, Avon и др.

# 539
  • BG-DE
А, ясно 😊 вярно по-далеч 😊

Общи условия

Активация на акаунт