Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 991
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
На Гиза си бях взела Опера и Аченто на Соспиро, както и Блосъм Лов Амуаж.
За мен нямаха нищо общо с реалността и бързо изчезнаха от шкафа ми.
Но ако не търсиш близост с оригинала, а просто приятен аромат, са такива.

# 511
На Гиза си бях взела Опера и Аченто на Соспиро, както и Блосъм Лов Амуаж.
За мен нямаха нищо общо с реалността и бързо изчезнаха от шкафа ми.
Но ако не търсиш близост с оригинала, а просто приятен аромат, са такива.
Мерси

# 512
https://www.emag.bg/parfiumi/brand/parfen/sort-priceasc/c
Докато си търсех съвсем други неща в този сайт, случайно попаднах на парфюми Парфен на доста демократични цени / а и ми изглеждат капсуловани, което намалява шанса да са разреждани от продавачките в мола Simple Smile /.

# 513
Hermes Bel Ami Vetiver - това е парфюмчето, което ме е впечатлило онзи ден и е на прИмоция в Бюти-то.
Примоция - примоция, обаче пак не ми са дават около 180 лв. за нещо, което ще ползвам рядко в следващия сезон, а и няма да е последната бутилка в колекцията.
Не съм срещал имитация.
Отворен съм за идеи за нещо в по-народен ценови клас.
Имам Lagerfeld Bois de Vetiver и определено е един от любимите ми през последните 1-2 години.
Гледам, че Encre Noire е на почти "имитационна" цена и се чудя дали да не забърша него.
Благодаря!

# 514
Hermes Bel Ami Vetiver - това е парфюмчето, което ме е впечатлило онзи ден и е на прИмоция в Бюти-то.
....

Парфен имат Hermes Terre Eau Intense Vetiver,  доста хубав ветивер! Може да го преслушаш Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Terre-D-Hermes-Eau-In … etiver-50672.html

# 515

Парфен имат Hermes Terre Eau Intense Vetiver,  доста хубав ветивер! Може да го преслушаш Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Terre-D-Hermes-Eau-In … etiver-50672.html
Мерси. Аз се чудех дали да не взема от онези големи гарденийски кофи, но ще изчакам за отзиви, още повече че още няколко интерсни като описание ветивера се мяркат там.

# 516
  • Стара Загора
Тази вечер минах през Заг да си напълня някои аромати и бяха заредили 3-те нови. Един мъжки и два дамски. Явно съм проспала, но Клоито кое е? От блотера нищо не успях да разбера. Сантала ми допадна, на хартия обаче ми се стори по-носим, сравнен с оригинала.

Налях си Love story на Клои и е божествен за пролетта. Имам малка опаковка от оригинала на Love story Eau sensuelle и са доста близки върху моята кожа. На Заг не отстъпва и съвсем спокойно би заменил за мен скъпата опаковка.

Пробвах Пантерата на Картие след толкова хвалби и е страхотна! Но какво беше изумлението ми след 20 минути. Голяма прилика открих с кубчето на Нарцисо и свежите зелени цветни нотки на Плежърс. Като комбинация от двата е за мен! Хем е леко пудрен-сладък, хем и свеж. Няма острото от PLEASURES на Ел, само деликатен намек от белите цветя.

Пробвах на кожа и Плежърс, който пък 2 часа след нанасяне се разви доста сходно с Carat на Картие. Разликата обаче е в мекотата на PLEASURES. Става по-мек и нежен, има нещо креместо в базата му за разлика от Картие.

# 517
iv4enceto_91, за Пантерата и Карат на Картие от имитациите на Заг ли става въпрос?

# 518
  • Стара Загора
Да, говоря за Заг. Те нямат Карат обаче. Аз го имам в оригинал и сравних с PLEASURES на Ести Л. в изпълнение на Заг. Успях ли да обясня? Blush

Открий списък на новите, но доколкото помня май няма да ги зареждат навсякъде. А са интересни и искам да пробвам. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 06:14 от iv4enceto_91

# 519
iv4enceto_91, къде точно ги откри тези? /дай линк Simple Smile/.
Що за практика е това: "ще ги произвеждат, но никъде няма да ги продават у нас"? Това май само на Заг Зодиак им се случва до този момент... Простотия по български...

# 520
  • Бургас
Момичета , препоръчайте ми нещо на Заг, за подарък, леко и сладникаво, но сравнително трайно, аз си падам по тежки и специфични парфюми, не че не купувам всякакви, но от този тип нямам много наблюдения. Може би тези по-масовите биха се харесали, като Мон, ЛВБ.

# 521
Поизпуснах ви,но не съм купувала скоро нищо. Сега обаче близки на ММ продават някакви реплики от Дубай и искат да ни пращат. Вчера ММ ме пита какво искам. Ми как да кажа,като искам всички?! 🤣 Казах му да пита какви има,като почна да изброява... Все пак се спрях на Мон Герлен,че ми свърши и ще пробвам. Дано да е прилична имитацията.
Иначе за пролет/лято нищо нямам. Ще ви следя да набележа нещо. 🤗

# 522
Victoria secret Rush

Здравейте, отдавна чета в темата, но не съм писала. Влизам с въпрос: дъщеря ми донесе тестер на 249 на Loris, много ми хареса, но не мога да намеря на кой парфюм е имитация? Някой би ли помогнал?  Благодаря!
https://lorisparfum.com/en/249-frequence-kadin-eau-de-perfume-50-ml
тук намирам инфо, но не ми е познат.

# 523
Д

Открий списък на новите, но доколкото помня май няма да ги зареждат навсякъде. А са интересни и искам да пробвам. Simple Smile

Скрит текст:
У наше село /Зарата/ ги няма. Само 264MS537SR и 538CH са налични от новите. Заредих тестови количества. Не съм ги пробвал още на кожа, но на блотер 538CH е много свеж и нежен аромат.
Герленският аналог ми лъхна като на... пепел в началото Simple Smile Не ми се пръска върху кожата, че и без това съм насмърдян на един интерлюдски аналог и ще задуша де що има човек и вирус в офиса.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 15:46 от bashtatko

# 524
Момичета, включвам се да ви похваля Armani Si passion на аристеа, страхотно са го докарали! И като близост с оригинала, и като трайност е бомбастичен.. Определено ще се купува отново 😁

Общи условия

Активация на акаунт