Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
А на мен Либре ми напомня на Чистата отрова на Диор.

# 136
  • София
Искам да намеря този парфюм в имитация - Oud Wood  на Tom Ford. Открих на първа страница единствено  - Parfen - 748   - OUD WOOD - TOM FORD.
OUD WOOD го има и Гиза. Бях си взела като парфюмно масло, но не е моя аромат и съм го пуснала в размените. Ако искаш погледни Grinning

# 137
vasivena, да Grinning началото много напомня на Парадизо Азур (този с лавандулата), който ми е любимец, затова още се въздържам да купя Либре. Интересно ми е да пробвам рефанската версия.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 19:45 от White Silence

# 138
Искам да намеря този парфюм в имитация - Oud Wood  на Tom Ford. Открих на първа страница единствено  - Parfen - 748   - OUD WOOD - TOM FORD.
Аз имам този, но, пусто, като не мога да описвам аромати...
https://www.perfume-parlour.co.uk/golden-agar-for-men-0636

# 139
  • София
На Заг всичките на Chloe са мноого трайни,както и Табако Черито  както му викам аз.

# 140
Не помня дали е коментирано, но видях в една публикация във фб че Заг са пуснали нови парфюми с номера започващи с 533LB,535IN,536SB,537GR имитации на Libre, Intense cafe, Jo Malone Silk blossom, Chokolate Greedy.
Ако се повтарям моля за извинение.
Днес пуснах поръчка при Вито от ОЛХ, той не знае за тях каза, че ще ходи до склада другата седмица и тогава ще има инфо за тях.

# 141
  • София
Бели цветя, липа, мускус, индийско орехче, ванилия, кокос, мляко. Това са съставките на арабски парфюм, който ми подариха, знам че съм мирисала нещо много близко до този аромат, от два дни се мъча да открия на кой е реплика (или е досущ като него), но удрям на камък. Дали ще успее някой от опитните парфюмни гуру? Плийз!

# 142
Здравейте! Преди време една съфорумка тук бе писала за един парфюм на Гардени (Флоргардън), имитация на rue Pergolèse. Ето го :

Аз много харесвам оригиналния Pergolèse, но уви, много ми е лекичък и нетраен - почти не се усеща. Въпросът ми е имитацията наподобява ли оригиналния аромат и достатъчно шлейфова ли е? Много ще се радвам някой, тествал имитацията да се включи и предварително благодаря на всички отзовали се!

# 143
Покрай въпроса за Rue Pergolese се сетих, че май не съм питала тук за имитация на Bourjois Flamme, дали изобщо има такава. Иначе в парфюмната тема май оревах орталъка, че вече не го намирам. Не ми се смейте, най-любимият парфюН ми е пък! Simple Smile

# 144
labrex ,   Bourjois Flamme и Bourjois Evasion и на мен бяха супер любими парфюми преди мнооого години, сигурно преди повече от 20. Ако сега ги помириша е възможно да не ми харесат, защото съм забелязала, че вкусът ми се променя с времето. Не знам Bourjois Flamme дали има имитация, но със сигурност ще го намериш онлайн, ако се разтърсиш. Например тук го има http://www.parfumsbg.com/shop/womans-parfums/bourjois-1/bourjois … paign=direct_link
Често прескачам до Заг Зодиак в търсене на нови парфюмни любимци, но нищо не ме грабва. Душа, душа в магазина, накрая грабна 2-3 парфюма, по 10 мл. за домашно опознаване. Но нито един нов любимец не открих. Опитах се да се харесам и с така хваления тук MON GUERLAIN (374) , ами не ми се получава. Харесва ми, но не бих го подновила. Тежичък ми идва, но сега в студа го нося за разнообразие. Единствено си подновявам за не знам си кой път Лалето LA TULIPE BYREDO (386) и  QUATRE  BOUCHERON (391).

# 145
mimoza@b, няма го, нийде го няма. На посочения сайт не е наличен, на един друг го намерих, поръчах, отговориха, че го нямат. От олх поръчах два, единият беше наполовина и в шишето имаше всичко друго, но не и Флам, някаква развалена течност. Другият се оказа читав, беше си опакован, още малко имам от него. Най-вероятно не го произвеждат вече. В търсене съм на близък по аромат до него, но не попадам на такъв. Иначе, доста аромати пробвах по препоръки от темите, Лаленцето ми е новата любов и Karl Lagerfeld for Her харесах. Пръскам и други, като ги изпонакупих, не че не ми харесват, но не се влюбвам, както във Фламчето. А, и още един много харесван ми изчезна - Фрея на Орифлейм. Здраве да е, ще се намери нещо, нали казват, че празно пространство няма в природата.Simple Smile

# 146
labrex , възможно е Фламчето вече да не се произвежда. Освен сайта, който писах по-горе, откривам и този в който уж го има наличен http://www.endymarket.com/product/220/bourjois-toaletna-voda-flamme-50ml.html, но вероятно и тук няма да е наличен, щом казваш, че си го търсила. Стана ми интересно за  Karl Lagerfeld for Her. Казваш, че ти харесва, а като гледам, имаме близки вкусове. На първа страница не го откривам. За оригинала ли говориш или за реплика?

# 147
Покрай въпроса за Rue Pergolese се сетих, че май не съм питала тук за имитация на Bourjois Flamme, дали изобщо има такава. Иначе в парфюмната тема май оревах орталъка, че вече не го намирам. Не ми се смейте, най-любимият парфюН ми е пък! Simple Smile
Сега се сетих, веднъж една моя позната се припозна в този парфюм и ми каза "Колко хубаво миришеш на Флейм" Аз не знам на какво мирише Флейм, но бях с 5th Avenue NYC Premiere - Elizabeth Arden.

# 148
labrex , възможно е Фламчето вече да не се произвежда. Освен сайта, който писах по-горе, откривам и този в който уж го има наличен http://www.endymarket.com/product/220/bourjois-toaletna-voda-flamme-50ml.html, но вероятно и тук няма да е наличен, щом казваш, че си го търсила. Стана ми интересно за  Karl Lagerfeld for Her. Казваш, че ти харесва, а като гледам, имаме близки вкусове. На първа страница не го откривам. За оригинала ли говориш или за реплика?

mimoza@b, точно на тоя сайт поръчах и ми отговориха хората, че го нямат. Не знам що не си оправят информацията на сайта.
White Silence, хубава муха ми пусна, направо пеперудка! Simple Smile
Благодаря, момичета, че помагате! Flowers Hibiscus

# 149
  • София
Здравейте, момичета! Дали има някъде реплика на Yatagan? Откакто веднъж го подарих на ММ, му стана любим, а и аз обожавам да го миришкам върху него! И ако има, дали е близък до оригинала?

Общи условия

Активация на акаунт