Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 541
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Аз бях тази която написа това за новите аромати. Ако съм подвела някой, нека бъда извинена, но приех това за истина.
Никой не сте подвели,информацията е абсолютно вярна. Ето какво ми написаха от Заг Зодиак за номер 536 GY:
"Здравейте, това е аромат вдъхновен от Byredo - Gypsy water"
Попитах пуснат ли е вече,казаха ми, че Е НАЛИЧЕН !

# 211
Аз бях тази която написа това за новите аромати. Ако съм подвела някой, нека бъда извинена, но приех това за истина.
Никой не сте подвели,информацията е абсолютно вярна. Ето какво ми написаха от Заг Зодиак за номер 536 GY:
"Здравейте, това е аромат вдъхновен от Byredo - Gypsy water"
Попитах пуснат ли е вече,казаха ми, че Е НАЛИЧЕН !
В магазините ли е наличен или в олх и базар?

# 212
  • София
Мнения за Martin Lion като качество на имитациите?
Списък ще слагаме ли?

# 213
Според мен са близки до оригиналите и много трайни .Препоръчвам

# 214
  • varna
Монтале имат ли имитация?

# 215
  • София
Имат. На първа страница са списъците. Може да ги разгледаш. Hands V

# 216
  • varna
Благодаря!

# 217
  • varna
Нищо не откривам ,може ли помощ. Кой ги имитира?

# 218
  • София
Скрит текст:
"На стр.1 от темата отвори дамските / мъжките парфюми от всички марки производители /които са качени като "скрит текст"/, после набери клавишната комбинация „ctrl+F“ и горе в дясно на екрана ти се отваря поле да напишеш името на търсения парфюм. После даваш "enter" и на екрана с отворените списъци ти излизат оцветени всички предложения. С всеки "enter" ти открива следващото и следващото и така."
Така ме упъти мила съфорумка, ще откриеш 14 имитации на Montale.

# 219
..
В магазинчето на Заг в Дружба 2 : 30 мл е 7 лв,50 мл е 10 лв, а 100 мл е 19 лв. Това са цени,ако си занесеш твое шише,за да ти го напълнят (което е супер опция,защото имам мноооооооого).Ако нямаш шише,доплащаш само 3 лв за ново шише!..
За мое огромно съжаление днес ми казаха,че тъй като хич не върви, в края на месеца затварят магазина:( Да знаете,че ще го има само до края на месец февруари. Аз ще мина да се запазя с любимци.

# 220
  • София
Не помня дали е коментирано, но видях в една публикация във фб че Заг са пуснали нови парфюми с номера започващи с 533LB,535IN,536SB,537GR имитации на Libre, Intense cafe, Jo Malone Silk blossom, Chokolate Greedy.
Момичета, мисля че нещо се дублират номера.
536 на Заг Jo Malone Silk blossom ли е или Gypsy water

# 221
# 222
  • София

А сега де...?

# 223
Не помня дали е коментирано, но видях в една публикация във фб че Заг са пуснали нови парфюми с номера започващи с 533LB,535IN,536SB,537GR имитации на Libre, Intense cafe, Jo Malone Silk blossom, Chokolate Greedy.
Момичета, мисля че нещо се дублират номера.
536 на Заг Jo Malone Silk blossom ли е или Gypsy water
Буквите също са част от номерацията.

# 224
  • София
Може и така да е, и буквите да са от значение. Тези дни ще скокна зо Заг и ще видя каква е тази "мистерия" Blush

Общи условия

Активация на акаунт