Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 622
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Чак феноменални 😀 не знам да имат 😀

Тези последните, които пуснаха, ги пробвах един по един при пълен стелаж. Това на няколко посещения на магазина, накрая бяха доста оредяли. Ами нито един не ме грабна, а имаше имитации на такива, които харесвам. Ама въпрос на ..........нос! Simple Smile

# 346
Лалето,Премиер Жур и Еклат са ми тотални летни любимци,но за съжаление и трите са ми нетрайни,хем пръскам на дрехи и никога на кожа.

# 347
Лалето,Премиер Жур и Еклат са ми тотални летни любимци,но за съжаление и трите са ми нетрайни,хем пръскам на дрехи и никога на кожа.

И на мен са ми любимци. Имаме сходен вкус.

# 348
Момичета, твърде рядко ми се случва всички да твърдят, че нещо е нетрайно, а аз да твърдя обратното Simple Smile ... Но с La Tulipe на Заг Зодиак аз изкарвам целия си работен ден и го усещам до вечерния си душ у дома. Наистина, аз пръскам сутрин доста, като освен по себе си, пръскам и по дрехите си /по косата си гледам да не пръскам, но въпреки това аромата се задържа и там от пръснатото "зад ушите" / ...Няма как да пръсна отпред на дрехата си три - четири пъти и да не го усещам аромата през целия си ден... Дори и по - нетрайните и леки аромати при такова пръскане "държат" поне два - три часа...За мен "лалето" е от семейството на Gucci Bloom, на Today Avon, на Gucci Rush 2 . Това са наистина мощни аромати с голям шлейф. Аз съм човек, обичащ да усеща парфюма си, така, че за мен трайността е важна. Пръскайки и по дрехите си, ефекта се получава. Напръсканото на китките на ръцете "излита" още с първото ми измиване на ръцете като пристигна в работата. А аз си мия ръцете сигурно 15 пъти на ден там...Как да разчитам на такова пръсване върху китките? Напоследък започнах да пръскам не върху вътрешната страна на китките си, а отгоре върху китките - там кожата не е толкова тънка и пръснатото има повече шанс да оцелее Simple Smile

П.П. Вече, ако става въпрос за привикване и затова не усещате парфюма си след час, то това е друго. Оправя се с помирисване на друг парфюм междувременно. И редуване на парфюмите.

# 349
  • София
Днес ми пръснаха Африканския бал на Мартинез. Еми не разбирам защо толкова много го харесват. Още на 10-тата минута изфиряса от кожата ми, а преди това дори не знам как определя на какво мирише. На другата ръка ми пръснаха Idole на Lankome. Е, това е моето ухание. Навява ми асоциация с мед, току-що изпръскан, и разнасящ аромат на цветни  градини, на нещо 😊 завладяващо и... просто прекрасно.

# 350
Днес ми пръснаха Африканския бал на Мартинез. Еми не разбирам защо толкова много го харесват. Още на 10-тата минута изфиряса от кожата ми, а преди това дори не знам как определя на какво мирише...
Той е лек като аромат,не е нахален и силен.Най добре го усетих като се напръсках зад ушите и на шията,за да може при всяко движение да ми лъхва.....ммммм.невероятно фин и стилен е,в момента съм се оляла доволно и целия офис мирише.
ПП.Пробвах и Библиотека ,хареса ми,но не е уау, напомня ми на финна Тоскана ледер Simple Smile

# 351
Момичета, не знам дали знаете,но тъй като аз рядко ходя в Парадайз мол,днес попаднах на огромен магазин на НОТИНО ( бившото enzo.bg ). Заредили са най-търсените неща от сайта от шампоани и четки за зъби но НИШОВИТЕ им парфюми. Щях да падна,като видях цел ред на Byredoи Nasomatto Astonished Лалето е 1:1 с това на Заг. Уникално са го копирали. Джипси уотър на мен лично на Заг ми е по силна и отчетлива,а на Насомато нещата всички са страхотни! Nasomatto Black Afgano и на Парфен е същия(на Мартинез не съм пробвала).Та който иска,може да скочи да види как миришат оригиналите за сравнение.Аз се радвах като малко дете в сладкарница .А Nasomatto Baraonda е разкош,толкова хубаво мириша.....

# 352
Аз даже обмислях да прежаля 200 и кусур лв за Лале, ама то няма смисъл.

# 353
Аз даже обмислях да прежаля 200 и кусур лв за Лале, ама то няма смисъл.
За мен няма смисъл,в момента ми е на ръката,никаква разлика с на ЗАГ! Но все пак , ако някой иска да си вземе нещо нишово,от днес до неделя имат -15% на нишовите,Лалето излиза 305 лв  Money

# 354
  • BG-DE
И за мен Лалето на Заг е идентично с оригинала, а като плюс трайността му върху мен беше по-голяма. Не виждам смисъл точно за него да се инвестира в оригинал, по-добре нещо друго любимо 😊

# 355
И за мен Лалето на Заг е идентично с оригинала, а като плюс трайността му върху мен беше по-голяма. Не виждам смисъл точно за него да се инвестира в оригинал, по-добре нещо друго любимо 😊
И на мен на Лалето на Заг ми е по-трайно от оригинала(пръснах ги успоредно,за тест), странно .За тази цена очаквах два дни да стои Yum

# 356
Уф, мен пък Лаленцето не ме обича явно и бърже ми бяга, ама аз упорита, фъскам ли фъскам, то мъ оставя, ма аз нье! Mr. Green Много, много любим аромат ми е!

# 357
Уф, мен пък Лаленцето не ме обича явно и бърже ми бяга,...
Дали ти бяга или просто спираш да го усещаш ти.На мен ми се е случвало с определени аромати,нищо не надушвам и се ядосвам , а хората казват,че мириша супер силно.За това от доста време пръскам основно по дрехи,за да се задържа повече.... и си душкам ръкавите ,за да съм сигурна,че не е избягал  Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 358
Не знам, Heliotrope, може и да си права, аз също пръскам и по дрехите, но факт, че ми изчезва ароматът му бързо. А много обичам да го усещам! Ей така, да си стоя потопена само в него! Joy Иначе от страни никой не се е оплакал, че силно го усеща, ама не съм и питала. Искам си го за моя нос! Simple Smile

# 359
Не знам, Heliotrope, може и да си права, аз също пръскам и по дрехите, но факт, че ми изчезва ароматът му бързо. А много обичам да го усещам! Ей така, да си стоя потопена само в него! Joy Иначе от страни никой не се е оплакал, че силно го усеща, ама не съм и питала. Искам си го за моя нос! Simple Smile
Пробвай тогава да си пръскаш по ръкавите и китките(освен навсякъде другаде) ,като се подпра на бюрото ми лъха на талази:)))Кеффф Smiley

Общи условия

Активация на акаунт