Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 541
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Освен масово да се организираме по градове и паланки за колективни покупки, защото не виждам, ако си харесам 7-8 парфюма, кога ще мога да го изпръскам това чудо.
Особено пък на сляпо...

# 436
  • София
Момичета,  аз изпаднах в любов. Изрових си от запасите една мостричка, 5 мл,  Jaipur Bracelet на Boucheron. Ама изобщо съм я изпуснала от поглед, когато съм я получила, а сега, като тествах на кожа, ииии просто ми прониза сърцетооо! Веднага се зарових в списъците, но никъде не намерих някой да прави реплика. Случайно (или пък нарочно) да се сещате за някого? Зловещо го искам! А то и в сайтовете за оригинални парфюми много трудно се открива. Не му гледах датата на дебют, но май е доста отдавна излязъл. Ох, като му усетя аромата от китките си, прималява ми! (почти се подмокрям) Ако ми подшушнете за репличка, ще спасите една влюбена душа!🥰🥰🥰

# 437
Май няма реплика, но 100 мл оригинал се намира за 50-60 лв. в нета. Не блести с добра трайност, за съжаление, но и аз го намирам за красив и идеален за пролетта.

# 438
И докато седя и търся в нета дали някъде случайно Гардени не продават и по - малки разфасовки от наливните си парфюми, ето на какво попаднах /тези тук не са наливни, но пак са на Гардени/:
https://www.starcorp.bg/productbg/12

Тези парфюми на цена 5 лева съм ги виждала в магазин, но не ги загледах, защото не бях чула , че Флоргардън=Гардени=Парфен

# 439
  • Пловдив
А тези на Гардени трайни ли са?

# 440
  • BG-DE
detelistna.4etirilinka,  за мен Jaipur Bracelet е доста сходен с Pure Poison на Диор, на който Заг имат чудесна имитация. Ако искаш пробвай го, а иначе самия Bracelet наистина е много евтин по сайтовете.

# 441
При мен Гардени са убийствено трайни.Купувай смело.

# 442
Вкарахте ми мухата с тия големи туби на Гардени и любопиството ме човърка, но като се има предвид, че цената за милилитър е съпоставима с тази на ЗАГ и на Рефан на дребно...
Остава по метода на изключването да се селектира за покупка нещо, което го няма при другите и е действителто много добра имитация или поне добър аромат сам по себе си.
Ще следя за идеи Simple Smile

П.П.: В ЗАГ до края на седмицата трябва да излязат новите аромати.

# 443
..Остава по метода на изключването да се селектира за покупка нещо, което го няма при другите и е действителто много добра имитация или поне добър аромат сам по себе си.
Ще следя за идеи Simple Smile..
Повечето нищови от Унисекс листата никой ги няма,селектирането ще е трудно:))) Аз чакам Cuir Amethyste Giorgio Armani, не се сдържах.Ще си го делнем с една приятелка. Ще дам отзиви като дойде. За Карат на Картие няма нужда сигурно да пиша, той може да се тества в Парфен някъде.

# 444
  • вкъщи
Заг кои нови ще имат?

# 445
Момичета,  аз изпаднах в любов. Изрових си от запасите една мостричка, 5 мл,  Jaipur Bracelet на Boucheron. ....

Има 100 м, за 65 лв
https://fragrances.bg/boucheron-jaipur-bouquet-edp-100ml-for-wom … ?search=Boucheron

# 446
Здравейте, някой има ли отзиви за Daisy на Martinez?

# 447
Видях,че The Moon имат магазини в Пловдив и Благоевгад. Знам,че тук пишат доста Пловдивчанки Simple Smile Моля,ако имате път към Оазис 3 да хвърлите едно око на парфюмите и да споделите. Няма иначе къде да се тестват.

Пловдив - Оазис 3 Братя Шкорпил 15
Благоевград - Арсений Костенцев 11

# 448
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли отзиви за Daisy на Martinez?
Да, аз пръскам трета бутилка вече.
1:1 с оригинала. Преди реформулировката. Не мога без него.

# 449
  • София
detelistna.4etirilinka,  за мен Jaipur Bracelet е доста сходен с Pure Poison на Диор, на който Заг имат чудесна имитация. Ако искаш пробвай го, а иначе самия Bracelet наистина е много евтин по сайтовете.

Ооо, разбира се, че ще пробвам. Интересно, разгледах им пирамидите, нямат си абсолютно нищо общо, а се получават сходни неща на края. Но ми разчопли любопитството, признавам си. Благодаря ти, че се отзова.

А иначе, аз си намерих Jaipur-а за 57 кинтчета, което ме зарадва извънредно, но ще се занеса утре първо да помиришкам Dior-а, и тогава ще реша.

Daisy съм го мирисала на блотер, много чисто, свежо и приятно парфюмче, едно такова кротичко, ухаещо на "доброто момиче на татко", ако мога така да го определя. Аз ще си го взема, нека само поизпръскам количествата, които накупих за отрицателно време - не може само да се трупа. Е, може де, но накрая ще си изпрося някой развод за нищо. Добре, че ММ няма навика да рови из моите неща, та засега успешно ги прикривам, хаха. Но от Daisy-то не бива да се очакват някакви екстремности. Има парфюми, които където те застигнат, хващат те за носа и дърпат здраво към себе си, и не пускат, нищо, че си отминал. Този не е такъв, даже бих казала, че ако не беше толкова хубав, щеше да е скучен. За щастие, красотата му в пъти надминава обикновеността му. Мисля, че от него става чудесен офисен парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт