Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Нищо общо нямат за мен. Нося ги двата. Лалето от втори път го харесах и аз. Блум при всичката ми непоносимост към бели цветя мога да нося. И много ми харесва,че носи една примерена сладост,цветна, но усещам и мед и това ми допада много. Но Лалето ми харесва в пъти повече.

# 631
.... Лалето от втори път го харесах и аз. ....

Сега като го пишете, и аз го харесах от втория път Thinking Когато ми го изпратиха от Заг,току що излязъл.....пръснах се от виалчето,казах си- приятен ,цветен и после го метнах в шкафа.След време го видях и реших да се напръскам здраво,за да го изхабя..и о ,чудо:))) Поръчах го веднага  и от тогава не спирам да го подновявам Simple Smile

# 632
Аз знаех, че ще си паснем с Лалето още преди да го получа. Heart
Дами, Мон Герлен на Ариастеа достатъчно добър ли е, че да не си заслужава покупката на оригинала?

# 633
Според мен не. Изобщо не ми се развива.
Скрит текст:
виж в нотино, сега 100мл са на супер цена.

# 634
Дами някой има ли мнения за ФМ ПАРФЮМИТЕ мъжки 473
Алтернативен аромат на Christian Dior - Sauvage

# 635
Според мен не. Изобщо не ми се развива.
Скрит текст:
виж в нотино, сега 100мл са на супер цена.
Точно от това се изкушавам. Истината е, че Мон не е сред любимците ми, не е нещо, без което не мога да живея, ама пуста лакомия...

# 636
Момичета , да ми кажете дали има имитация на Фея ( feerie Van cliff & arpels ) синия, обожавам promesse на Кашарел но негова имитация май няма а Феята е като близнак на promesse.

# 637
Момичета,нещо от заг,което да мирише на фрезия и зюмбюли?

# 638
Момичета,нещо от заг,което да мирише на фрезия и зюмбюли?
За мен Модерн Музна ЕЛ е такъв,но си трябва тест. Моя нос хваща зюмбюли ,а в пирамидата са само бели цветя!

# 639
Дами някой има ли мнения за ФМ ПАРФЮМИТЕ мъжки 473
Алтернативен аромат на Christian Dior - Sauvage
[/quote

Малко скъпи ми се виждат,иначе при мен са със завидна трайност.

# 640
Имам модерната муза. Не усещам никакви зюмбюли.

# 641
Зюмбюли в изобилие има в Карат Картие на Парфен, за наличието и на фрезии вече нищо не мога да кажа. Не бих го категоризирала като подходящ за сляпа покупка обаче. По пирамида ми се стори чуден, даже бях на косъм да поръчам направо оригинала, но като го пробвах в мола...беше категорично не за мен.

# 642
Зюмбюли в изобилие има в Карат Картие на Парфен...
За мен пък са люляци в Карат Simple Smile)) Сега си го мириша от ръката Simple Smile

# 643
  • Бургас
Абсолютно и за мен в Карат има много хубав люляк особено във върха и това съм го писала преди ,Карат е от вечните ми огромни любови.И все пак най -реалистично пресъздадения люляк за мен в парфюм си остава https://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/En-Passant-2793.html  Вземайте си Мон от Нотино за без пара ,за какво ви е имитация при такава цена.

# 644
Обожавам люляк и затова така се бях засилила да го купувам на сляпо, но за съжаление, при мен си беше чист зюмбюл, а не са ми сред любимите цветя.
Ауууу, този реалистичен люляк на цена 300лв+ ще го пропусна с чиста съвест. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт