Китен сезон 2020

• 35 494
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Няма да махам....изморена съм. 😆
Ще се подсмихвам само под мустаШ...

Много ми хвърчи чадъра обаче. Няма Жентълмени да се притекат на дама в нужда...

Синковеца хареса пържените кюфтаци в Радис. Днес две опатка с крастаници. 1.20 лв е едното...казвам за инфо. Аз ядох 3 кюфтета с дом.сос - излязоха 3.60 лв.

Мекици за закуска има....скъпи, 80 ст.едната. Тъй стои...не я яде дЯтето...не че е лоша, злоядо е просто...

# 151
  • Пловдив
Чудя се да запазя ли за семеен хотел Кати с изхранване. Офертата е повече от прекрасна  за 4 човека. Имат ли градина вечер да играят децата. На какво разтояние е от плажа. Ще се радвам на мнения от посетители.всичко което се сетите. Не съм ходила в Китен от 10+ години преди работех там но не се сещам къде е хотела.

# 152
  • Буркина Фасо
Чудя се да запазя ли за семеен хотел Кати с изхранване. Офертата е повече от прекрасна  за 4 човека. Имат ли градина вечер да играят децата. На какво разтояние е от плажа. Ще се радвам на мнения от посетители.всичко което се сетите. Не съм ходила в Китен от 10+ години преди работех там но не се сещам къде е хотела.
на ъгъла на Странджа и Атлиман е.
за подробности може да ги попиташ лично по тел.

# 153
  • Пловдив
на ъгъла на Странджа и Атлиман е.
за подробности може да ги попиташ лично по тел.

Вече получих оферта по телефона. Искаше ми се да прочета мнения на хора отсядали там.

# 154
  • Буркина Фасо
имах в предвид за питането имат ли градинка за децата.
ние сме отсядали, но в кръчмата им.
сравнително добра и посещавана е.
една идея е по-шумно откъм страната на главната улица.

# 155
Много скъпо е станало като за село като Китен.
В суперчетата яки надценки нсе едно в кореком пазарувам. Давам пример - киндер яйце на 2.30 лв вместо 1.80-2.00 лв. Студен чай Нестий с лев нагоре.

Няма къде едно фрапе в чаша с капак да ти забъркат.

Сладоледите Рафи едни мошеници...думи нямам. Слушах една майка искаше 50 грама за детето, дрисльото каза че само по 100 имали. Абе алоууу....насипно е, теглиш го...кво се правиш на мутра, колкото искам, толкова си длъжен да ми сложиш. И касови бележки не дават. Апарат имат, но не го ползват...как мога да подам сигнал и как ще докажа че не чукат бележки? Май никак....

Изобщо аз плюс не виждам за Китен тази година. Реваха за сезончето...а насреща нищо свястно.

# 156
  • Буркина Фасо
поискай си кас.бележка. ако не ти дадат - https://pzdnes.com/2017/09/05/%D0%BD%D0%B0%D0%BF-%D0%B0%D0%BA%D0 … %B0-%D0%B7%D0%B2/
посочи името на обекта.
мисля, че имаше тел. на които отговарят за Южното Черноморие.
ако не може да се справиш ... в магазините/заведенията трябва да има закачени на видно място телефоните за подаване на сигнали. възползвай се докато пристигна. Smiley

# 157
Поемай ги ти направо. Че последно в Поморие се разправях с тях преди 4г.и щяха да ни бият. Агресивни са много. И нагли.

# 158
Здравейте.Ще бъдем на хотел Нева тази година.Искам да питам как е там най-близкия плаж?Има ли неплатена зона?Какви са цените на платената?

# 159
  • Буркина Фасо
плажовете са 2.
неплатени зони има и на двата плажа. длъжни са да определят къде ще бъде.
има камери онлайн и може да разгледаш и двата плажа.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 23:22 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 160
  • В.Търново
Здравейте.Ще бъдем на хотел Нева тази година.Искам да питам как е там най-близкия плаж?Има ли неплатена зона?Какви са цените на платената?
От кога сте там? Ние сме от 25 юли.
Още миналото лято ми направи впечатление, че държат високи цени в Китен.

# 161
Аз не разбрах . За това ще питам - има ли в Китен хр.магазин на нормални, а не на курортни цени?

Еконт нямат офис мисля.
Но видях техен бус оня ден - дали все пак не вземат пратки?

Вчера дойдоха доста почиващи. Хотелът се позапълни. На плажа също стана гъч . Явно застъпва смяна от кръгло число- от 20-ти 😆

Днес няма облаци. Зано е жежко че намръзнахме.

# 162
За хотел Нева има ли определен плаж,на който да отидем,или където има места?

# 163
  • В.Търново
Към хотел Нева няма чадъри. Кой където намери места.

# 164
Здравейте! Ние сме за 7-ма година на Китен и много ни харесва! Отсядаме винаги в семейна къща Калина(срещу Додо), а преди 2г отседнахме и в Додо(2018, бяхме мн доволни от всичко). Та, тази година питахме пак за Додо обаче няма да работи сезон 2020!
И така - в Калина, 3ма души стая с тераса към морето 65лв, обстановката е страхотна, супер чисто, подредено, почиства се всеки ден стаята и терасата.
Точно отсреща до Додо, има закуски, близо са кръчми, заведения, и двата лунапарка са ни на 5 минути пеша, най-важното — плажа, ходим на южния, много чист, 2шезлонга с чадър 10,50лв
Направи ми впечатление доста вдигнатите цени, както на закуските, така и по магазините, също и в лунапарка - увеселенията мин.година бяха 4лв за 5 мин, тази са 7лв за 5 мин, което е почти двойно и според мен не е ок.
Също да кажа, че няма толкова народ. Има хора, но не е като миналите години да е фулл.
Като цяло съм мн доволна от Китен, любим ми е и много го харесвам Simple Smile
Иначе тези които се интересуват от времето - за по-приятно не съм си мечтала, нито е адска жега, нито е студено - с лек полъх и слънчице!
Надявам се да съм била полезна, ако имате въпроси пишете Wink

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 15:29 от Mariya Gechev 673108

Общи условия

Активация на акаунт