Китен сезон 2020

• 35 495
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • В.Търново
В Китен се самозабравиха. В събота сме там и ще еидим. По принцип не харесваме Китен, но отсядаме според хотела и хофим на Атлиман. Повече ни харесва Приморско и ходим повечето вечери на разходка там. Може би тази година ще ни е за последно на Китен. Бяхме си харесали отдавна Бодуров, но с цените се самозабравят. Сега ще бъдем в хотел Нева, да видим.

# 166
В Китен се самозабравиха. В събота сме там и ще еидим. По принцип не харесваме Китен, но отсядаме според хотела и хофим на Атлиман. Повече ни харесва Приморско и ходим повечето вечери на разходка там. Може би тази година ще ни е за последно на Китен. Бяхме си харесали отдавна Нодуров, но с цените се самозабравят. Сега ще бъдем в хотел Нева, да видим.
Нодуров?-да не е Бодуров!,ако е така защо да са се самозабравили с цените.Две години подред отсядаме там и всичко беше Ок,тази година просто нямаха свободни места и затова не ги посетихме.

# 167
Здравейте! Ние сме за 7-ма година на Китен и много ни харесва! Отсядаме винаги в семейна къща Калина(срещу Додо), а преди 2г отседнахме и в Додо(2018, бяхме мн доволни от всичко). Та, тази година питахме пак за Додо обаче няма да работи сезон 2020!
И така - в Калина, 3ма души стая с тераса към морето 65лв, обстановката е страхотна, супер чисто, подредено, почиства се всеки ден стаята и терасата.
Точно отсреща до Додо, има закуски, близо са кръчми, заведения, и двата лунапарка са ни на 5 минути пеша, най-важното — плажа, ходим на южния, много чист, 2шезлонга с чадър 10,50лв
Направи ми впечатление доста вдигнатите цени, както на закуските, така и по магазините, също и в лунапарка - увеселенията мин.година бяха 4лв за 5 мин, тази са 7лв за 5 мин, което е почти двойно и според мен не е ок.
Също да кажа, че няма толкова народ. Има хора, но не е като миналите години да е фулл.
Като цяло съм мн доволна от Китен, любим ми е и много го харесвам Simple Smile
Иначе тези които се интересуват от времето - за по-приятно не съм си мечтала, нито е адска жега, нито е студено - с лек полъх и слънчице!
Надявам се да съм била полезна, ако имате въпроси пишете Wink

Здравейте, в къща Калина има ли апартаменти с кухня?

# 168
Какво ще готвите в кухнята, като в Китен няма нормален супер?

Яки надценки. Стоки само курортни- салфетки, алкохол и т.н.

# 169
Скрит текст:
Здравейте! Ние сме за 7-ма година на Китен и много ни харесва! Отсядаме винаги в семейна къща Калина(срещу Додо), а преди 2г отседнахме и в Додо(2018, бяхме мн доволни от всичко). Та, тази година питахме пак за Додо обаче няма да работи сезон 2020!
И така - в Калина, 3ма души стая с тераса към морето 65лв, обстановката е страхотна, супер чисто, подредено, почиства се всеки ден стаята и терасата.
Точно отсреща до Додо, има закуски, близо са кръчми, заведения, и двата лунапарка са ни на 5 минути пеша, най-важното — плажа, ходим на южния, много чист, 2шезлонга с чадър 10,50лв
Направи ми впечатление доста вдигнатите цени, както на закуските, така и по магазините, също и в лунапарка - увеселенията мин.година бяха 4лв за 5 мин, тази са 7лв за 5 мин, което е почти двойно и според мен не е ок.
Също да кажа, че няма толкова народ. Има хора, но не е като миналите години да е фулл.
Като цяло съм мн доволна от Китен, любим ми е и много го харесвам Simple Smile
Иначе тези които се интересуват от времето - за по-приятно не съм си мечтала, нито е адска жега, нито е студено - с лек полъх и слънчице!
Надявам се да съм била полезна, ако имате въпроси пишете Wink

Здравейте, в къща Калина има ли апартаменти с кухня?
Отделно от банята, в нашата стая има кухненска мивка с плот, шкафове и чекмеджета, също и микровълнова. Но нищо повече Simple Smile Не знам как е по другите стаи, но в тези в които сме били е това Simple Smile но апартаменти има в къщата, до колкото чух от хазяйката. Там може да е различно

Супера, който е точно срещу Додо(т.е под Калината) си е на наши цени, не е избиване на зъби както по другите

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 19:56 от AnMary

# 170
Не мисля. Обиколих ги всичките  - еднакви са цените. Завишени. За готвене нищо не продават - виж солети, чипс и бира има във всички.

# 171

Ще готвя за детето. Мисля да пропуснем ресторантите. Това с надценките е ясно навсякъде, но чак да няма нищо..Open Mouth

Mariya Gechev 673108, благодаря!

# 172
Ами кайма, яйца няма. Вакумиран салам има - ако това е готвене 😆
Дори картофи в зеленчука не знам имаше ли. Патладжан видях. Основно са плодове.
Трудно ще е с готвенето без продукти ...

Суперчетата са как да кажа...заредени основно с пакетирани храни.  Като за курорт.

Навън се хранихме ние. Неразположения не сме имали.

# 173
  • Сф
Мария, а как е положението с паркирането в тази къща Калина?Много хазяи казват че имат место, реално те сбутват някъде или запушват , да ти е неудобно да изкараш колата.А на мен ми е нужна по 2 пъти на ден.
Тета, не вярвам кайма и яйца да няма в цял Китен.Все отнякъде си пазаруват хората. В Созопол има голям супер, на път в Бургас вериги също, но си трябва кола.
Не искам да готвя аз там, на море съм! То цените скачат напоследък доста. Че и в Лидл и навсякъде.

# 174

Не искам да готвя аз там, на море съм! То цените скачат напоследък доста. Че и в Лидл и навсякъде.

И аз не искам, но точно сега не искам някой друг да ми приготвя храната, а и си имам един малък мистър каприз вкъщи.
Ние все още не сме решили къде ще почиваме. По принцип търся и в Приморско, но ми е трудно да намеря нещо подходящо в последния момент. Тъкмо се бяхме наканили да видим що е то да отидеш на море с изхранване, но пак се отказахме.

# 175
Пазаруват си в Бургас. Или в друг съседен град.

На хотелите им доставят доставчици. В Радис обядвах и чух собственика да говори с доставчик за картофите-кога ще дойдели.

Който намери магазин с прясна кайма в Китен, да снима и качи тук.

# 176
Мария, а как е положението с паркирането в тази къща Калина?Много хазяи казват че имат место, реално те сбутват някъде или запушват , да ти е неудобно да изкараш колата.А на мен ми е нужна по 2 пъти на ден.
Тета, не вярвам кайма и яйца да няма в цял Китен.Все отнякъде си пазаруват хората. В Созопол има голям супер, на път в Бургас вериги също, но си трябва кола.

С паркирането е малко сложно, защото местата се заемат бързо, ние паркираме колата и докрая на почивката не мърда от там - реално не ни трябва! Но, точно до Додо, има паркинг, който е безплатен и хазяйката ни каза, че може и там да се спира Simple Smile

# 177
  • В.Търново
Всяка година Бодуров вдигат цените и за двойна стая в момента е 144лв на вечер с готвена храна като не ти се полага например за обяд първо, второ, трето, а само те ограничават с първо и десерт или второ и десерт. Не е оправдано. Така смятам аз, може да греша. Плюса е, че е на плажа и има стаи с морски изглед, това оскъпява може би.

# 178
  • Буркина Фасо
за това питай  живеещите в Китен. те как ли живеят ?

надценките са навсякъде в БГ. аз лично не съм чул в последните месеци някъде да се намали цената на храната.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 19:30 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 179
Питала съм. Казали са ми. Написах го. Нещо друго ако те интересува-питай ти.

По второто ти питане също съм писала и сравнила цени от Китен и от голям град - върни се и прочети. Студен чай Фюзтий 1.5л на 3.50 лв и нагоре няма и в София и в скъпите големи градове. Купувам го на 2.60-80 лв.

Аз въпроси нямам. Друг пита - към него можеш да се обърнеш ?

Общи условия

Активация на акаунт