Любители на кучета - 101

• 25 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Дей, от общината ли ви раздават такива медальони?

Не, медальона го поръчах на един човек, който изработва такива, имаше обяви във Фейсбук - име на кучето, надпис "кастрирана" и телефон.

# 136
Арчи вече е с трета ваксина. Отново се държа добре при ветеринаря, не е плакал. Трепереше, но все пак си е пале. Не е повръщал засега, както миналия път. Няма подутина. Дано се задържи така. След седмица и навън.Simple Smile

# 137
За лаенето на гости....не че моя не се върти във всички, все пак първо на него трябва да се обърне внимание.... предполагам, че едно от онези бързи боцвания във врата и команда на място, след няколко опита ще дават ефект

# 138
  • София
За лаенето по гости - първо трябва да се мине  през целия курс за общо послушание,че да обърне внимание, като му кажете да спре.

На мен ветеринар, продаващ ваксини, ми е казвал, че повечето съставки на ваксините, ползвани у нас са с действие над две години. Тоест, нормално, кучето си ваксинира първа до трета ваксина, после две реваксинации през година и после веднъж на две години. Като след десетата година, примерно, може и съвсем да се спре с ваксинирането.
Това е потвърдено от човек участващ в тестването и разработката на животински ваксини.
Съответно съм го чела и по западни сайтове.
За новите щамове на гадните вируси, за съжаление е така.

# 139
  • гр.Варна
Нова печка за крака, модел Кара 2020:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 140
В чуденка съм относно ваксината за бяс. Чета противоречиви мнения кога трябва да се сложи, че спирала растежа... ветеринарят каза другия месец. На мен обаче ми се стува малък на 4 месеца... мисля на 5-6 месец да е.

# 141
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дес, на 6 години е котанко 😼
С прическа е и той, за това му е такава опашката 😄
Аз не помня кога му биха ваксината за бяс на Тео 🤔преди да направи година беше със сигурност .

# 142
Относно ваксината за бяс на Луцифер му я биха две седмици след третата-тоест някъде на 3месеца и половина.Не му се отрази никак ,но и като цяло до сега няма ваксина която му е образувала би а или пък е имала някакъв друг страничен ефект.
Ето и малко снимчици

# 143
  • sofia

И Леон днес става на 3 месеца! Трета ваксина по случаят. Нашите ветеринари определиха 27 за първа разходка.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 10:07 от Кришка

# 144
  • Бургас
Нашата ваксина за бяс я биха на 6 м.
Ветеринарите ни не препоръчват по-рано, именно заради растежа. Коментираха, че по закон трябвало да се бие на 4 месеца, но производителят на ваксината препоръчвал на 6.

# 145
  • sofia
Леон вече има ваксина и за бяс.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 07:31 от Кришка

# 146
Онзи ден (или беше вчера?) тръгнах да пиша за на Деспикабъл татуировката... Много ми допадна, аз сега обмислям дали да си татуирам муцуната му или просто едно Д, на същата ръка, на която татуирах и лапата.

Имам чувството, че само нашият ветеринар не раздава медальони.

Много ме разтоварват тия муцунки. Аз имам доста солиден материал на тема "Спящ и разпльокан Денис", ама трябва да преоразмеря снимките.

Между другото, някой да е наясно с FlameV и Рейн какво се случва?

# 147
  • София

Искате ли бишкотка?

# 148
  • под тепетата
Искам! Ама аз съм като Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече!" Laughing

И наш ветеринар ни е казвал, че ваксината държи две- три години, но по закон трябва да я правим всяка.Така се натоварва черният дроб.

# 149
Много хубави и сладки нови и стари муцунки видях.
Не съм писала в новата тема и затова направо с данък от неделната разходка

Лабрекс, радвам се да те "видя".

Общи условия

Активация на акаунт