Любители на кучета - 101

• 25 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Raya да ви е много здрав малкия бебок. Ние на три месеца бяхме 970 гр., а сега на 27.01 (тоест 10 дни по-късно) 1070 гр.
Да споделя, че в събота сложихме 3та ваксина заедно с бяс. Понеже много се чудих дали да не разделим двете ваксини и да сложим ваксината за бяс по-късно. Беше много омърлушен, но вечерта вече се чувстваше по-добре и стана да играе. Вчера вече беше добре, не го болеше мястото където е ваксината.
След ваксината може би от стрес много се лигавеше и нослето му беше много мокро. Целия беше мокър - муцунка, гърдички. Мисля че е от стрес, защото вчера пак пътувахме с колата и беше по същия начин и накрая преди да пристигнем повърна, но това го отдавам по-скоро на лошия път. Може ли да е от ваксината това "Лигавене", защото при втората ваксина нямаше такова лигавене?

# 541
Е, оставила му е все пак другата половина:)
Половин, защото половината беше вече изяден, да не мислиш, че ще се мине Simple Smile

# 542
  • София
Ние на три месеца бяхме 970 гр., а сега на 27.01 (тоест 10 дни по-късно) 1070 гр.
Ехей, сто грама за 10 дни. Ние качваме с по кило и половина на седмица

# 543
pavelcho, вчера по телевизията в едно предаване участваха два лабрадора и две момичета от фондация "Очи на 4 лапи" и се сетих за теб и твоя сладур. Много интересни неща казаха и споделиха, че търсят приемни семейства. Още веднъж поздравления за това, което правиш.

dida78g, голям сладур ви е намерил и добре, че бързо сте му намерили дом. А не е ли загубено кученцето щом е с каишка?

# 544
  • София
@✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿
по коя телевизия е било това предаване, ще ми е интересно да видя кои са били девойките

# 545
  • Sliven

dida78g, голям сладур ви е намерил и добре, че бързо сте му намерили дом. А не е ли загубено кученцето щом е с каишка?

И ние си го мислихме и много се надяваме някой да го потърси, пуснала съм го във всички сливенски групи и доста хора са споделили поста ми, но до сега никой не се е свързал с мен Sad

# 546
Ние на три месеца бяхме 970 гр., а сега на 27.01 (тоест 10 дни по-късно) 1070 гр.
Как 1,5 кг. на седмица за йорки Hushed, не е ли много? Колко е голямо вашето куче. Аз го взех на 27.12 и беше 520 гр.

# 547
  • София
@✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿
по коя телевизия е било това предаване, ще ми е интересно да видя кои са били девойките
https://www.bnt.bg/bg/a/misiyata-na-kuchetata-vodachi?fbclid=IwA … K6fW2KXYSdk-alCpE
Ето линк към предаването Blush

# 548
Проверихте ли намереното кученце за чип ?  Вероятно някой го обгрижва и се тревожи Sad

# 549
@✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿
По БНТ1 в предаването "Отблизо с Мира". Слънчогледка даже е дала линк към него.

# 550
  • Sliven
Проверихте ли намереното кученце за чип ?  Вероятно някой го обгрижва и се тревожи Sad
днес ще го направим, че вчера беше неделя и в Сливен по принцип няма дежурни клиники

# 551
  • София
Скрит текст:
Как 1,5 кг. на седмица за йорки Hushed, не е ли много? Колко е голямо вашето куче. Аз го взех на 27.12 и беше 520 гр.
Павелчо е с едра порода, не е с йорки Simple Smile

# 552
Raya да ви е много здрав малкия бебок. Ние на три месеца бяхме 970 гр., а сега на 27.01 (тоест 10 дни по-късно) 1070 гр.
Да споделя, че в събота сложихме 3та ваксина заедно с бяс. Понеже много се чудих дали да не разделим двете ваксини и да сложим ваксината за бяс по-късно. Беше много омърлушен, но вечерта вече се чувстваше по-добре и стана да играе. Вчера вече беше добре, не го болеше мястото където е ваксината.
След ваксината може би от стрес много се лигавеше и нослето му беше много мокро. Целия беше мокър - муцунка, гърдички. Мисля че е от стрес, защото вчера пак пътувахме с колата и беше по същия начин и накрая преди да пристигнем повърна, но това го отдавам по-скоро на лошия път. Може ли да е от ваксината това "Лигавене", защото при втората ваксина нямаше такова лигавене?
Ние в момента сме 1,600гр

# 553
Бе само мен ли ме дразни това “ние”, като в отчетните теми станахме. Наддадохме, ядохме, акахме..

# 554
Джако на три години и половина от София си търси голямата любов!
...
В смисъл искаш да го размножавате и си търсиш женска ли ?
ДА - точно в този смисъл!

Общи условия

Активация на акаунт