Виждам , че темата за захранването е пак актуална. Аз от 3 дни давам по малко зеленчуково пюре (Хип ранни моркови+картоф), но ако първите 2 дни Катя го приемаше, макар и с нежелание , то вчера отказа да го глътне
Държи в устата и нито плюе , нито гълта
Сложих му мляко вътре -никакъв ефект. Днес мисля да и дам чиста тиква пък да видим какво ще става. Тиквата в комбинация с плодове я яде , ама така чиста...стискайте палци.Незнам вие как сте, но аз от това въртене по корем , вече полудявам
Хубаво,че се научи как да се обръща , обаче не може от корем по гръб и това е. И сега се завърта и почва да крещи да я отвъртам
и така по 100 пъти минимум. Вече луда станах да ходя от стая в стая. (Само докато пиша това ходих 3 пъти)И за финал, голямата ми мъка
Днес ще ходя да ми горят раничката на шийката . Знам , че не боли, но е ужасно неприятно Целувки н а всички бебоци

Вие не сте си губили времето през това време и сте изписали доста, докато наваксам...
Домашното си го правя с АМ, но за купените не знам
И представете си 30мл с лъжица. Като станат повече не знам как ще е. Май ще караме плодовете основно на пюре, докато не происка сока поне от накрайник.
След което си продължаваме гимнастиката, а Преско се дере като магаре - не защото го боли, а просто от инат, че не е неговото. И аз почвам "Хайде, зайче-байче, спокойно, мами!" А доктора: "Какво зайче-байче, това е истински ЗВЯР! КАкво сте ги зажалили? Мен кой ме жали - и аз съм гладен и ми се спи, ама никой не ме пита"

отврат. А как си мечтая поне един домат да похапна, но от утре. Кажете, кой от вас си кърми детето и не го храни с нищо и как най-вече го приспивате, защото при нас е само на гърда. Нощем се буди поне три пъти, не пие вода и е плътно залепена за мен. А на мен ми се реве
в тази жега не е за такива прегръдки. А Али иска цица, та цица. Дайте съвет
Ох , и ние сме така.И лошото е че се опитва да си вдига дупето и си забива муцунката в дюшека и само се чуват приглушени стонове.Няма да ви кажа по колко пъти на нощ скачам да я проверя , дали не се е задушила.
малката и смятам и аз да лягам вече