Пазаруване от answear.bg

• 94 634
  • 793
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Търся код за ненамалени ,който е повече от 20%

# 616
Има два активни кода в момента в приложението:  APP и MAY. Намалят от 10% до 35%.Сега ги изпробвах с една рокля.Единият намали с 15%, другият с 35%

# 617
  • Тра-ла-ла
Код за намалени продукти има ли?

П.П. Код APP намаля и намалени стоки - с 15%.  Конкретно маратонки.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 18:33 от Джулая

# 618
  • Варна
Има два активни кода в момента в приложението:  APP и MAY. Намалят от 10% до 35%.Сега ги изпробвах с една рокля.Единият намали с 15%, другият с 35%
Да, видях промоциите, но в моя случай намали с 20%.
Надявах се някой да има персонален код за над 20%.

# 619
На мен тоооолкова бавно ми връщат парите, че всеки път почвам да се изнервям. На мен така мудно от Орсей само ми връщаха парите.
Миналата седмица телефонът, посочен на сайта за връзка с тях беше изключен. на имейли не отговаряха. Много съм недоволна. Изпратих рокля за рекламацията, пък да видим, какво ще става.
Колко бавно като дни?
И за връщане на поръчка ли говорим или за рекламация?
Става въпрос за връщане, и си спазват всичките 14 дни, посочени в условие за връщане на парите.

# 620
Печелившите мами от играта на Answear тук ли са? Споделете какво сте си избрали и дали сте го получили вече...

# 621
  • Тра-ла-ла
Колко време горе-долу отнема от връщането по куриер до възстановяването на сумата? 14 се броят след като получат пратката ли? Или са по-бързи?
От много време бях влюбена в едни маратонки....греда. Малко като в час по трудово правени. Несъразмерни платки, дефекти по цвета кожата, а уж била и естествена на места и какво ли още не. Не всичко се улавя на камерата. И един кожен клин купих...щях да падна от смях. Като го обувам и образува големи балони, които трябва да "изгоня" от крачолите, от корема Joy

Ето маратонките
Скрит текст:

# 622
  • София
Колко време горе-долу отнема от връщането по куриер до възстановяването на сумата? 14 се броят след като получат пратката ли? Или са по-бързи?
Това са им условията, но при мен винаги са доста по-бързи.

# 623
Да попитам за код повече от 15 %,ако има някой,за нови.

# 624
  • Sofia
Да попитам за код повече от 15 %,ако има някой,за нови.
B2642243668B
20% за нови

# 625
Изпуснах кодовете от приложението, има ли други, които стават за намалени ?

# 626
  • Sofia
Давам отзиви за последната си поръчка:
Това дънково яке е просто жестоко Simple Smile
https://answear.bg/p/dankovo-yake-answear-lab-answear-lab-x-limi … izolatsiya-686724
С някакви кодове или намаления съм го взела на смешните 57лв, изпипано е чудесно - надписи, кръпки, много ми харесва!

Тази блузка е приятна, като на снимката:
https://answear.bg/p/suichar-mango-pstouch-damski-v-sivo-s-print-697033

Тази бяла риза ще връщам, много е широка, иначе е приятна материя, имам вече няколко ризи на марката, другите са по-събрани и са много приятни за носене като материя:
https://answear.bg/p/pamuchna-riza-answear-lab-damska-v-byalo-sa … heska-yaka-579339

# 627
  • София
Кой размер риза сте поръчали и да попитам дали прозира?

# 628
  • Sofia
S размер. Имам и други на марката в същия размер, но тази е доста широка. То личи и на видеото.
Прозира леко.

# 629
А, якенцето какви надписи има?

Общи условия

Активация на акаунт