👒Нови придобивки в гардероба - 56

• 107 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Stefina, интересни попадения.

# 256

Много са яки! Heart Exl

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 10:29 от bubanka

# 257
# 258
  • Бургас
Нямам търпение да дойдат. Снимката е кофти и подметките им изглеждат електрикави, а не е така. В действителност, цвета им е-жълто Ферари и подметките им светят на флуоресцентна светлина.
С две думи, 5 годишните хлапета, и на пръста не могат да ми стъпят Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Майтап.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 10:29 от bubanka

# 259
Тези намаления много изкушават...

Кожено яке от естествена кожа

Кожени балеринки

И още някои други неща, на които не намирам снимка за момента.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 20:45 от Jeune Fille

# 260
Нямам търпение да дойдат. Снимката е кофти и подметките им изглеждат електрикави, а не е така. В действителност, цвета им е-жълто Ферари и подметките им светят на флуоресцентна светлина.
С две думи, 5 годишните хлапета, и на пръста не могат да ми стъпят Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Майтап.
Аз ги виждам точно жълти на монитора си. Не знам, но наистина ще имаш много фенове сред хлапетата.

И за да не съм съвсем спам, сдобих се с мечтаната, голяма, черна чанта, дано се кротна вече, поне с чантите.

# 261
  • София
Зелената кожена пола от къде е?
От Страдивариус - 12лв.

# 262
  • Бургас
Аз ги виждам точно жълти на монитора си. Не знам, но наистина ще имаш много фенове сред хлапетата.

И за да не съм съвсем спам, сдобих се с мечтаната, голяма, черна чанта, дано се кротна вече, поне с чантите.
Тъкмо ще има с какво да ги примамвам,за да мога да ги щипя по бузките. Майките и бащите на хлапета та, вече са ми във фен-клуба,че онзи ден в Бриндизи, пак бях с Moschino и получих комплименти.
Най-ми е интересно обаче, бабите от Катания дали биха ме отразили, че техните модели са най-ексцентрични и с тях не мога да се меря.То май никой не може. Невероятни са и много им се кефя.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 09:26 от Nina_Z

# 263
  • на последния етаж
Дънките са Levi`s от Fashion Days, но в момента нещо не ги откривам на сайта.
Кой модел на Levi's?

# 264
# 265
  • на последния етаж
HugFlowers Hibiscus

# 266
Дайте някой сайт за шноли за коса, обикалям по магазините нищо не харесвам. Къса ми е сега косата и искам нещо по интерсно...

# 267
  • Варна
И аз се нареждам🙂

# 268
Аз имам от тези:

# 269
И аз. Simple Smile Такива съм виждала в Лили и Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт