👒Нови придобивки в гардероба - 56

• 107 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Не такива, търся с метален механизъм,да хваща цялата коса, с перлички или нещо подобно

# 271
нещо не успях да си закача снимките и втори опит Wink някои от нещата от намаленията, ще се мъча да нося и по цветни неща

# 272
  • София
Не такива, търся с метален механизъм,да хваща цялата коса, с перлички или нещо подобно
Качествени такива фиби има в Ризърв, Зара и Страдивариус. Купувам количества:smile:

# 273
# 274
Hibrid, как е сакото от mango, азси взех панталон и ми е голям, но много му се чудих на това сако.

# 275
Димитрова_87, Саката са супер, хубави на живо, особено тъмно синьото изглежда неочаквано добре. Розовото е по-тънко, подходящо за пролетта, също изглежда доста добре, в 34 номер го взех и ми е ок като размер.

# 276
# 277
# 278
  • Бургас
Много са сладки и цвета им е страхотен.

# 279
Обувките наистина са супер, онлайн ли са купени (искам линк, моля)

# 280
Ето това рокле си купих от моя любим бутик в Сандански. Дъщеря ми много ме хареса с велурените чизми. Каза, че като е на закачалка прилича на нощница, а като я облека е супер Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 14:19 от неви86

# 281
И моите тениски от Кики.бг пристигнаха.Първото е блуза, ватирана, еластична.Чудесно качество.Тениските също са 100% памук.Щампите са ок,дано и на пране да издържат по-дълго.Поръчах за всеки случай Л размер, то се оказа че не съм сбъркала,защото отговарят на М.Единственото , което не ми хареса е, че
при обявен срок за доставка 3-6дни, аз ги чаках цяла седмица.Но чакането си струваше.

# 282
Почнах и аз да ги разглеждам тези тениски
Това е от песен, но ще ми е много подходящо като ходя на работа 😄

# 283
Чакам гии.

# 284
Почнах и аз да ги разглеждам тези тениски
Това е от песен, но ще ми е много подходящо като ходя на работа 😄

Може ли линк за тази, че и на мен мо хареса за работно облекло

Общи условия

Активация на акаунт