👒Нови придобивки в гардероба - 56

• 106 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Бургас
Oт Primadonna.Обожавам ги!

# 617
Nina_Z а полата?

# 618
  • Бургас
Коя пола,бялата или бежовата?За бялата съм писала от къде е,а бежовата ми я прати приятелка от Италия.

# 619
Sunattraction, може ли да споделиш откъде е Simple Smile Аз се загледах в дънките Smiley

# 620
Sunattraction, може ли да споделиш откъде е Simple Smile Аз се загледах в дънките Smiley
Без да съм потребителката мисля, че вече е показвала нещо от един профил  в инстаграм. Та , е от същото място

# 621
  • Sofia
Дам, от същото място е, karma.originalshop. Blush

# 622
# 623
  • Бургас
Отново прекрасна рокля!

# 624
  • София
Здравейте и честита Цветница! 🌸

Дайте идеи къде да търся класически черни (предпочитам) или тъмнокафяви оксфордки - без ток, без платформа, с връзки, с дупчици. По-груба подметка ми харесва, като грайфер, но не прекалено.

Имах преди години купувани от Carlo Fabiani и ги скъсах (буквално) от носене.

В друга тема ме насочиха към gracia-s.bg, така че издирвам притежателка на техни обувки да сподели лични впечатления 🙂 Ще се радвам и на други предложения.

# 625
Здравейте и честита Цветница! 🌸

Дайте идеи къде да търся класически черни (предпочитам) или тъмнокафяви оксфордки - без ток, без платформа, с връзки, с дупчици. По-груба подметка ми харесва, като грайфер, но не прекалено.

Имах преди години купувани от Carlo Fabiani и ги скъсах (буквално) от носене.

В друга тема ме насочиха към gracia-s.bg, така че издирвам притежателка на техни обувки да сподели лични впечатления 🙂 Ще се радвам и на други предложения.
Ами моите са точно от Грация, мисля че напълно отговарят на описанието, само да кажа че са лак и велур. Това са най- удобните обувки, които съм имала, по - удобни са ми от някои маратонки, а сега виждам, че са намалени. Не рекламирам марката, това са ми единствените обувки от там.

https://www.gracia-s.bg/c/nova-kolekciya-15/damski-obuvki-cheren-velur-lak-603

# 626
  • София
Bubolita88, точно тези харесах! Моля те, кажи дали си отговарят на номера, за да поръчвам утре и аз ☺

# 627
# 628
Bubolita88, точно тези харесах! Моля те, кажи дали си отговарят на номера, за да поръчвам утре и аз ☺
Отговарят си Simple Smile

# 629

Общи условия

Активация на акаунт