Нашите кухни - 81

• 56 661
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Раковски
Icho_68 при Schock QUADRO на плота.

Аз имам един въпрос за плотовете, виждала съм преди на едно изложение във Варна плот, който е леко издигнат по външния си край и това не позволява лесно да се стича надолу нещо разлято. Някой инфо? Ще опитам да намеря снимка.

Тук има нещо гнило с тази мивка или снимки... Според мен е за под плот а тук е над плота.

# 571
Здравейте търся мивка за под плот по-принцип мислех да е с две корита едното малкото евентуално да го ползвам с отцедник така че да нямам чинии върху плота

Провери за комбинацията от отделни мивка и малка мивка. При монтаж под плот така даже е по-добре.

Относно горната снимка - да се сложи мивка над плот при плот от камък е много тъпо решение според мен.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 13:56 от Черна станция

# 572
  • Пловдив
Малко плитка ми се вижда!

# 573
Shadowman, признала съм те човек! Война съм водила за тези лайстни, не може и не може! И без водобрани може и без свързващи, както показа и то перфектно го правиш!

Да знаеш, ако ми се отвори обект във Варна ще те викам. Simple Smile Ако не за изпълнител, то за платен консултант.
Респект!

Пък въпроса, че бил крив комина - ами то в кое да е строителство правият ъгъл не е прав Simple Smile Дали е комин или не, винаги си има някакви отклонения.

Какво, какво??? Шадоу, варненец ли си??? Ама казвайте ги тея неща по- навреме бе хора Wink нервичките ми излязоха да се занимавам с едни нехранимайковци. Rage Ах да знаех....

# 574
  • Варна
Kristaline не е варненец за жалост. А така ми се искаше и на мен да е 😀

# 575
  • Раковски
Далечко съм, под аватара ми го пише. Имал съм запитване за Варна ама с транспорта нещата стават по-сериозни от към цена.

# 576
  • Варна
Ами аз от места където предлагат мивки шок намерих снимките. В описанието не пише за какъв монтаж са предназначени, канта е добре оформен като да ляга над плот, заоблен в краищата. Може бистава и за двата вида монтаж, като при този над плот смесителят се монтира на плота или на стената.
Скрит текст:
Тази е GREENWICH

Schock Soho 60 Plus

Schock Brooklyn 45

Schock Quadro 50

Шадоу видях къде си, ама то стига да излезе хубав проект, ще те вземем и ще те върнем Joy

# 577
  • Раковски
Не бих препоръчал смесител монтиран на пдч плот, стане ли му нещо си заминава плота.

# 578
Здравейте търся мивка за под плот по-принцип мислех да е с две корита едното малкото евентуално да го ползвам с отцедник така че да нямам чинии върху плота

Провери за комбинацията от отделни мивка и малка мивка. При монтаж под плот така даже е по-добре.

Горе долу намерих два варианта на Бланко единият точно с две отделни корита само че по-малкото е и по-късо и вторият вариант е с две сдвоени които са с еднаква дължина. И в двата варианта голямото корито е 34см а малкото 18см обаче при втория вариант когато се сдвоени реално ако трябва да измия нещо по голямо мога да го измия без да тече по плота а при първия вариант разделителната линия е от плот и не мога да измия нещо по-голямо ползвайки общото корито. Надявам се обясних добрe какво имам предвид.
Ти защо смяташ че отделни е по-добре аз още не виждам предимства в това та ми е интересно.

Shadowmen сега видях че си от Раковски значи приемаш поръчки и за Пловдив така ли?

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 15:03 от Niss

# 579
  • Раковски

Горе долу намерих два варианта на Бланко единият точно с две отделни корита само че по-малкото е и по-късо и вторият вариант е с две сдвоени които са с еднаква дължина. И в двата варианта голямото корито е 34см а малкото 18см обаче при втория вариант когато се сдвоени реално ако трябва да измия нещо по голямо мога да го измия без да тече по плота а при първия вариант разделителната линия е от плот и не мога да измия нещо по-голямо ползвайки общото корито. Надявам се обясних добрe какво имам предвид.
Ти защо смяташ че отделни е по-добре аз още не виждам предимства в това та ми е интересно.

Shadowmen сега видях че си от Раковски значи приемаш поръчки и за Пловдив така ли?

Да.

# 580
Еее,ма той човека от пловдивското,бреее.

# 581
Имам питанка, някой има ли кухня бял гланц в комбинация с черен плот и черен гръб? Трябва да взема решение, а леко се колебая.

# 582
  • София
Аз, но има и "дървесен" цвят. Глацът е на горните. Красиво и трудно за поддържане, но си я харесвам.

# 583
  • Раковски
Това черно иска повече чистене.

# 584
Moля ви, дайте ми отзив за плот от масив, търся обратна връзка от хора, които ползват такъв поне от 2-3 години.

Общи условия

Активация на акаунт