Парфюмни размисли и страсти - 235

• 61 833
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
И мен много ме заинтригува този Букет. Нов парфюм ли е? Като че ли не съм го срещала по парфюмериите.

Относно фланкърите - винаги купувам първообраза и винаги той ми е харесвал най-много. Всички следващи са ми като копия, но с малки разлики.
Сега обаче за пръв път Интенз версията на Мон ми допада повече.

# 136
Този Букет е от 2014 ,но почти никъде не може да се открие 😊 ...и има защо-приказен е .Има флакнър от 2017 мисля,но изобщо не е същия ...

# 137
  • ново
Момичета, имало ли е до сега тема посветена на Монтал? Не виждам предишните теми нещо, а ако има такава тема ще я прочета с удоволствие. Тук, където живея нямам къде да тествам, а пътуване към София ми се очертава чак края на месеца. Влязоха ми в главата, а нямам идея от кой да започна.

# 138
  • София
За мен монталите са термоядрени. Имах само един sweet oriental и го подарих на сестра си. Харесваше ми, но беше твърде силен за мен, никога не съм пръскала до край пулверизатора. Напоследък предпочитам аромати, които не ми превземат личното просранство, а го допълват. Научих се да пръскам умерено, така хем усещам парфюма, хем не ме души, че да искам да го махна от себе си.

# 139
  • До сърцето...
Чудя се, защо така замря темата, а то нова имало Grinning

Не разбирам термина "втора кожа" по отношение на парфюм, и не мога да се сетя да такъв, който да се асоциира с това понятие. Това вместо запис да се счита Mr. Green

За Монтала е хубава идея, но аз вече не смея да предлагам/подкрепям.

# 140
Монталетата за мен не са парфюми, а някакви натрапчиви препарати.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 08:27 от неви86

# 141
Малко красота, на когото ще е интересно: Flowers Hibiscus

# 142
  • The Evergreen State
wow Cabochard, мерси че сподели този линк. Как да не му се прииска на човек да притежава поне един красив флакон от Лалик да му краси тоалетката.

# 143
wow Cabochard, мерси че сподели този линк. Как да не му се прииска на човек да притежава поне един красив флакон от Лалик да му краси тоалетката.

Уникални са, невероятна красота - не се стърпях, защото наистина ме впечатлиха!
Аз не съм толкова скромна, Athena, и с удоволствие бих намерила място на всички! Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 144
  • The Evergreen State
Монталетата за мен не са парфюми, а някакви натрапчиви препарати.

Никога не съм ги тествала, тук го няма този бранд но бутилките им не ми харесват на външен вид изобщо. Знам че имат фенове във форума и ароматите може би компенсират бутилката или може би не са толкова зле на външен вид в действителност но от снимките поне не ме блазнят за тест (аз не обичам също прекалено силни парфюми поначало).

# 145
Малко красота, на когото ще е интересно: Flowers Hibiscus

Прелест!  Heart Eyes

# 146
Много са красиви Лалиците. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Монтал са страхотни парфюми, но са много силни и се преекспонират в България напоследък. Всички, които търсят супер траен шлейфов ориенатлски парфюм купуват Монтал за 100 лв. и са готови.

Не мога да се нарадвам на новия ми Мон Герлен Интенз. Разкошен е, плътен, гъст, чуден в студа. Точно сега му е времето.

# 147
След първата си среща с Монтал, бях потресена. Това чудо не изчезна от кожата ми след няколко миенета със сапун, дори и след душ! Дълго време не се осмелявах да тествам нещо монталско, до това лято. В Прага попаднах в една много симпатична парфюмерия, където мнооого предпазливо пръснах wild pear на китката си. И се влюбих безпаметно в него.  Heart Eyes И улесних съпругът ми, който се чудеше какъв подарък да ми избере за идващия ми рожден ден.  Wink Simple Smile

# 148
Wild pear отдавна го мисля, но няма къде да го тествам. Определено първо искам да си взема пробичка.

# 149
  • Бургас
Wild pear има мостра в един от сайтовете ,аз на Montale харесвам много Rose Elixir ,Intense Cafe ,Roses Musk.Няма да ми се превърне в любим бранд ,но тези парфюми са наистина хубави за мен.

Общи условия

Активация на акаунт