Ако някоя мадама от вашите ни хареса да пише ще ги запознаваме
Сладур ти е бебока
направо не смогвам , а съм общо взето енергична
, та по този повод някой питаше за работата - дааааа , много ми се иска да се върна , но на половин ден , че Марк много ще ми липсва / и батито и татито
/.
- отговаряш ми стегнато и по точки , хе- хе ... и ти си добре дошла в София
.
супер си !!! И ние се потим докато се храним , но основно по вратлето , нормално е ... от снощи идеално си центрираме със замах юмрука в устата , така се изучаваме , чакам скоро да си опита и крачетата
...още не хващаме , но от 20-ина дни яко млатим играчките , като едновременно им говорим ...
извинява ли им се какво ли ??? ...за надигането -
да не говорим , че както казва баткото " бичи коремни преси , брато " , вдига се до седнало положение , а след това се отблъсква с краката да се изправя
.
!!!
... медалчетата за всички по ред 
. Ако не е много жега ще се появя в събота с тях ... и влезнах в панталон XS
. 
Сега използвам момента, че сестра ми е извела навън малчо 

И Елла е такова бонбонче да я схруска човек 
Отсега си представям как ще се гордее с такава млада и красива мама след време
А баба ти е също много млада направо не можах да повярвам на надписа и го прочетох 2-3 пъти - щото реших, че е майка ти 
Обаче ако не приемат това за 90%, за което Вечерница пише, искам не искам ще трябва да се върна най-късно май месец догодина на работа, че ще закъсаме финансово
. Сега ще се мажем с мехлем, но ме предупредиха, че бавно минават и може един ден да са почти минали, на другия пак да ми се блещят насреща. Подозирам аз, че разходките привечер в Морската градина нещо не и понасят - горкото ми пъпчасало чавенце, като маркирано е на челото.

Бяхме на консултация и вече тежи 5 600кг, качила е 800гр. Най после педито склони и изписа кремче за пъпчиците, дето ни грозят 2-3 месеца. Защо така са тежки на изписване на лекарства, не знам, все природно го карат
Намазах с кремчето и за ден-два пъпчиците видимо се оправят. Предполагам, че скоро напълно ще се изчисти кожичката и. Иначе люспичките по темето са и там и аз често си ги беля 
И аз броя дните до нашето пътуване. 

.. дано и ти да го приемаш спокойно-знам че е трудно...но това ще облекчи ситуацията
млъкване няма...Ира и Елла са страхотни сладурани/но аз и казах,че само да се е оплакала от дете-тя такава кротанка...може за пред нас да е била,ама аз на очите и ушите си вярвам
/Ако има още не събрали смелост Пловдивски мами-по обед в Градската градина се събираме-отстрани на малката детска площадка.След малко и снимки ще кача,пък и други фоторепортери имаше-да действат...
..... лови бременните на които на 01.01.2007г. им изтича третия болничен от 135 дневния период......след това ще взимат 90% от заплатите си до навършване на 9 месеца на детето.

Препоръчани теми