Реакция след изневяра и малко странни въпроси

• 3 651
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
абе вие нормални ли сте изобщо?! гледайте си спокойствието и не си създавайте драми от нищото, изневерила преди 15 години, той щял да хвърли топа:scream:

# 31
Ти верно да не си търсиш валидация да се пробваш на нов терен?

# 32
Авторе, минете ли на суингове и план Б, пиши я бегала вашата "връзка".
Не сте от този материал, ще се провалите. Само ще развалите нещо хубаво, което си го имате сега.

Благодаря, навярно сте права. Затова действам изключително бавно и внимателно. За мен е важно както каза колегата по-горе да има здрава връзка, за сега търся само чужд опит кой как го е постигнал, за да не счупя нещо което след това да е непоправимо.

# 33
  • Paris, France
Ето какво мисля по въпроса:

1) Жена ти изобщо, никога не ти е изневерила, защото когато е преспала 6-7 пъти с другия мъж не ти е била жена. Тогава не сте били женени ако и да сте били заедно.

2) понеже не ти е изневерила няма за какво да отмъщаваш. Мъст е грозно понятие.

3) жената изневерява на мъжа, не мъжа на жената. Мъжът, ако не влага чувства, просто хойка и бройка. Хойка и бройка, но само ако не влага чувства. Значи няма място за мъст, любов и подобни.

Ако търсиш просто разнообразие и секс с друга жена направо иди на хотел и си поръчай компаньонка! Няма смисъл да казваш на жена ти. Не и казваш кога си ял и срал, нали? Същото е. Жените рядко спим с друг ако сме във връзка и обикновено има чувства. Жена ти е спала с друг в началото на женския си живот, когато може би е мислела, че няма да се върнеш, че си и изневерил или просто не е била доволна, че ще заминеш. Ако сега, когато сте женени и с деца хукнеш по жени ще помисли, че вече не я обичаш, ще има ревове и само ще си развалите живота.

Щастие и успех ти желая.

# 34
Ти верно да не си търсиш валидация да се пробваш на нов терен?

не, ако беше така нямаше да пиша тук. Вие ще го изкарате че ви моля за кураж да го направя Laughing Но такъв кураж достатъчно ми дадоха, така че, пак казвам НЕ!

Аз нямам личен опит със сунгърството и навярно никога няма да имам, но и никога не бих съдил тези хора и виждам, че точно те имат едни от най-стабилните и щастливи връзки.
Напротив. Не изкарват много време заедно след като започнат. Това са хора със сериозни проблеми във връзката. Но проблемите се решават само от двамата, намесят ли се 3-ти, 4-ти, 5-ти и т.н., положението само се усложнява.

тоест , да разбирам ли че според теб  варианта е всеки да си прави нещо тайно когато ми даде зор? Щото все някога ще и писне от мен .

# 35
ОК.
Тогава не виждам защо зорлем си създаваш проблеми.
Правите всичко, както трябва, и връзката ви най-вероятно ще оцелее в годините.
Всякакви експерименти в посока към други партньори в общи линии са глупост, ако човек цели запазване на основната връзка.
Най-важно е да се демонстрира взаимна грижа и взаимно уважение и знаците на внимание да не спират. Това е. Уж е просто, но повечето хора се провалят.

Авторе, сега виждам какво си дописал.
Защо пък да й писва от тебе?
Ако сте достатъчно комуникативни, винаги ще можете да си задоволявате всички взаимни желания.
Изневярата винаги е началото на края за всяка връзка. Или самият край.

# 36
тоест , да разбирам ли че според теб  варианта е всеки да си прави нещо тайно когато ми даде зор? Щото все някога ще и писне от мен .
Напротив. Казвам, че когато се появи какъвто и да е проблем, включително писване, търсите начин и го решавате заедно, само двамата. Не търсите тайно страничен човек. Това води до още по-сериозно задълбаване в проблема.

# 37
Като ѝ писне от теб, а  на теб ти даде зор, всеки си хваща шапката и тръгва по нов път, не е толкова сложно. При такова добро ниво на комуникация, би трябвало да се разберете съвсем цивилизовано.
Какво си се размислил за някакви евентуални бъдещи сценарии, в момента нали всичко е ок?  Или не баш..?
Ще се повторя, но, не изглеждате да сте суинг материал и двамата. Иначе отдавна щеше да има постъпки и разговори натам.

# 38
ОК.
Тогава не виждам защо зорлем си създаваш проблеми.
Правите всичко, както трябва, и връзката ви най-вероятно ще оцелее в годините.
Всякакви експерименти в посока към други партньори в общи линии са глупост, ако човек цели запазване на основната връзка.
Най-важно е да се демонстрира взаимна грижа и взаимно уважение и знаците на внимание да не спират. Това е. Уж е просто, но повечето хора се провалят.

Авторе, сега виждам какво си дописал.
Защо пък да й писва от тебе?
Ако сте достатъчно комуникативни, винаги ще можете да си задоволявате всички взаимни желания.
Изневярата винаги е началото на края за всяка връзка. Или самият край.
Грешно е да се разглеждат всички случаи на други хора само през собствената ни призма и мироглед. Все едно някой мюсюлманин да дава съвет за целомъдрие на някой християнин, примерно ! Ама хората са толкова разлини и като светосхващане и сексулано, при теб това със сигурност би довело до крах във връзката ти, защото така ги чувстваш нещата. При други хора обаче може да е съвсем разлино, аз за това като коментирам, не се опитвам да налагам моите ценности, а виждам примерно ако хората има различни и според това си оформям мнението.

Това е най-добрият вариант при тях да изкачат сексуалният си живот да едно по-високо ниво. Рзбира се трябва и давамата да мислят еднакво. Другото с криенето и изневерите, е това нещо не само разпада връзки, ами и с цялото това криене и теперене не си е работа просто.

# 39
Напротив. Казвам, че когато се появи какъвто и да е проблем, включително писване, търсите начин и го решавате заедно, само двамата. Не търсите тайно страничен човек. Това води до още по-сериозно задълбаване в проблема.
ОК ясно, виж сега.....нямаме никакви проблеми в момента, а и се чувстваме все едно вчера сме се запознали (което също ми е странно). Това което засегнах по скоро е , как да кажа, за в бъдеще, защото предполагам че някога ще си писнем. Кога ще бъде това, нензма, може и след 50 години да е, може и след 2 месеца да е. Даже тук в темата доста хора налегнаха на това че колкото и да се стараем ще избие на някъде. Аз не искам нищо да избива, затова търся споделен опит, човек се учи от грешките си, но понякога се учи и от чуждите грешки. Затова споделям с вас. Ценя възможността да обсъдя анонимно толкова личен въпрос с непознати хора (мъже и жени)  и съм ви искрено благодарен че си хабите времето за мен (нас)!!! Към ВСИЧКИ се отнася

Като ѝ писне от теб, а  на теб ти даде зор, всеки си хваща шапката и тръгва по нов път, не е толкова сложно. При такова добро ниво на комуникация, би трябвало да се разберете съвсем цивилизовано.
Какво си се размислил за някакви евентуални бъдещи сценарии, в момента нали всичко е ок?  Или не баш..?
Ще се повторя, но, не изглеждате да сте суинг материал и двамата. Иначе отдавна щеше да има постъпки и разговори натам.

разговори от най-общ вид е имало. По скоро като на шега. Но сега вие ме уплашихте малко, че съм властен тип или нещо подобно и я натискам без да го иска (не съм я натискал). А ако е така и не го осъзнавам  ще е ужасно. Трябва да поговоря с нея за да се опитам да хвана дали НЕВОЛНО нещо тиранствам. Баси, уплетох се в мислите си.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 01:10 от 16bit

# 40
Може би трябва да се потърси квалитетна помощ от психолог все пак.
Аз разбирам и двамата - и съпругата, тогава още момиче, че спала с друг ( не е хубаво човек цял живот да има само един сексуален партньор), и автора, че вдигнал кръвно и преживял нещо като шок.
Това със суинга абсолютно не е моето, там съвет не мога да дам.
Към момента как се чувства съпругата? Олекна ли ѝ?

# 41
  • София
Авторе, тука колкото хора, толкова и мнения, но е важно какво мисли твоята жена. Щом споделяте на високо ниво, говори с нея по тези въпроси.

# 42
Авторе, не сте наред централно и Вие, и съпругата Ви и приятелите Ви. Тя, защото е тръгнала да признава вина, която реално няма. Вие, защото вярвате, че това е изневяра и приятелите, които Ви тласкат да връщате нещо, което не дължите. Ако кажа на мъжа си, че съм правила секс в 12-ти клас с някого, а той вдигне 200, ще го издрънча с апарата по главата. "Приятелите", които Ви съветват да връщате, са явно хора, гледащи сеир, но в никакъв случай не Ви мислят доброто. Ако всичко, което пишете е вярно, нямате повод за тази тема. Или всичко  Ви е прекалено подредено,  та търсите разнообразие... Късмет в живота и не се поддавайте на тъпотии!

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 01:20 от ednausmivka

# 43
ОК ясно, виж сега.....нямаме никакви проблеми в момента, а и се чувстваме все едно вчера сме се запознали (което също ми е странно). Това което засегнах по скоро е , как да кажа, за в бъдеще, защото предполагам че някога ще си писнем. Кога ще бъде това, нензма, може и след 50 години да е, може и след 2 месеца да е....
Е, нали това казвам. Като/ако ви дойде до главата, сядате и търсите решение. Двамата.

# 44
Ми питай я направо де, какво се чудиш. Нали всичко си казвате. А това да върнеш изневярата е съвсем различно нещо. Тръгна с такъв въпрос, пък накъде изби, та обърка и нас.

Общи условия

Активация на акаунт