Има ли любов?

• 6 860
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, аз си имам своя отговор, но не смятам, че ще ти хареса, Братане. Сегашните сте станали твърде големи егоисти и егоцентристи, за да се интересувате от някой друг, освен в аспекта на физическите наслади, които евентуално бихте могли да получите от него.

# 61
*егоцентрици
Авторът просто е самотен и бърка старите връзки с Голямата любов.
Аз пък мисля, че не съществува такава. Всяка връзка е различна, изживява се и свършва, а пък ако е недоизживяна оттам тръгват мислите, че това е точно Тя.

# 62
Мен любовта ми ме заряза след 4 годишна връзка и преди това 5 години приятелство всичко отиде на кино. Остави ме в изключително труден момент и веднага се появи нов... Какво ли не правих за да е щастлива и да се грижа за нея.  Всичко е интерес. Няма любов!!!

# 63
Никой не бяга от хубаво.
Правех всичко за нея да е щастлива е относително и субективно понятие.
Любов има. Зависи от хората.
Заклеймяване успокоява психиката може би, но не променя реалността.

# 64
Няма любов всичко е интерес. Аз пътувах всеки месец, а тя за всичко време само 1 дойде при мен... Така и не пожела да дойде да живее при мен. Както да е. Когато нещо и е трябвало  винаги съм и го осигурявал. Кое му е субективното не знам. Просто и казаха да ме остави и натресоха друг, който дори ми каза, че не харесва и не обича, ама ще свиквам вика.... относително е нали?

# 65
Няма любов всичко е интерес. Аз пътувах всеки месец, а тя за всичко време само 1 дойде при мен... Така и не пожела да дойде да живее при мен. Както да е. Когато нещо и е трябвало  винаги съм и го осигурявал. Кое му е субективното не знам. Просто и казаха да ме остави и натресоха друг, който дори ми каза, че не харесва и не обича, ама ще свиквам вика.... относително е нали?
Ама ти къде си пътувал всеки месец, да ходиш при нея, някъде назад във времето към Средновековието ли, че не разбрах..? FlushedScreamDizzy Face

# 66
  • Sofia
Аз пътувах всеки месец, а тя за всичко време само 1 дойде при мен...

Нормално. Надявам се, не очакваш жената да ти идва на крака... Прави малко разлика какви трябва да са действията и отговорностите ти, като мъж.

# 67
Аз пътувах всеки месец, а тя за всичко време само 1 дойде при мен...

Нормално. Надявам се, не очакваш жената да ти идва на крака... Прави малко разлика какви трябва да са действията и отговорностите ти, като мъж.

Нима? Значи действията и отговорностите на като мъж, а какви са действията и отговорностите на жените? Само да седят да получават ? Значи връзката не е основана на взаимност. Даваш, а насреща нищо... ясно.  Явно е нормално да е Х години по-голяма от мен, да живее с мама и да пътува с нея,  а при мен да не може да дойде. Ясно...

# 68
  • Sofia
Явно е нормално да е Х години по-голяма от мен, да живее с мама и да пътува с нея,  а при мен да не може да дойде.

И защо изначално си се хванал с нея, щом намираш толкова негативни качества в същността ѝ? Не е сериозно да се изказваш по такъв подигравателно-снизходителен начин за бившата си партньорка, пък същевременно – да ревеш, че те е зарязала. Последно?

# 69
А сега де. Когато обичаш някого се стремиш да му създадеш удобства и да се грижиш за него. Поставяш го на първо място. Приоритет номер едно. Да ме остави за човек за когото казва, че не харесва и не обича и щяла да СВИКВА....,  оставя ме и иска да сме приятели. Аз това не мога да го разбера. Както да не ми отговаряйте.  Това което казах не е подигравателно, а просто не го разбирам. Когато я каних на моите рождени дни... дойде 0 пъти. Винаги беше уморена... а аз на всички нейни рождени дни съм ходил. Както да е не ми отговаряйте. Просто ме боли, че след толкова неща направих да получа това. Не съм си свършил мъжките задължения явно...

# 70
Щом си пътувал всеки месец , значи никакви удобства не си създал за тази жена, за да е с теб. Очевидно.

# 71
  • София
Да, при нея любов не е имало ДОСТАТЪЧНО. За да намира всеки път оправдания - не те е обичала достатъчно. Не казвам изобщо, защото едва ли е така. Другото са тинтири минтири - уморена, ще свиква... Търси друга, но обръщай внимание и на предупредителните сигнали. Когато се чувстваш пренебрегнат в продължение на години, явно си пренебрегнат.

# 72
Не звучи, като да е обичала и теб. Ми хубу де. Нищо особено не си загубил значи. Я колко жени има, дето също не те обичат. Ако те обичаше, разбирам да е уникална, пък то няма такова нещо.

# 73
  • Далечният изток
Ти не страдаш за жената, а съжаляваш себе си, как си се прецакал. На това любов ли му казваш?

# 74
  • София
Е то повечето хора страдат от самосъжаление. Това е класика. Аз персонално най-искрено плача когато се самосъжалявам.  То за кого да страдаш толкова, ако не за себе си? Пък когато някой те е зарязал и се чудиш всичко лъжа ли е било, няма какпка причина да страдаш за някой друг освен за себе си и за изгубените си мечти и надежди. Това, което помага е да разбереш, че и другите се чувстват така.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 18:43 от Gorg0nzola

Общи условия

Активация на акаунт