Има ли любов?

• 6 858
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
  • Далечният изток
Да бе, ама щото друго разправя...

# 76
Да бе, жена не пътувала ама друг път. Имах една приятелка от мирката навремето, от другия край на България. Толкова много ми беше навита, ама аз дърво, викам си къде ще се занимавам с гадже на 400 км от мен и не ми се вкарваше във филма. И тя се беше засилила да ми идва на крака за първа среща и се пазареше да се занимавам с нея едно денонощие докато може да си тръгне с влака на другият ден. Е вече нямаше как да не се съглася, то си е грехота да я върна, ама накрая мисля, че техните я разубедиха. Скоро след това си хвана момче от нейния град и мисля се омъжи за него след няколко години, от там ми се губят следите и. Готино момиче си беше и ако се бях хванал с нея може би щеше да ни се получи, ама си виках тогава навремето, че при толкова материал наоколо да блъскам по толкова път до нейния град ако сме заедно не си струва.
Пич, с две думи не си струва. Не те е обичала по начало, явно и ти си се лепнал за нея, сигурна рецепта за провал. Търси си жена близо до тебе, заеби тия връзки от разстояние

# 77
Има любов, разбира се. Тя е навсякъде около нас. Ако нямаше любов, светът нямаше да съществува. Не говоря само за романтичната любов, а за човешката, тази към ближния и към всяко живо същество на малката ни планета. Дори дребния жест да оставиш купа с вода за бездомните животни в жегата е израз на тази любов. Да помислиш за някой, да оставиш частица от себе си някъде, без да очакваш нещо.
Любов има, и винаги ще има, и винаги побеждава. Всичко останало не е любов.

# 78
Има любов, разбира се. Тя е навсякъде около нас. Ако нямаше любов, светът нямаше да съществува. Не говоря само за романтичната любов, а за човешката, тази към ближния и към всяко живо същество на малката ни планета. Дори дребния жест да оставиш купа с вода за бездомните животни в жегата е израз на тази любов. Да помислиш за някой, да оставиш частица от себе си някъде, без да очакваш нещо.
Любов има, и винаги ще има, и винаги побеждава. Всичко останало не е любов.

Макар да бъркаш добрина с любов, по принцип си права.
В реалността обаче не винаги се получава. Мъжът примерно не само няма проблем, ами и с голямо желание би оставял частица от себе си някъде, ама често го режат - заето било.
Trollface

# 79
Не я бъркам. Добрината произлиза от любовта.
За другото вече... който както си го направи.

# 80
  • София
Ми няма да се тикате там където е заето! В световен план жените са повече от мъжете, а и на мъжете възрастта не им се отразява толкова на гаджетърсенето. Така, че не са свършили свободните жени! А ако някой попада все на използвачки, значи това предлага като стръв и затова такъв му е улова. Ми загледайте се по някоя пълничка, срамежлива и с очила - може да има голямо и любящо сърце Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт