ЮЛИ 2020 - Тема №3

• 35 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
[quote author=МамаНаПринцеса link=topic=1170099.msg40134618#msg40134618 date
Аз също имам екстрасистоли, но те не са опасни. Неприятно е, но няма какво да се направи. Аз съм била на кардиолог, слагали са ми холтер - сърцето е здраво. Понякога нещо ги провокира, в случая бременноста. Няма страшно Blush

# 646
[quote author=МамаНаПринцеса link=topic=1170099.msg40134618#msg40134618 date
Аз също имам екстрасистоли, но те не са опасни. Неприятно е, но няма какво да се направи. Аз съм била на кардиолог, слагали са ми холтер - сърцето е здраво. Понякога нещо ги провокира, в случая бременноста. Няма страшно Blush
Дано и при мен е в норма всичко. И аз го отдавам на Б, защото никога не съм имала проблеми със сърцето.

# 647
  • София
Мисля, че я усещам, да знаете! Heart Eyes
Днес един ме удари леко отзад на светофар и ми изкара акъла. И според мен я събуди и стресна, защото изведнъж усетих много отчетливо и бурно онава приличащо на газове усещане, за което подозирах, че може и да е тя!
За малко да му благодаря. Хаха.

П.П. Проверих я после в къщи с доплера, чух сърце с пулс 143 и се успокоих.

# 648
И аз мисля, че от няколко дни усещам бебето. Heart
Днес трябваше да съм на преглед, но ми го отмениха за другата седмица. Напразно ходих до болницата, а можеше поне да ми се обадят по телефона.
Иначе и аз ходих до Лидл на лов за нови покупки. Взех си два клина от тънките, един от по- дебелите и една рокля. Доволна съм от покупките. Коремчето започна да ми расте и вече нося много малка част от предишните ми дрехи. Друго си е в дрехи за бременни. Grinning

# 649
О, и дебели клинове ли има?

# 650
Да, имаше и по- плътни по 17, 99 лв, но не знам дали още са останали бройки.

# 651
Момичета, знаете ли как седи процедурата с болничните. Имам час за ЖК чак за 22-ри февруари. Много късно ми го дадоха, макар че предния ми час беше за 3ти януари. Та тогава смятах и да ппискам болничен. Но днеска едвам се добрах до работа. Много е заледено, почнах леко да се поразболявам и мисълта ми е могат ли да ми пуснат болничен без преглед, тъй като няюа свободни часове за лекаря или тфябва да си чакам часа за 22ри да имам преглед и така да ми го издадат.Понеже секретарката се занимава с болничните, не че ме мога да й се обадя, но реших първа вас да питам Simple Smile

# 652
Според мен без преглед/посещение не може да се издаде болничен. Но за по-сигурно се обади и попитай, може и да ти влязат в положение.

# 653
Добро утро момичета, може ли да добавите пред името ми Розова панделка 🥰 и да промените възрастта ми на 25 🙂

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 10:35 от radost34

# 654
А при мен трябва промяна на възрастта вече на 29 год. 😊

# 655
За промяна на възрастта - при мен трябва да станат 26 години. Изобщо не се сетих, че трябва да го отразя това 😂😂

# 656
Ххахаха, и аз съм вече на 32. Ех.

# 657
И аз съм вече на 26 😁😁

# 658
Аз пък съм на 32, а не на 34 както пише на първа страница. Манди, побъркахме те 😂

# 659
Хаха , сладурки. Аз съм на 30г. Стара Загора.

Аз пък съм болна. Малката не е на ясла и ми донесе един вирус. То хрема то чудо. Снощи направо се задушавах и си пръснах от нейните капки Назик кидс. Кво да направя не можах да търпя. И със стеримар почиствах и нищо.
Тъжна съм постоянно нещо ме мори. Мрън

Общи условия

Активация на акаунт