Кюретаж и забременяване след това - тема 83

• 27 981
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
т.е. да пусна влагалищен секрет?

# 676
  • София
Да, влаталищен секрет за микробиологично изследване. Но поне 1 нормален цикъл да мине преди това.

Изследването за вътрематочни инфекции - фертилити тест - от менструална кръв - също може да се направи, но пак да мине поне един нормален цикъл.

Виж първа страница на темата за изследвания, които можеш да направиш ако решиш.

# 677
добре много благодаря Simple Smile

# 678
Deli, започнах с вигантол 2500 единици, после не успях да намеря и пробвах с Jamieson, като тогава някъде започнах по 5000 единици. След това отново намерих вигантол и сега пак го пия него. Опитах се да намеря спрей, обаче от ИП насам са изкупени.
Приемам го винаги с нещо мазничко всеки ден.

Дек бях с ниво 8, сега съм 32. Всички други витамини ги докарах до желаните нива, но само този се вдига страшно бавно.

# 679
  • София
Да, и при мен се вдигна бавно, трябваха ми около 6м и повече. Можеш да пробваш и с гел-капсули, май бяха на Dr. Best, хвалят ги момичетата че се усвояват добре.

# 680
Мерси! Flowers Hibiscus
Ще пробвам и с тях. Дано се вдигне с малко повече, че с тази скорост кой знае още колко ще го чакам...

# 681
  • София
Взимай го след някаква мазна храна, Д е мастноразтворим.
Също при възможност стой на слънчице без защитни мазила.

# 682
Момичета, случвало ли ви се е 10тина дена след аборта да ви текат гърдите?

# 683
Да, последните дни само си вися на терасата в опит да събера и от там вит Д. Поне става топло и можем и така да си помогнем.

DaDiSt, на мен ми дадоха хапчета за да не стане така и имах само някакви малки сухи топченца от време на време, но никога капки.

# 684
В деня след аборта имах напрежение в гърдите и започнаха да ми се пълнят, за да не тръгне кърма и на мен ми дадоха да пия хапчета.

# 685
  • София
JessitoBG, ако не си намерила вит. Д спрей,мога да кажа къде има /3000IU/ Simple Smile

Deli, започнах с вигантол 2500 единици, после не успях да намеря и пробвах с Jamieson, като тогава някъде започнах по 5000 единици. След това отново намерих вигантол и сега пак го пия него. Опитах се да намеря спрей, обаче от ИП насам са изкупени.
Приемам го винаги с нещо мазничко всеки ден.

Дек бях с ниво 8, сега съм 32. Всички други витамини ги докарах до желаните нива, но само този се вдига страшно бавно.

# 686
По време на бременост ми бяха стегнати и чувствителни.След аборта се отпуснаха.

# 687
Момичета, 3 дни след вакуум аборт нямам кървене, пия антибиотик, взех си геритамин и омега 3,но вече 2 вечери имам лека тъпа болка като при менструация. Не е силна, но доста смущаваща. Пих спазмалитик и се успокои. В момента пак има едно леко чувство на придърпване. Нормално ли е?

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 12:53 от Infinity90

# 688
  • Sofia
Момичета, 3 дни след вакуум аборт нямам кървене, пия антибиотик, взех си геритамин и омега 3,но вече 2 вечери имам лека тъпа болка като при менструация. Не е силна, но доста смущаваща. Пих спазмалитик и се успокои. В момента пак има едно леко чувство на придърпване. Нормално ли е?
Аз след кюртажа нямах кървене три дена, само болки. На третия ден започна кървенето.

# 689
При мен кървенето беше в деня на вакуума и сега вече само леко кафеникаво зацапване. Болките не са силни, предполагам че са нормални, но реших все пак да попитам. Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт