Как тренирам - 24

• 30 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Ани, нямам кантар, а обиколка никога не съм си мерила. Май е време да започна. Има вариан малко да съм качила в бедрата или поне така ми се виждам може и да си въобразявам.
Другото различно което правя вкъщи е напъди на място, във фитнеса ги пропусках.

# 601
И аз тренирам с Heather Robinson и бягам 20 мин. преди тренировка. . Целта ми е отслабване и чистене на мазнини, не много успешно засега.Дези Благодаря за твоите препоръки чета те с интерес.

# 602
Здравейте, момичета.
Е,утре фитнесите отварят отново.
Как ще продължите да тренирате?
Аз ще се въздържа от посещението на залата,и не защото не ми липсва,а просто тази която посещавах е много малка.Сега ще се втурнат много желаещи.
Ще продължи да тренирам в къщи с наличните тежести,а и скоро се надявам да си закупя още.

# 603
  • Бургас/Пз
Аз ще изчакам няколко дни да видя как ще е положението и после ще решавам

# 604
  • Велико Търново
Утре в 6 съм в залата. Посещавам голяма зала, в ранен час и все пак работя в най-голямата аптека в града, страхове нямам никакви.
Дори съм купила любимия ми крем за ръце на Нукс за подарък на собственика.

# 605
  • София
Още утре съм в залата. Аз не мога да тренирам вкъщи. Не е въпрос на възможности, а на мотивация.

# 606
  • Велико Търново
А аз както съм се "тренсформирала" с много не мога да чакам нито миг, въпреки, че у нас имам достатъчно инвентар..Казах на собственика, че като ме види да се прави, че вижда умрял-или добро или нищо.

# 607
Утре няма да мога да отида в залата, че баща ми е рожденик. Вторник обаче съм на линия. И сряда, и четвъртък, и петък... Уикенда сме на вело походи. Вчера бях на тренировка на открито с моя треньор. Тренираме кондиционно, по принцип и функционално, но на открито правихме, каквото можахме. Сверих си часовника след 2 месеца домашни тренировки и съм повече от доволна. И лицевите опори си ги направих, че дори и без да се налага да са от колене, корема дори не го усетих. Дори и след HIIT частите имах сили за няколко обиколки на стадиона. Въпреки че с храната не бях перфектна през извънредното положение, тренировките ми бяха на ниво.

Планът оттук нататък ще го съобразявам с работата. При нас имаше зверски съкращения и несъкратените трябва да поемем работата на съкратените. Та в някои дни просто няма да имам време за зала. Добре, че инвестирах в спининг байк и ще правя спининг в тези дни или пък нещо друго в домашни условия. Като цяло ми беше добре да си тренирам вкъщи и разширих за себе си понятието за тренировка.

# 608
И аз имам желание да ида, но трябва да оставя децата на някой, а това е проблем. Но ако не е утре, със сигурност до края на седмицата ще съм на линия. От днес подхванахме инициатива да караме колела семейно, че и децата имат нужда от движение и спорт. Ако не е фитнес поне ще се пораздвижа.

# 609
Аз тренирах по малко у дома, но бързо ми омръзна. Купих се колело и супер много се запалих. Нооо залата не се отменя с карането на колело. Така, че и аз като запразня с учениците и си захващам нормалния ритъм с фитнес, работа и тренировки, сега + колело Simple Smile

# 610
Аз тренирах по малко у дома, но бързо ми омръзна. Купих се колело и супер много се запалих. Нооо залата не се отменя с карането на колело. Така, че и аз като запразня с учениците и си захващам нормалния ритъм с фитнес, работа и тренировки, сега + колело Simple Smile
От колелото виждате ли резултат?Мъжэт ми ко кара интензивно, но...краката, в горната част, му станаха доста големи....

# 611
Ами те моите и без това са едри от големите тежести. Карам от скоро. Ще видим резултата. Карам всеки ден. но много зависи дали е само на шосе, колко дълго се кара и дали са тренирали преди това нещо. Като гледам другите, с които карам- няма такова нещо, но те си тренират от години.

# 612
Момичета, аз все още чакам дъмбелите и ластика от Декатлон една седмица обработваха поръчката в петък най накрая я изпратиха. Обаче лошото е, че работят с mbm-express, а те са много зле...Все още не мога да си проследя пратката....
За фитнеса ще почакам, а като започна да ходя незнам как да продължа с тренировките за долна част....дали по старо му с тежестите които преди използвах или така както тренирам вкъщи...почти без тежести.

# 613
  • Велико Търново
Днес доволна и щастлива в 5.50 бях в залата. Кардио-45 минути и 100 клека, различни. За днес толкова. Цените са леко увеличени на картите и персоналните тренировки, което същност отдавна трябваше да стане, защото 25 лв. за месечна карта, без ограничения на посещенията е кощунство.

# 614
С колело ходех и се връщах до работа плюс големи разходки виз града в почивните дни за отслабване на килограми не съм забелязала , но стягане на тялото -да . Но да се има на предвид , че работата ми е доста натоварена и не съм спазвала диета или режим през това време.

Общи условия

Активация на акаунт