ОКТОМВРИйки 2020

• 26 203
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Spooky, още обмислям, чудя се да пусна само за даун, че и аз съм на 35 вече. А и с отменения преглед съвсем ще пощуреят дали всичко е наред, докато изобщо успея да ида някъде да ме видят

# 586
Sunny_bunny, Само Даун е базов пакет предполагам? Цените навсякъде са от високи, та нагоре

# 587
На пренатест е 550 само даун, четох, че за останалите се виждали маркери на ехограф и като цяло са по-редки

# 588
  • София
Аз за момента съм разгледала и прочела за Vision, Prenatest и Veracity - цените на последното са най-достъпни.

За близнаци изследванията са по-ограничени, БХС също не върши работа, и със сигурност ще ми трябва добър ФМ специалист, който да гледа при прегледа.

# 589
Днес ми се обадиха от кабинета на лекарката. Часът ми за 20ти е отменен. Да съм се обадела на 27ми за записване на нов час. Увериха ме, че ще се възползвам от направлението си, макар срока му да е изтекъл.

# 590
В коя болница се следиш?

# 591
Аз за момента съм разгледала и прочела за Vision, Prenatest и Veracity - цените на последното са най-достъпни.

За близнаци изследванията са по-ограничени, БХС също не върши работа, и със сигурност ще ми трябва добър ФМ специалист, който да гледа при прегледа.

Аз като четох, не намерих инфо къде се провеждат другите тестове и по каква технология, за това реших на пренатест да се спра. Нз, объркващо е, исках да се консултирам с АГ, ама скоро няма да се видим, направо нз..

# 592
Мерси за отговора pisiana.

Закъсахме го с тази карантина, момичета. И при мен всичко е отложено и не можели да ми приемат направлението от личния за АГ, а то изтича на 9 април Rolling Eyes. Пълно е с недомислици цялото положение с прегледите.

Май ще се ходи на частно. Звъннах в Щерев, там няма проблем - правят и БХС и пренатестове дори и в момента. Но БХС е около 160 лв и го правят от 11 до 13 гс. Някой може ли да препоръча специалист там, в случай че до 2 април ситуацията не се промени?

А за алкохола и лекарствата съвсем в началото няма никакъв проблем - питах моята лекарка, че и аз бях така. Казвам го и от опит с първото ми бебе.

# 593
В коя болница се следиш?
Невромедикс, В. Търново.

# 594
  • София
Пренатест се правят в Германия
VeraCity се правят в Кипър, у нас ги виждам в Синево и Щерев
Vision не знам къде се правят, но поемат цената на амниоцентеза, ако се налага, партнират с МЦ Афродита
В Щерев предлагат още няколко теста Nifty Pro, Harmony и Panorama, но цени и подробно описание няма.

Аз като четох, не намерих инфо къде се провеждат другите тестове и по каква технология, за това реших на пренатест да се спра. Нз, объркващо е, исках да се консултирам с АГ, ама скоро няма да се видим, направо нз..

Dragoness,
За Щерев добри отзиви съм чувала за Чавеева и Стратиева.

# 595
Delisardeli, благодаря, имам още малко време да реша.
Стратиева ми прави ФМ в св. Петка със сина ни, сега обаче центърът е затворен.

# 596
  • София
Аз съм се записала за ФМ в Св. Петка при Стратиева, но предполагам че ще го отменят.

# 597
Аз съм се записала за ФМ в Св. Петка при Стратиева, но предполагам че ще го отменят.
Моят уж го местят за другата седмица, но на мен ми е късно тогава, а и не искам да разчитам дали ще отворят или не. Иначе и аз бях там при нея.

# 598
Дели, а на мен ми препоръчаха Матернити21 - чете ли и за него?

# 599
Момичета , да Ви попитам, понеже на 02.04.20 ще се записвам за ЖК и ще ми регистрират бременността / ако не отменят прегледа/, сега на този етап аз мога ли да взема болничен и от личния лекар ли трябва да е!

Общи условия

Активация на акаунт