Къдрокоси красавици - 4

• 40 170
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Влизам да кажа, че четката на Денман е супер Simple Smile
Почти никакъв фриз нямам, оформиха ми се по-добре къдрите. Предполагам за бъдеще ще е още по-добре.
Направи ми впечатление, че като взимах по плътни кичури, при изсушаване се оформяха по-добре.
Подстрижката ми не е особено подходяща за къдрава коса, на черта е, без етажи, но определено е по-добре.

Бихте ли ми показала четката?

# 661
За моята коса съм убедена, че цъфти точно от това. Затова и 6 години не бях борила цъфтеж, никой не ме е филирал през този период.
От миналата година е нещо страшно, след точно филажна ножица.

# 662
  • София
VanessaDE мога да сравня с Екстеншънист, Хронолоджист /от няколко проби/ и слънце защитната. Нямам изцяло протеинова серия на Керастаз, нито съм пробвала Генезис все още. Т. К ми е първо ползване на Хроматик, не мога да съм съвсем конкретна. Ще пиша пак след няколко ползвания. Но на първо четене косата става някак по-сочна от колкото с Екстеншънист. С Хронолоджист не ми се оформяха много добри къдрици, въпреки че косата оставаше много лъскава, но някак с отпуснати къдрици. Солейл съм ползвала само веднъж, не съм съвсем сигурна каква е точно, само знам че мирише на кокос, което е много лятно но не е моята миризма. Имам травъл от нея и мисля да я разменя. Иначе подозирам, че Солейл и Хроматик са дублиращи се. Според мен Хроматик е 100% хидратация, но не ми сплесква. Днес цял ден косата ми е като жилава, но не ми е отнет обема, и като ходя пружиниращи 🙃❤️.

# 663
По-сочна от Екстеншънист? Хм,сега ме замисли...офф умалях вече да купувам Grinning Хронолоджист е ясен,за мен той е като да си измия косата с олио
Благодаря ти,ще пробвам Хроматик

# 664
Аз съм пробвала всички серии на Керастаз и по мое мнение хроматикс като действие се доближава най-много до дисциплината,но една идея не толкова лигав е косъма след това.

# 665
  • София
Според мен Дисциплин утежнява, а Хроматик не... Поне не за сега 😀. Ванеса, ако можеш пробвай с травъли. Ползвала ли си ХромаРич преди? Четох ревюта че са запазили качествата и в Хроматик. Бих пратила проба, но помня че не си в БГ?

# 666
Да, дисциплината утежнява една идея повече. Но косъма го усещам мек и лъскав по същия начин.

# 667
  • Варна
Къдравата коса,когато е добре балансирана се накъдря сама.
Направи една снимка отпред,да видим как изглежда(скрий си лицето)

# 668
Хубавела, пробвай на друга светлина да направиш снимка. Тъмна коса трудно се снима, иска хубава светлина.

# 669
  • Варна
Хубавела, пробвай на друга светлина да направиш снимка. Тъмна коса трудно се снима, иска хубава светлина.
то идеята беше за обема, или по-точно за липсата на такъв и затова не съм се старала

# 670
Момичета,взех си крема на виктория бюти за къдрава коса.То май не е точно крем. Само знам,че много ми лепнеха пръстите 😁Сложих го на мокра коса и после изсуших. И накрая кристали.Не стана на клечки(мокър ефект)Но се надявам да се задържи за повече от 2 дена.Мислех си ако след Виктория сложа  крема и на Пантен с бамбук,дали няма да си повредя косата?Още не ми се дават пари за по-скъпа козметика и опитвам от масовите.

# 671
Мишчица,не съм ползвала нищо за боядисани коси,даже и на Керастаз.В салони са ме мили с такива и не са нищо особено.И аз съм чела доста за тях,но все ми се струваха излишни,като серията за блондинки.Сега обаче искам и двете да пробвам.Гледам,че има травъли и на двете,ще ги тествам

hubavella на снимката изглежда че имаш достатъчно обем.При тази прическа и това натоварване с продукти от средата надолу, няма как да има кой знае какъв обем.Опитай да слагаш продукти по-нагоре по косата,не е нужно да стигаш до корена,но поне едни два пръста от корена надолу.И равномерно,не трупай продуктите по краищата за да не утежняват допълнително
Ако вдигнеш малко етажите,ще стане страхотна косата ти,но както ти харесва на теб

lilipan тоя крем с бамбук е протеинов,ако става въпрос за Go Longer.Ако след крема на Виктория сложиш Пантена,косата ти ще стане на четина.Първо бамбука и тогава кърлито.Макар че,ако миеш с хидратация преди това,пак ще имаш същия ефект.Протеинови кремове слагам само след като съм мила с протеин,за да ми е мирна главата

# 672
  • София
Протеинови кремове слагам само след като съм мила с протеин,за да ми е мирна главата
Добре, разбрах кои шампоани и балсами са протеинови. Ама как да се ориентирам за стилизантите?

# 673
По същия начин като Ш и Б. За къдрави коси-хидратиращи,reaper-протеинови и т.н. Обикновено в описанието пишат какъв е продукта и за какво е

# 674

lilipan тоя крем с бамбук е протеинов,ако става въпрос за Go Longer.Ако след крема на Виктория сложиш Пантена,косата ти ще стане на четина.Първо бамбука и тогава кърлито.Макар че,ако миеш с хидратация преди това,пак ще имаш същия ефект.Протеинови кремове слагам само след като съм мила с протеин,за да ми е мирна главата
Много ти благодаря за съвета.

Общи условия

Активация на акаунт