Модни консултации - 44

• 60 516
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
За човек без талия... И с коремче... Вариант хем за прикриване хич да подчертаване на талията?
Гледам иначе доста брогърки, със сериозни размери, които се обличат без да им пука изобщо.
Почти съм готова да се обзаложа, че човек без талия и с коремче има какво да покаже откъм крака Hug
Дънки/панталон по крака и блуза/тениска, която не е нито вталена, нито твърде балонеста, пола молив с ластик на талията и блуза пусната отгоре, рокли с талия повдигната под бюста, рокли, които се разширяват от раменете надолу, но показват крака малко над коляното,.....
Меган Маркъл, ако сте обърнали внимание, няма талия въпреки, че е слаба. Прикрива го успешно и с облекло, и с поза на снимки.
Този тип фигура определено има какво да покаже. Тънката талия пък обикновено върви с по-едри бедра и прасци, което също си е предизвикателство Unamused

# 451
  • София
Момичета привет, може ли да ми кажете с какво мога да комбинирам пола от тюл, за да стане една идея по-елегантно, ако е възможно изобщо.

# 452
  • Пловдив
Момичета привет, може ли да ми кажете с какво мога да комбинирам пола от тюл, за да стане една идея по-елегантно, ако е възможно изобщо.
С изящно(не грубо плетиво или друга повяхнала материя) поло по тялото, в същия цвят като полата, мей би🤔. Само предполагам, не мога да си представя полата.

# 453
Поло, блуза по тялото, дантела, риза и късо сако.. Има много варианти + ток.
Скрит текст:

# 454
  • Бургас
Здравейте, съобщиха ми, че ще бъда кума е края на май месец... Да си призная, не съм ходила на много сватби. Може ли да ме ориентирате ксто модели нещо, кое е подходящо..? 169 см съм, 53 кг нямам много изразена талия.. Помолиха ме да е в светъл цвят и да е дълга. Дали мога да се вмъкна в 250 лева за рокля и да мясам на нещо Grinning Моля ви пращайте ми модели, които според вас са подходящи.

Дали е подходящо нещо такова или не.. Не съм ходила от дете на сватба, а тази ще е вечерна и трябва да е по-официално.Естествено искам да изглеждам добре, но все залитам по бели, а няма как Grinning Всичко светло без сиво е добре. Моля давайте предложения.
Аз бях писала,че ще кача снимки на рокли,но към момента няма много голям избор(почти всичко е обрано,но все още има номерации),а новите колекции пролет/лято предстоят да бъдат качени онлайн до края на месеца.Според мен изчакайте,имате време.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 17:46 от Nina_Z

# 455
Идвам с един малко глупав въпрос. Има ли такова правило, че гостите на сватбата не трябва да са с тоалети в червено? Да не засенчвали булката:angry:

# 456
  • Австрия
Идвам с един малко глупав въпрос. Има ли такова правило, че гостите на сватбата не трябва да са с тоалети в червено? Да не засенчвали булката:angry:

За пръв път чувам. Но за белия цвят се знае: запазен за булката.

# 457
Правило за червеното няма - а и не цвета, а поведението излага 😉.

# 458
Знам, че в бяло не е прието да се обличаш на сватба.

# 459

С какви обувки мога да съчетая. Предпочитям да съм на ниско.

# 460
  • Бургас
Първото което ми дойде на ум-изчистени и елегантни балеринки.

# 461
... както и сандали, и затворени елегантни с токче също, само да не е нещо грубо. Роклята е нежна.
На Луси ли е?

# 462
# 463
Роклята е много хубава, предложенията на elle.n също. Ето още няколко :
Скрит текст:

# 464
На мен би ми допаднала комбинацията на тази рокля и с двуцветни обувки (не карирани)
Нещо такова:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт