Какво направих днес за себе си? - 7

• 48 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Нидерландия
Направих за себе си и за семейството ми Великденска закуска! 🐣🐣🐣Честит празник на всички католици!

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:02 от Madelief

# 646
  • русе
Набрах си клонки красота, поне да е празнично и красиво и у дома

# 647
Ехааа 🥰 ,
Какви красоти сте споделили днес. Определено ме заредихте с още позитивна енергия, благодаря ви! 🙏
Madelief,
Чудесна закуска! Блазе Ви. ☺

Днес си направих маска на лицето с мед. Медът беше леко захаросан и се получи и нежен скраб, и маска. 😊
До преди малко четох това съкровище.

Обичам, когато съм сама, да прекарвам времето си, вършейки нещо полезно и приятно. 😊

Хубав остатък от деня! 💕

# 648
  • Street of Dreams
Облизах се на великденската закуска - весел празник на всички.

И аз започнах нова книжка - малко е комерс, но е лека и забавна. На любовна тематика не бях чела нищо отдавна.

# 649
  • Варна
Честит празник на всички и честит имен ден на празнуващите! Да са живи и здрави! Аз от вчера до към 4 следобед днес бях с мигрена. Вчера почетох малко. Днес лежах цял ден, по-късно ще тренирам. То се е видяло, че след Великден ще чистя основно, а утре най-накрая ще излезем до морето и вълнолома, че от цял месец не съм излизала на въздух....

# 650
На всички празнуващи, честит празник! Hug Flowers Tulip Flowers Cherry Blossom Flowers Tulip

Днес оплетох венец за входната врата и го украсих с декоративни яйчица и калинки. Стана много красиво, живо Blush

# 651
Катерица, ще покажеш ли венеца? Grinning

# 652
Катерица, ще покажеш ли венеца? Grinning
Да, ето го : Simple Smile
Скрит текст:

# 653
  • Пловдив
Разместих всички мебели в стаята. Взех си голям скрин, който също сложих там, а се отвори място?! Цял ден с това се занимавах. Сега все едно съм на хотел. Другият месец ще го направя и с другата спалня. Много съм доволна.

# 654
Разходих се край яз. Мандра, изпрах пердето в кухнята, измих си балкончето и изнесох цветята! Прекрасна Цветница, обичам този празник!
Яз. Мандра

# 655
  • Варна
След денонощие с главоболие, към 8 вечерта си направих 2-те видео тренировки.

# 656
Поръчах си цветни сандали.
Да видим дали ще се харесаме на живо;)

# 657
Скоро не съм писала в темата,но ви чета и ми действате много положително.Flowers Hibiscus От днес съм отпуска и поспах следобед.Сега си направих безкофеиново кафе и ще го пия на двора.

# 658
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пристигахна ми обувките които си поръчах.Остах много доволна.Купих си дълго търсения крем за лице.Още по доволна Grinning

# 659
  • Варна
За трети пореден ден се събудих с главоболие, за щастие ми мина на обяд. После се разходихме с приятеля ми до вълнолома. Не бях излизала от месец. Ходенето на работа през ден не го броя, понеже съм на 5 минути пеша. Направих си маска с хума и тренировката, изкъпах се и гледаме Капките.

Общи условия

Активация на акаунт