Некоректност на А1

• 34 827
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
Ааааа..безплатен обяд няма при операторите.
Ти прочети ли си договора тогава, или сега като се прибра...май не?
Хора, научете се да четете какво подписвате!

# 406
Договора ми го изпратиха на Абв пощата казаха ми че еднократно заплатих 19.50 за часовника след като видях се свързах с оператор който провери и ми каза че не е на изплащане явно ще трябва да ходя пак до офиса

# 407
В договора какво пише.

# 408
В мол Сердика ми преподписаха договор, без да съм искал, Карина Десислава Димова е служителката. За прекратяване на друг мой договор мислих че подписвам, за този не е ставало дума. Не само не е прекратила първият, но на другият ден идва смс вие преподписахте  вторият договор, някакъв скъп план. Гледайте преди да подписвате с електронният писец.

# 409
изисквайте си ВИНАГИ на хартия какво подписвате. на мен ми идва и на имейла веднага.
сега ще трябва да потърсите същата служителка да напише обяснение и управителя на обекта за да се коригират нещата. ако пишете жалба в голяма част от случаите пак ще ви изпратят в този офис за да се разберете - дали вие сте искали или консултантката не ви е разбрала Simple Smile

# 410
Така става като не се чете какво има над подписа. Като се слуша само.
Четете!
Че е калташки номер това, такъв е.
Но и вие имате вина за мен поради факта че не сте прочели къде си слагате подписа.
Кьорав карти не играе.
И пак сэвет..не че някой го чува ...Четете.

# 411
  • София
Някой ще повтори ли опцията за онлайн преподписване на изтичащ договор при досегашните условия, Благодаря !

# 412
Някой ще повтори ли опцията за онлайн преподписване на изтичащ договор при досегашните условия, Благодаря !
Пробвай през видео магазина. https://videoshop.a1.bg/?productName=A1%20Shop&product-image … ctCategory=retail Ще ти поиска достъп до камерата и микрофона, но камерата не се ползва.

# 413
  • у нас
Нали казват, че от години нямат такива опции?

Общи условия

Активация на акаунт