Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Защо някой добър човечец не вземе да сбере всички имена в един пост и да ги адне после автора на темата в заглавния пост?
Много герои, много имена, хубаво е да стоят всичките на едно място. Ама от-до. От сезон 1, епизод 1 до епизод 52 на 8 сезон. Главни и второстепенни герои. Simple Smile

# 391
Дяволо, повечето ги има на първия пост. Simple Smile

# 392
Юлия - страхотно име!
Първото име на колегата на Зорница (по-лесно така, отколкото фамилията Grinning) май не се знае, а на Свежен не помня да са го казвали също.

# 393
Вече не знам какви изненади да очаквам от тия двамата. Има ли изобщо с какво да ни изненадат? Grinning

# 394
  • София
Струва ми се, че в Уикипедия има имената на всички актьори/герои, дори и второстепенните. Може да се ползва за рефернция.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0% … D0%B2%D0%BE%D1%82

Минт, харесва ми Девора/Юлия, много красива жена е. Искренно се надявам да се справя добре с ролята си и да има смислена история.

# 395
Kaто ги гледам си съвпадат с написаните тук, само тук там някое липсва. На новата тема ще ги допълня.

# 396
Сега с риск някой да ми се скара, но аз да питам все пак. Гледам сериала от 8 сезон, предишните сезони не съм ги гледала. Табаков от кой сезон участва?
В Уикипедия пише от 7 сезон, а аз все си мислех, че от по-рано Grinning

# 397
Табаков е от 7ми сезон в ОЖ.

# 398
Освен да забременеят Мазов не знам с какво ще ни изненадат.

Добре им беше историята с Гочева и Кунка, дано не забиват пак в някакви драми.

# 399
  • Разпиляна във въображението
Банков - темерут Simple Smile Табаков - темерут и амбициозен. Новият уролог - темерут и амбициозен - пореден опит.

# 400
  • София
Детето как се израдва, че Банков бил в "Капките", как го помни се чудя.

# 401
  • Велико Търново
Между другото май Любомира Башева също е участвала в Под прикритие, почти съм сигурна, че беше тя.
Да, тогава Мариан Вълев я открива случайно , била е едва 15-годишна и той я кани за участие в "Под прикритие".
А години по-късно пък я покани да изиграе главната роля в първия си филм "Лошо момиче". В новия с негово участие - "Ятаган", май пак играе.

На мен пък нещо ми се губи Табаков в седми сезон.

Аууу, какъв пропуск! В Уикипедия са написали само фамилията на Кунка. Не ги е срам!
За Владов обаче са написали първо име Станимир. Хм...

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 01:26 от DamaPika

# 402
Къде Уикипедия ще се сравнява с нас, моля ви се 😃
Табаков май наистина няма да го има, жалко. Много изпуснаха с неговата програма, уж дарител имаше и накрая нищо.
П.С. Ятаган страшно ми хареса! Много добре направена комедия/пародия.

# 403
  • София
Никакъв шанс да се сетя как беше фамилията на Кунка. За мен си е д-р Кунка, по Мазов Simple Smile

# 404
Не е ли Кунка Атанасова? Нещо такова ми се върти в главата, възможно е да бъркам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт