Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Пенев си беше за бой. Той ходеше и тръбеше тук и там. Ако друг беше в спешното с двойката с Врабчо и сестрата, нямаше да се разчуе ама Пената си го знаем Simple Smile

# 571
Пенев има ли си първо име? От както гледам сериала все Пенев му викат, някога споменавали ли са как му е първото име Grinning?

# 572
Да, Никола. Нора му казваше Ники цял предишен сезон Simple Smile

# 573
Никола, както и всъщност си се казва, явно ги е мързяло да му измислят друго име. 😃
Те дълго време си бяха просто Пенев и Владов без малки имена. 😃
На Врабчев също късно му разбрахме името, а пък на Романова често го забравям.

# 574
Никола, както и всъщност си се казва, явно ги е мързяло да му измислят друго име. 😃

И по-добре, че не са му измислили. измислят някакви смахнати имена и фамилии

# 575
За малките имена не съм съгласна, повечето са си стандартни, в момента не се сещам да има някое много изчанчено.
За Кая единствено ми хрумна, което за мен е кучешко име, иначе другите са си ок.

# 576
Току що Шопов беше в сутрешния блок на Нова. Дарява стволови клетки за болно момиче. Много приятно и възпитано поведение. Не се звездее и не се позира като някои звезди и звездички.

# 577
  • Разпиляна във въображението
Аз разбрах от други статии, че ще даде кръв, за да видят дали става. Има ли развитие тогава щом твърди, че ще дарява? Съвместим ли е? Аз исках да се изследвам, но съм над 40 и отпадам.

# 578
Съжалявам, но изпуснах началото. Но обясняваше що за процедура е, че е безопасна. Беше своего рода апел за даряване.

# 579
Малко тъпо ми е това с ретроспекцията. Някак си като знаеш как точно ще завърши всичко не е толкова интересно, поне на мен не ми е.
Разбирам пациентката защо беше изнервена, но определено не разбирам физическата саморазправа. За жалост и в реалния живот се случват такива неща.
Това със Зорница и вдигнатите крака можеше да се случи след няколко серии, абсурдно е да забременее веднага след отрицателен тест..

# 580
Не съм гледала гостуването на Шопов, ето поста му в Инстаграм:

# 581
Тази пациентка си беше натопорчена още като влизаше в болницата, като взе да се репчи на Магда. Въобще не оправдавам насилието й с разкатаване по кабинетите и случката с мъжа й. По-логичното би било да се изстреля у тях и да подхване съпружието, а не да причаква лекари да ги трепе.

# 582
  • Mediterraneo
Аз разбрах от други статии, че ще даде кръв, за да видят дали става. Има ли развитие тогава щом твърди, че ще дарява? Съвместим ли е? Аз исках да се изследвам, но съм над 40 и отпадам.

Това кой ти го каза?! Изискванията са между 18 и 50 години! Оставаш в регистъра до 55 годишна възраст.

Понеже последния сезон го следих през пръсти, може ли някой да ми припомни какво стана с Професора( Владо Пенев)? И как точно умря Жени, самоуби ли се?

# 583
Да, Жени се самоуби във Варна. Бяха там за рождения ѝ ден и тя се хвърли в морето. Не дадоха конкретната сцена, но се подразбираше.

Професорът напусна поста си, за да може да стане вещо лице по делото на Галя. Дано не бъркам нещо, това ми е последният спомен. Обаче сега къде е и какво се случва, идея нямам...

# 584
Ще се върне Цонев, имаше снимки, че снима Владо.

Общи условия

Активация на акаунт