Работа, CV-та, HR-и, съвети - 70

• 29 171
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Винаги може да се преквалифицираш. Всичко зависи от мотивацията ти.
Вярно,но не искам. Никога не съм харесвала медицината ( завърших я заради баба ми,която беше мед. сестра ).
Аз съм човек,който не обича да го унижават,тъпчат,лъжат. Не мога да се подмазвам и това май е минус.Smile
Е как си завършила медицина, като си лаборант?!:unamused:
https://mu-plovdiv.bg/fakulteti/meditsinski-kolezh/spetsianlnost … tsinski-laborant/
Има висшисти с медицинско образование, работещи като лаборанти.

# 226
  • Пловдив
Аз знам какво е медицински лаборант, но това да си завършил медицина (т.е. да си лекар) и да си завършил за лаборант са две доста различни неща.

# 227
Тя едва ли е завършила медицина/лекар, според мен не харесва сферата медицина.

# 228
  • Пловдив
Възможно е. Просто от написаното в цитата така разбрах.

# 229
  • София
Ох, мм ми уреди едно интервю. Работата е в квартала, заплащането ще е ок, ще има период на обучение.
Обаче въобще не е моето нещо....

# 230
evolis, виж обявите за медицински представители, доста голямо търсене има, и опитът ти би бил предимство. В някои фирми са с доста добро заплащане и социални придобивки. И не всички искат език. А щом имаш шофьорска книжка, това също е добре, изисква се навсякъде.

# 231
Малко да сменя темата хаха като се спомена"чистачка" се сетих - тук писа една жена, че плаща по 50 лв на чистачка на апартамента си. Два апартамента или офиса днес, дори и без да плащаш данъци и си щастлив свободен електрон Grinning

# 232
  • София
Аз и преди съм казвала - имам няколко познати от квартала, които се занимават с това. Не са зле.

# 233
В чужбина съм и наблюдавам тоя бранш. Непрекъснато се търсят чистачки. Нямам обаче никакъв опит или връзки в бранша. А има много обяви в тукашните сайтове за работа, отделно съм чувала от съседи с фирми, колежки и познати, че имат нужда от такъв персонал.  Привлекателни за мен са почасовото работно време, сравнително доброто заплащане и близостта до нас. На днешно време никой не иска да чисти, а иска да му е чисто.  Имам образование в съвсем друга сфера, но като допълнителни доходи, не е изключено да опитам и това в бъдеще. Засега е само идея, но като гледам как ни растат разходите, ще се прежаля и още как.

# 234
E то остава да имаш образование в чистенето. Grinning

# 235
Чистенето не е лесна и проста работа, когато се прави професионално.

# 236
Нашият офис е 150кв. м, чистеха го майка (55г.) и дъщеря, завършила УНСС за час - час и половина, два пъти седмично по 50 лв.,+ периодично прозорци. Понякога си мечтая за работа, с която няма да ми се налага да мисля а мога и да си пея докато работя Grinning ... Моя съученичка работи в Лондон на принципа на Доместина, заплащането е 9+ лири на час и сериозни бакшиши. Горе долу еднакви тарифи Grinning

# 237
Чистенето не е лесна и проста работа, когато се прави професионално.

+1
А как се натоварват ръцете...
Не е лесна тази работа.
И аз съм си го мислила, защото много обичам да чистя, но едно е вкъщи, друго е всеки ден като работа.

# 238
  • Бургас
Ама 50лв на едно идване ли е или месечно? Щото ако е еднократно за 2 часа 50лв и аз ще се преквалифицирам 😁
Имайте предвид, че това си е тежък физически труд.

# 239
Една моя колежка чистеше входове в Лозенец. Два входа по 4 етажа, стълбите с парцал или моп се казва, леко двора, колкото да обере някоя хартийка. Веднъж седмично, по 20 лв. на ходене. На месец взимаше 100 и бонуси за Коледа😄
Замествала съм я понякога, за 2 часа се свършваше всичко.
Но беше опция за допълнителен доход само.

Общи условия

Активация на акаунт