ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 864
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Еми ето ги последните три, които Пламен е харесал:
Скрит текст:
На тази "харесване" е доста силно казано, защото е точния момент, в който Веско казва, че сигурно Пламен го е урочасал, та предполагам по-скоро е потвърждение:
Скрит текст:
Пък тази сигурно щот са си много интимни на спалнята Joy
Скрит текст:
Има и още, но не ми се търсят. Доста по-назад във времето са.

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 00:05 от kaly69

# 106
  • Другата България
Blush Кали, залагам каквото кажеш, че тази снимка, на която са тримата с Веско и Добрин е лайкната заради последните двама. Мое мнение. Тази с Лилия да, не съм я видяла. Лайкът не съм видяла. Страхотна снимка между другото.Heart
Много чаровна жена с прекрасна усмивка е Лилия.

# 107
  • София
Снимката с Лилия ми е една от любимите. Много са хубави заедно Heart

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 00:07 от kaly69

# 108
Мери, как не си видяла снимката на Юли и Лилия на финала е това. То малко снимки според мен има Юли от там. Направо го избутаха накрая. Май Алекс само с него не се е снимала обаче.

И на мен много ми харесаха като двойка  Юли и Лилия. Има стил Юли в дрехите се вижда, малко мъже са така, суетен е явно, като истински лъв де)) Виж гамата как са се облекли, сакото на Юли и панталона на Лилия са еднакъв цвят и вероятно материя, а Юли е в черна блуза и панталон, Лилия  черно сако и блуза. Просто са сякаш двете половини на едно цяло искат да покажат.
 Много са сладки)) Ми как ще хареса Юли такава като Тина, Ана, Венца, близначките ... момичето на Юли е класи пред тях.

# 109
Божкеее..... 32 мнения..... а само 4 часа не съм влизала в форума. Браво момичета.❤️
Относно Пламен и Джулката, смятам, че Пламен, тъй като е пъзльо и иска да е харесван от всички не показва отношенията си с Юлиан публично за да не му се сърдя другите участници, Галка и Сърчеджиева също, защото те не го харесват.

# 110
Наистина съм много благодарна на Мери Ан за  персоналното уведомяване, защото иначе нямаше абсолютно никакъв шанс случайно или неслучайно да ви намеря. И не мисля, че трябва да се правят от това някакви "конспиративни теории" 😋 (шегичка 😘), още повече, след като някои хора са писали до модераторите с молба да се сложи линк в заключената тема към тази. Както и да е. 🙂
Според мене Пламен се опитва да се изкара, че е над нещата, над номинацията на Юлиян, ама хич не му се получава. И точно това ме дразни - нежеланието да си заявиш позицията. Гала и Алекс са по мъже в случая и по-неприкрито си показват мнението. Алекс беше споменала, че дъщеря й (която е била с нея по време на снимките) си е имала фаворит и когато той е отпаднал, много е плакала. Имам усещането, че този фаворит е бил именно Пламен. Като си спомня и сърцераздирателната раздяла с него...

Лилия е прекрасна. Не само усмивката й, очите й се смеят. Има страхотно излъчване.

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 11:36 от Bilyana14.

# 111
Пламен беше убеден, че е надиграл играта или поне така изглеждаше. Всички други бяха на тръни. Не забравиха за момент, че играят индивидуално. Освен Радостина, която подцени Ана Мария и последната я спъна преди финала. Същото се случи и с Юлиян и Пламен. Пламен сякаш си беше въобразил, че Юлиян толкова го уважава и се прекланя пред него, че на гръб ще го носи до финала ако трябва. Е да, ама не станА и настана всемирен шок и ужас.

# 112
  • Другата България
Мери, как не си видяла снимката на Юли и Лилия на финала е това. То малко снимки според мен има Юли от там.
Лайкът на Пламен не съм видяла, Фани, снимката да, още тогава я видях. Затова и написах, че Лилия е много чаровна жена.

Аз се зачудих кога ще е участието на Е/С в "Черешката", след като те снимаха преди Юлиян, а неговото ще е в началото на февруари? Ами то не остана, трябва да са следващата седмица значи.

# 113
Следващата седмица май анонсираха други хора, но не съм сигурна-не го гледам редовно върви като фон..

# 114
  • Другата България
То и аз не го гледам, темата не чета, ММ е готвачът в къщи и го гледа спорадично, от него разбрах, че няма близначки другата седмица-той и не ги знае кои са, от ИВ не е гледал нито един епизод. Затова ми стана чудно, аз искам тях да ги гледам, ама дано не ги изпусна. Разчитам на Емилия да ни осведоми когато дойде момента.

# 115
Близначките няма да са другата седмица. Аз гледах сега последния епизод, погледнах де и видя, че Тодор Славков ще участва, другите не запомних. ААА Джулияна Гани май още бременна ще бъде, ако не бъркам де...
Може би края на януари ще са те, а Юлиян е след тях, щом пише началото на февруари.

# 116
  • Другата България

Хубави жени са Е/С, сменили са прическите като че ли, на бялото черно не мога да кажа, поне според мен.

# 117
Кой по ресторанти, кой по хижи.
Юлиян е качил днес стори от Бай Кръстьо на Витоша, явно са на неделен поход (а аз зввесрки завиждам, защото искам да съм някъде там в момента).

А това е от инстаграма на Стоян Joy
Дали е в отговор на публикация на украинчето не знам, защото не знам нейният профил кой е.

Скрит текст:

# 118
Още ли не я е забравил. Помня как всички в темата я определиха моментално като "златотърсачка".  Хайде той влюбен бил - не я разпознал, ама няма ли приятели, родители. Би трябвало да го посъветват. Но е още млад Стоянчо ще му мине. Той живота така учи...

# 119
Днес е имало празник на Витоша-Световен ден на снега))
Имало е много хора и Юлиян не е пропуснал
https://sofia.plays.bg/courses/view/1186

Общи условия

Активация на акаунт