ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 878
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Днес е имало празник на Витоша-Световен ден на снега))
Имало е много хора и Юлиян не е пропуснал
https://sofia.plays.bg/courses/view/1186
Как да пропусне нашият Джулка такова спортно мероприятие.
 Я ги виж другите бивши участници: то знамена славянски се веят, то алкохол се рекламира, то фитнеси, то козметика, то мускули, то салта... то чудо направо. Само наш Джулка го вълнуват други работи. 😁😋

# 121
И понеже вчера във въпросите които задаваха в ИГ към Юлиян имаше и въпрос кой му е бил най близък, ето и мнението на близначките за приятелството във формата

- Намерихте ли приятели сред останалите участници?
– Приятелствата в “Игри на волята” са точно толкова изчезващ вид, колкото и популацията на риба през 2050 г. (информация от достоверен източник – Добрин, тракийски еколог и астрофизик с карнобатски корени).

# 122
Еееее , право в 10-та)) Как са го описали Добрин, направо...признавам им го.
Мисля с това казват всичко за него . Даже те не са повярвали, ама нали трябва да хапнат Юлката , се обърнаха към  тракийския еколог и астрофизик с карнобатски корени))) Неизчерпаеми са да кълват тез близначки, но понякога имат попадения.

# 123
  • Другата България
Да, близначките определено имат попадения. Затова мисля,  че ще се справят като водещи на такова шоу, за каквото се писа. Дано само не е партенка .

# 124
Ами доста време мина от тоя слух. И оттогава никакви индикации че това ще се случи. Освен да са водещи на "мис Левски Г".
Все пак слуховете тръгнаха от жълтите вестници така че не бива да имаме някакви очаквания.

# 125
  • София
Няколко пъти тръгвах да направя коментар към това стори и няколко пъти се спрях. Би трябвало да бъде похвален, но всъщност ме вбеси. Значи може цяла България да обикаляме за глупости, да веем един жълт парцал, да го излъчваме наляво и на дясно, да се бием постоянно в славянските гърди. А нещо толкова важно да го мине между другото, така че никой и не разбра, че е имало търг ... Дори се учудвам, че и 130 лв е изкарал....

# 126
А гьостерицата "панчевска" не я ли е пуснал на търг?

# 127
КалиБери това и аз го видях... И хич не ми се коментираше..Ама "Любимецът на Народа" и на участниците... само 130лв. Не умаловажавам сумата, защото всеки един лев е лъч надежда за болния (у дома имаме същата история)... Както и да е де.
Но само Джулката успя чрез своя търг да дари най-много средства - 1100лв, Томас - 300лв...Това говори достатъчно за кой е харесван май-много от публиката.

П.с Оставям тук ето това, за да си припомним защо харесвахме най-много Джулката. ❤️
https://m.youtube.com/watch?v=E_w_BI1shfI&feature=share

# 128
  • София
Ами аз затова казвам, че дълго се чудех какъв коментар да пусна, точно защото все пак благородна каузата, ама ....
То ясно, че няма как да стигне Юлката, ама все можеше повече от Томас да изкара, ако беше организирал нещата с тоя хъс, с който подходи за всяка визита по села и паланки със славянския парцал... Сори, за втори път си го изкарвам на знамето. А то, милото, ... само ако знаеше каква съдба го чака, щеше доброволно да последва съдбата на прабългарския си побратим Imp
А иначе, Еми, много благодаря за любимия клип! И аз си го гледам от време на време Heart

# 129
Да, Весо можеше много повече да вземе от търга. Трябваше само малко усилие да вложи. Нищо, те всички имат още текстил за продаване, а Весо държи и скъпоценното знаме. Ако не го дари на регионалния музей в Разград, може да събере нещо за някоя добра кауза.

# 130
Дано и другите участници се включат в нещо такова. Наистина всеки лев е важен. И покрай това да осребриш своето участие спокойно можеш да помогнеш и на някой (стига да го имаш в сърцето и душата).
 Иначе видях и снимката на американската закуска на Веско. И ми стана много мъчно. Не е нормално толкова хора да напускат държавата си. Да създават семейства и децата им да нямат нищо с България.

# 131
  • Другата България
Една Роберта, изглеждаща много свежа и определено по-добре с такава прическа, отколкото с тази във формата. Аз съм с противоречиви чувства относно нея, но общо взето свястно и добро момиче. Можеше да постигне още много, но ако беше останала при прабългарите, с тях, и основно Юлиян и Пламен до себе си.

Изненадах се и аз от новината за търга на Веско. Първоначално се обърках-хем "дарява", хем "продава". А то продал, за да дари. Разбрах го. Малко са парите, определено, само 130 лв., така ли не заслужава повече този Т-шърт, С-шърт или какъвто и да шърт, такъв виден славянин, такава ценна дреха, толкоз реклама, напъни, позиви за какво ли не, и накрая само 130 лв.....аз мисля, че ако беше пуснал ризката, гладената от Анче-Калпазанче, повече щеше да изкара. А ако вървеше и в комплект с ютията, ехеееее.... Ама не е имало кой да му подскаже.
Добрин, ако е получил наградата също може да дари някой лев за болно дете, хайде за старите хора чухме какво му е мнението, но толкова болни деца има, направо много болни, и направо много деца, всяко с диагнозата си, такава кауза би била доста по-благородна от неговите високопарни "природни" абсолютно неясни неясноти. Да си следва принципите и каузите, колкото и да са въздух под налягане някои, но това е бъдещето на България-децата, за тях си струва да се даде и направи и невъзможното.

Последна редакция: пн, 20 яну 2020, 18:09 от Merri_An

# 132
Мери, кои са тез на снимката? Аз не ги разпознавам((

# 133
  • Другата България
Мери, кои са тез на снимката? Аз не ги разпознавам((

Роберта и приятелят ѝ.
Той е по-възрастен от нея май доста.

# 134
Вярно, че това на Роберта прилича)) На снимката много мила изглежда. Виждала съм снимки на гаджето и , ама беше малко по-добре, иначе е по-старичък вярно.
На Анка обаче приятелят го бие на години, че и с две деца, не знам дали и се е развел. Ма поне е по-космат.
Весо наистина можеше да направи по-голяма реклама или не знам правилно как да го напиша, но с по-дълго време за наддаване и обявяване предварително. Явно е решил в последния момент, то може и да му е трябвало горнището, преди заминаването май е обявил, продал и заминал.
За Добата няма да дари нищо не само на стари хора, но и на деца. Не е длъжен да го прави с наградата, негова си е, ама поне екип можеш да се включи и той. Колкото до парите, статията беше от края на декември и началото на януари и още не беше я получил. Казал е до 45 дни, аз го разбирам след 3 януари това. Но пари , ако даде Добата няма да е ни за възрастни, ни за деца, ни за рибите в нашето море. Мисля ще дари за коалите в Австралия, ама тези дето събере за рождения си ден от дарения. Мда, не очаквам нищо от него.  И пак да напиша, че грешно ще се възприеме, не е длъжен да дава, но ако реши би могъл да е за кауза, хора, животни в БГ. Не знам някъде да са по-нуждаещи се , за в другите страни много хора ще се включат, но ние тук сами трябва да си помагаме. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт