ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 853
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Не знам защо темата не е кръстена нещо като "Фен тема на Юлиян от Игри на волята".  Би било по- подходящо. Аз я открих случайно, понеже не съм от фен клуба. Блиц не бил надежден източник, защото написали, че Юлиян разплакал миската. Ами да ви кажа, че и Уикенд не е надежден източник, а жълт вестник, в който най- редовно си измислят новини и интервюта. Освен това се хванах за главата. Длъжен ли е Веско, Петко или който и да било друг от участниците са отговаря на нечии конспиративни теории. Уж никой не може да ви измами и всичко сте разбрали, а не може да се сетите кой бил под белия чадър.. Close Ами човек от екипа много ясно. Това предаване не се е заснело само. Нищо чудно, че жълтите вестници си вървят и не фалират. Имало кой да им вярва.

# 91
fanfanito, тази част ли ти се губи?

https://www.vbox7.com/play:dfe1f43fed

Всички епизоди са си на място във вибокса - ето: https://www.vbox7.com/user:igri_na_volyata
Не тази. Губи ми се началото на играта и почти цялота първа част на финалната битка с кубовете и веригите , където е с Юлиян, Весо и Добрин. Пак ще гледам, но преди повече от час се мъчих и не намерих , няма я просто, изтрита е за мен.

# 92
  • Другата България
Не знам защо темата не е кръстена нещо като "Фен тема на Юлиян от Игри на волята".  Би било по- подходящо. Аз я открих случайно, понеже не съм от фен клуба. Блиц не бил надежден източник, защото написали, че Юлиян разплакал миската. Ами да ви кажа, че и Уикенд не е надежден източник, а жълт вестник, в който най- редовно си измислят новини и интервюта. Освен това се хванах за главата. Длъжен ли е Веско, Петко или който и да било друг от участниците са отговаря на нечии конспиративни теории. Уж никой не може да ви измами и всичко сте разбрали, а не може да се сетите кой бил под белия чадър.. Close Ами човек от екипа много ясно. Това предаване не се е заснело само. Нищо чудно, че жълтите вестници си вървят и не фалират. Имало кой да им вярва.
Ако искаш вярвай, ама се радвам да те видя.
Темата е кръстена така, защото е създадена наистина за всички участници, кой каквото иска да каже, напише, сподели и т.н. Както и за евентуални бъдещи такива-участници, инфо, място на провеждане....всичко, което е за предаването.
Сега, това, че на този етап в нея пишат само и основно фенове на Юлиян не означава, че "достъпът" е забранен за други. Напротив, дори се надявах, надявам се да се получи дискусия, нормална и спокойна, без обиди и провокации. Няма как хората да си променят пристрастията само защото на някой не му харесва, това предполагам ти е ясно.
Къде и кой каза, че не знаем кой е под белия чадър? Аз постнах снимката по-скоро шеговито, защото на фона на пустия плаж, който съвсем не е бил безлюден и то не заради тази снимка, чадърът ми се видя не на място. Не знам дали са от екипа или от близко село, просто са други хора.Blush
Никъде и никой не е казал, че друг е длъжен да му отговаря. По принцип и тук е така, задават се въпроси, очакват се отговори. Ако не се получат-здраве да е. Не е ли така? А за вярата вече го изяснихме в заключената тема, кой на кого и в какво вярва. Не ми се иска да прехвърляме тези неща от там тук, поне не в подробни детайли, нещата са изговорени вече. Виж, нова информация ще е добре дошла.

# 93
Ами то нормално е да са повече фенове на Юлиян от миналия сезон пишещите тук. То и във фейса 90 процента са му фенове. В анкетата в миналата тема Юлиян водеше с 70 процента и повече  пред Добрин в гласуването . Така погледнато... хората , които пишат изобщо за това предаване са били за Юлиян повечето . Като прибавим и фалшивият вот и разочарованието, ясно е защо са по-активни и многобройни.
Вижте и в профилите на Юлиян и Добрин във фейса и инстаграма. Двамата публикуват, Добрин всеки ден поства някакви статии , снимки и предложения, Юлиян по-рядко , но пак е активен. На Добрин няма и 1 лайк, на Юлиян има стотици и десетки коментари. Какво повече да се сравняват , като активност хората . Нормално е, като се спомене първият сезон , всеки го свързва с Юлиян, той изнесе предаването, дори в студиото се призна от Джаферович. Не е мое мнение или на който и да е фен  пишещ тук, това си е истината.
 Надявам се във вторият сезон да има повече участници така подготвени , като Юлиян, Пламен, Стоян, дори Весо, близначките, Амелия Мира, Роберта., но не ми се вярва такива хора, да се запишат след фиаското на финала.

# 94
  • Пловдив
Мери Ан, не знам дали наистина се радваш да ме видиш Grinning Известяване за мен не е имало, нито за някой от другите фен клубове, доколкото виждам. Но пък прочетох, че 8-те фена на Юлиян са известени. Както и да е. Даже щеше да е по-добре да не откривам темата. Предната беше станала доста натоварваща и тази изглежда ще е такава. Едва ли ще се включвам особенно. За чадъра друга потребителка е питала Веско. Тя винаги се оплаква тук когато не й отговорят или я изтрият. Аз на мястото на Веско вече да съм я блокирала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Оф, Мери, можеш ли да "дръннеш" по едно съобщение на всички , мернали се в другата тема!?Grinning
"ИЗВЕСТЕНИ" са тези,които настояваха да се намери начин и да се пусне нова тема .
За мен няма значение кой на кого е фен,  стига да спазва добрия тон, да аргументира позициите и мнението си, а когато не може " да не отсича главата " на опониращия го.
Не разбрах само какво е отговорил Юлиян за фенсрещата?

# 96

За първи път копирам и се извинявам ако не се получи.
Текст:Безлюден плаж...
И всъщност какво се вижда- едно чадърче на безлюдния плаж . Ами как да не попитам...
Нищо лично против Веско нямам.

# 97
Колко по-просто би било да не се излагат вече с този "пуст" плаж, глад, мъка и героизъм.

# 98
  • Другата България
Мери Ан, не знам дали наистина се радваш да ме видиш Grinning Известяване за мен не е имало, нито за някой от другите фен клубове, доколкото виждам. Но пък прочетох, че 8-те фена на Юлиян са известени. Както и да е. Даже щеше да е по-добре да не откривам темата. Предната беше станала доста натоварваща и тази изглежда ще е такава. Едва ли ще се включвам особенно. За чадъра друга потребителка е питала Веско. Тя винаги се оплаква тук когато не й отговорят или я изтрият. Аз на мястото на Веско вече да съм я блокирала Stuck Out Tongue Winking Eye
Докато се натутам, и вече са ти отговорили. В поста по-долу:
Оф, Мери, можеш ли да "дръннеш" по едно съобщение на всички , мернали се в другата тема!?Grinning
"ИЗВЕСТЕНИ" са тези,които настояваха да се намери начин и да се пусне нова тема .
За мен няма значение кой на кого е фен,  стига да спазва добрия тон, да аргументира позициите и мнението си, а когато не може " да не отсича главата " на опониращия го.
Инициативата не е само моя, не е била само моя. Тъй че надявам се да посочиш къде си го "прочела" това, че някой е известяван, защото не е. Писах само на Биляна, и го казах, защото я прочетох в ИГ и се сетих, че каза, че няма да влиза повече във форума заради именно онази тема. Форумът е голям, постоянно излизат известия за нови теми, видни за относително грамотни хора, и не е моя работа да пиша на всеки, който е писал някъде някога, че може да го прави и тук. Това все пак е по желание, не по задължение. Що се отнася до това дали наистина се радвам, аз никога не си измислям каквото и да е. Дали човекът отсреща ще повярва в казаното, решава сам.
Толкова, повече не смятам да обяснявам, защото няма смисъл. Темата е отворена, всеки е добре дошъл да пише и споделя, по възможност аргументирано и за участници /независимо кои/, както и за предаването.
Скрит текст:
За мен няма значение кой на кого е фен,  стига да спазва добрия тон, да аргументира позициите и мнението си, а когато не може " да не отсича главата " на опониращия го.
За фен срещата написа, че досега е имал много задачи и задължения, нещо от сорта, затова се е забавил, но среща ще има. Дали това е истинската причина-не знам, ще видим, бъдещето ще покаже.

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 23:17 от Merri_An

# 99
Съжалявам🙁, не ти вменявам задължения-постът ми беше по-скоро ироничен и затова сложих кавички  и на известяването....

# 100
Не виждам причина който и да било да се обяснява на когото и да било за каквото и да било. Аман вече.

Прави ми впечатление, че Юлиян продължава да реди Пламен сред хората, с които поддържа връзка, че му харесва постовете и т.н. Като се сетя каква зле прикрита гадост към него лъхаше от това, което си разменихме като диалог с Пламен...

# 101
  • Другата България
Съжалявам🙁, не ти вменявам задължения-постът ми беше по-скоро ироничен и затова сложих кавички  и на известяването....
Изобщо не беше към теб, а към Миландрия, имах предвид, че ти си ѝ отговорила, ама сега като се прочетох излиза, че е към теб. Извини ме, сега ще го оправя. Нали върша сто неща, и по телефона говорех....
Не виждам причина който и да било да се обяснява на когото и да било за каквото и да било. Аман вече.

Прави ми впечатление, че Юлиян продължава да реди Пламен сред хората, с които поддържа връзка, че му харесва постовете и т.н. Като се сетя каква зле прикрита гадост към него лъхаше от това, което си разменихме като диалог с Пламен...
И аз се изненадах от това, че се чували. Писах това за лайкването, Пламен лайква всичко на всички, вкл. и на Ана-Мария, на Е/С, на Веско, на Бояна....абе на всички. С изключение на Юлиян. Може пък да има нещо, което не знаем, знам ли и аз....

# 102
И аз се изненадах от това, че се чували. Писах това за лайкването, Пламен лайква всичко на всички, вкл. и на Ана-Мария, на Е/С, на Веско, на Бояна....абе на всички. С изключение на Юлиян. Може пък да има нещо, което не знаем, знам ли и аз....

Има, нарича се благородство и на някои хора им е вродено.

# 103
  • София
Всъщност има лайкове от Пламен. Просто са мноого малко. Но са там.

# 104
  • Другата България
Всъщност има лайкове от Пламен. Просто са мноого малко. Но са там.
Пропуснала съм ги явно. Значи наистина са много малко.
Не, че ги броя поименно, но то си пише имената на тези, които следваш когато нещо са харесали.
А Пламен харесва наред, пръв той ми излиза.Blush

Общи условия

Активация на акаунт