ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз още вчерашното не успях да гледам, че се ядосах доста .... Та тепърва ще наваксвам.
Иначе изгледах лайфа на Юлката с леко превъртане, че малко досадно. Поздравяваха го наистина.... Хареса ми Simple Smile Аз ако го видя на улицата сигурно ще се направя, че не го познавам.... Неудобно е някакси Flushed

# 331
Как бяха близначките в народните носии. Никой ли няма да сподели. Успяха ли да се интегрират в групата.

# 332
  • Другата България
Сторито още не съм, но "Черешката" изгледах.
Дано по-късно още е там, за да го погледна.
Потвърждавам си, тоест, затвърждавам си мнението за Е/С. Притесняват се. Не е тяхната среда това. С тези двете-водещата и докторката, и аз щях да се притеснявам предполагам. Особено докторката ми се вижда надута доста, синът ѝ така и не можах да го харесам преди години в МШ с неговото "Мачкайййй". Точно нейната вечер не съм гледала, и по-добре, но като че ли няма 40 точки тя?
Иначе не знам това, че са се загубили дали не е в кръга на шегата, двете ни героини. Предполагам със собствен транспорт са пътували, ама пък Копривщица не е накрай света, ако е вярно, значи са големи заплеси. Joy Харесва ми това, че дават по 10 точки на останалите, не знам колко са дали на дерматоложката. Общо взето забавни са ми, и продължавам да смятам, че в някакво ТВ шоу с пародийна насоченост ще са много по-продуктивни.

# 333
Аз пък не харесвам близначките вече отдавна. Обичат да мачкат, да бъркат в рани, сякаш са оперирани от милосърдие, състрадание...
За вечерята-закъсняха и ги чакаха. Бяха се облекли в народни носии, хубави бяха, явно под наем (има такива услуги), защото споделиха ,че не трябва да ги окапват иначе щели да емигрират (скъпи са явно).
Отказаха ракия домашна, не пиели, сипаха им вино. Плачков сподели, че това е неуважение към домакина една капка да отпият за уважение. Явно ще спят в Копривщица (там беше сбирката) Закъснели, защото се изгубили казаха. Е-брее, и-бреее все това извиваха. Нещо пак хапнаха домакина, ама не запомних--ааааа за сърмите , като каза , че ще има и те попитаха дали е сложил слива))) То слива се слага в постни сърмички, той беше направил с кайма зелеви. Изпуснаха посрещането, другите стояха малко дървено да ги чакат. Друго не помня. Мда и тази водещата някаква (не я знам нея, ама добро впечатление ми прави) сподели, че така човек губи понякога късмета си и че мрази хора, които те карат да ги чакаш (един вид е невъзпитано) Вечерята беше приятна, хубава маса, приятна атмосфера, много изрязано някак предаване..бързо свърши, малко се видя и това е като цяло за близначките.
Да ме извини Мери, ама аз не ги харесвам тези. Ни виждам някакви дадености да пеят, играят, за рисуване -да, нито като хора ми харесват. Ако ги гледам на снимка без да приказват, ако не ги бях гледала в игрите, (в черешката също ми простеят много съжалявам) бих казала хубави момичета, че и близначки и как са си заедно, браво на тази майка. Не мога да кажа същото. Да си държат там магазина за вино и това е. За друго не ги виждам аз. Обаче това мое мнение де, не казвам , че съм права. Просто , когато човек е с лош характер, когато нещо съм видяла в него нечисто душевно, не мога да го харесам и оттам да съм може би обективна.
ПП. Мери, до тук са дали на всички по 10 точки. То близначките и тук се брояли за 1 човек)) Ама им слагат в отделни чинии)) Гласуват всяка дава някакви точки до 5 и другата добавя. До сега все така по 5 от двете и 10 за госта.
Утре ще готви водещата , на мен ще ми е интересна. Май ще има проблем нещо или не знам
Точките до момента са
Лекарката -39 (заради 9 точки дадени от водещата, че едно ястие било леко солено за нейния вкус)
Плачков -40 точки (всички му дадоха по 10)
Акагата -40 точки (заради българската кухня) На него всъщност вечерята я сготвиха двама приятели и осебено единия много оправен , по професия бил гинеколог.
утре е тази Ана май се казва водещата
в петък са близначките
А другата седмица.....ееееее другата седмица е нашия Юли))

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 22:04 от Анонимен

# 334
Благодаря. Значи преценяват добре. Когато те са в позицията на слабия, не искания "играч" - мълчат. Когато има един нарочен и те са от страната на стадото могат да използват епитети като Лукчо, и "обичан по задължение". Добре, всичко на този свят се връща. Дано само си извадят изводи от тази седмица.

# 335
  • София
Дадоха и на дерматоложката 10. Щом и тази вечер са дали пак 10 - явно на всички ще е така. Лошо няма....
Аз току що приключих с вчерашния епизод. Ами не знам, може и да се притесняват. Но затова пък пред камерата, насаме, са ми същите - хапливи и злобни. Не знам, аз всъщност никога не съм ги харесвала особено. Като играчи, да, спор няма. За Игри на волята ставаха. Докато не си отворят устата. Но тук някакси са ми съвсем неприятни...
Замислям се и за пародийно шоу - ами не, няма да станат. Първо, доста лоша дикция имат. Второ, някой път им се получава пародията, но повечето е злобеене на дребно.... Когато имитираха Радостина и Ана-Мария  в студиото при Алекс, ми харесаха. Тези вечери, които досега гледах - не. Е да, може би ще имат готов сцененарий в такова шоу, но се съмнявам да го спазват - прекалено високо самомнение имат...
Абе живот и здраве, ще се чуе. Първо искам да видя дали ще се появят в Капките, както се говори.... И ако да - тогава вече 3 месеца ще ги гледаме и коментираме артистизма им....

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 22:15 от КалиБери

# 336
Близначките се притесняват, но не защото са мили, свити момиченца, а защото усещат, че са двайсет обиколки след останалите в компанията. Освен това бягат по джапанки.

Нищо не намирам в инстаграма на Юлиян. Има само едно кратко клипче във Фейсбук, но то е 10 секунди. Иначе е накачил от Черешката за следващата седмица. Всички изглеждат доволни и похапват на крак. Накачулил е и някакви Слави-Трифоновци и неща, към които имам нулев интерес, така че не мисля да ги преглеждам.

# 337
...Първо искам да видя дали ще се появят в Капките, както се говори.... И ако да - тогава вече 3 месеца ще ги гледаме и коментираме артистизма им....

Божее, ами времето между два сезона ние ще го запълним само с близначките.
А във формата имаше още 20 човека, а и победител имаше, че и ГОЛЕМИ ХОРА имаше.😂😂😂

# 338
Благодаря. Значи преценяват добре. Когато те са в позицията на слабия, не искания "играч" - мълчат. Когато има един нарочен и те са от страната на стадото могат да използват епитети като Лукчо, и "обичан по задължение". Добре, всичко на този свят се връща. Дано само си извадят изводи от тази седмица.
Много точно!!!
Точно това ми направи впечатление(за съжаление  като децата в училище) има
Ли нарочена жертва всички се нахвърлят върху нея от жестоко по -жестоко , само и само да се впишат в стадото.Като се окажат от обратната страна по-ниски от тревата-хапят и жилят(убре-дебре) само в кадър извън масата.
Малко ме дразни и оф  ,не знам как да го формулирам-снизхоздителното пренебрежителноупрекващо  безразличие на групата към тях.
Ами , ок-вие сте върха,успели с кариери и позиции  в живота, но истинската ви стойност се определя от отношението към тези, които не са на "нивото" ви.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 22:36 от vvi

# 339
Наско и като копае е стилен. С белите чепици Grinning

# 340
  • Другата България
Аз това за Капките го чувам за първи път. Ама мен здраво ме е натиснала работа, и явно изпускам новини.
Ще се радвам, ако участват, ще ги коментираме, защото има какво да се коментира при тях. Искам и другите да коментираме, ама то никой не се изявява никъде, кого да коментираме? Чакам някаква изява или проява на Добрин, на победителя, или поне да стане ясно коя или каква кауза е подпомогнал с наградата. Дотук нъцки, нищо не прочетох от него в тази насока. Не съм и търсила съзнателно де.
Днес до ИГ не съм стигала, не знам дали знамето славянско междувременно не е развято някъде в друга точка на света, за лека нощ ще надникна. Което ме подсеща да спомена, че така и не прочетохме мемоари и коментари от Него за финалната битка. А уж бях оптимист, поне аз....
Фани, няма защо да те извинявам, не сме длъжни да харесваме едни и същи хора, аз не припадам по Е/С, но намирам разлика в поведението им в оня формат и в този. Затова ми прави впечатление. Забелязвам и това, че когато са сами, се променят, но не "хапят" толкова отровно, както в "Игрите". Може би защото тук явно никой не им казва нещата тет-а-тет. Но на два пъти споменаха думата "мозък", веднъж във връзка с агнешката главичка, втория път вече забравих за какво ставаше въпрос /на масата бяха/, ама ми направи впечатление.Joy
Няма да го забравят това с "пилешкия общ мозък" те, убедена съм.

Бърз поглед на ИГ:
Стори на Юлиян от протест няма, има някакви сторита със Слави и Николаоснякойси, който ще го замества с шоу от 22:30 по БТВ. Снимка на Румен Радев и това, че го подкрепя. Предполагам, по принцип. Сторита от "Черешката" и заигравка със Симона Загорова. Това видях в полузаспало състояние. Някак ми се струва, че неговата седмица в "Черешката" ще е по-"земна" и естествена, ама да видим.
Снимка с Веско в софийско равно поле на последно преиграване /официално/ на финалната битка. И естествено, коментар на г-н Панчев:
Цитат
адреналина преди и по време на битките беше неописуем! Благодарение на конкуренцията по между ни, успяхме да покажем най-доброто от себе си! 💪❤️
Тук аз не съм съвсем съгласна, Юлиян от ден първи показваше най-доброто от себе си не благодарение на конкуренцията с Него и между тях двамата, а просто защото си беше най-добър. На Веско ако му е трябвал стимул, за да показва най-доброто, то на Юли такъв не му беше нужен.
После има снимка на Е/С от снощи, на която много ясно си личи това, че едната е по-закръглена, ама така кръстосала краката с късата пола, та още повече се вижда горното нещо, за което говоря. Нямам сили да снимам сега, а и ме знаете какъв фотограф съм, та ако някой друг, на друг ако му се занимава-да го направи.
Ана-Мария много фешън в черна роклА, изнасяла е концерт, в Турция предполагам. Добре изглежда.
Амелия-Мира на РД на дъщеричката си. Определено момъкът с брадата, когото коментирахме преди дни, е бащата на детето, отново ги има на снимки. Ами още повече не ми допадна поне на мен, нацепен батка, с бицепси като на Панчев и с бедра като неговите, естествено обути във впити панталони. Цъ, не ме кефи.
Та те така.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 23:25 от Merri_An

# 341
Мери, ама то и в игрите Юли им каза направо истината. И той им гласува доверие, заради добрите им игри в състезанията, ама после ги разбра. Много ги жегна тогава, изписа се на лицата им, явно и други нещо такова са им казвали, не знам. Не са артистични, правят се на такива, не им идва отвътре, пресилено и фалшиво ми е . В предишния епизод като запяха пред Акагата се учудих, какво самочувствие трябва да имаш и вяра в способностите си да викнеш и запееш на маса с непознати и давани по телевизията. Ами не става просто... Че и се хвалеха, че като имали гости по час и половина им правели представление на този филм. Да бе, не го вярвам.
Яд ме е за Юли, че и за всички хора дето днес са били. Няма да се оправим, губя надежда. Юли е огън, гори момчето и има някакви патриотични изблици, мисля в политиката може да се реализира. Млад е , активен е, има тръпката в него...дано има такива младежи повече. Това отдавна го вълнува гледам, има отношение, може и да не е шлифован, но е искрен и преживява нещата.
Добата трябва да е взел парите. Мисля скоро ще замине нанякъде и повече няма да чуем за него. Може да мята по някоя статия копната от някъде и до там. Все пак...трябва да поддържа версията си. Така мисля.
Томас, както и другите не изпъкнаха с нищо. Не вярвам да ги канят някъде. Сега се сещам Пламен, ако не беше пожарникар, а в полицията и беше на протеста срещу Юлиян интересно би станало. Просто фантазирам.
Весо , ако беше се застоял може би щеше да участва някъде и да го поканят.
За Стоян и аз се чудя  в какъв филм ще участва. Томас и той с тези доспехи... странно.
Ако участват близначките в Капките ще ги гледам Тук прочетох за такъв вариант, не съм знаела. Не , че ги харесвам, но поне да следим изявите на участниците след предаването. А тези са интересни, да видим докъде ще стигнат.
Оффф, да идва понеделника с Юлката))) Чакардъка и нея харесвам. На Глория щерката ми се вижда приятна от снимките на Юлиян и естествена. Само миската не ми харесва от тяхната компания.
Мда , за близначките , че са игнорирани от останалите на масата. Ми те сами се поставиха така още с гостуването при докторката. На няколко пъти се включиха и то неуместно, саркастично донякъде и хората ги усетиха. На вечерята на Плачков и там станаха за смях, даже докторката деликатно каза , че не ставали за пеене, за другите...да не пиша)) Тази вечер пък закъсняха, дори не се извиниха, отнесоха негативи от всички. Как да ги приобщят, просто ги търпят възпитано. Така е нормално.

# 342
Наско и като копае е стилен. С белите чепици Grinning

Мдаа, прекопана нива най-добре се копае с бели чепици. 😋😁

Не знам, нещо не мога да ги харесам тез близначки, не че се насилвам. Подигравателната нотка в гласовете им ми е абсолютно същата, както в "Игрите". Има артистизъм в тях. Факт. Според мене. Досега бяха най-интересно облечените участници... Нооо тази злобна хапливост хич не ми е по вкуса и не ми е грам забавна.🙄

# 343
  • София
Хммм, стига бе.... сега като казахте, че не сте го чували това за Капките, изведнъж се замислих и аз. Не мога да си спомня къде и кога го чух. Дали не беше като гостуваха при Гала.... Не че е сигурно участието им, но имаше някакви намеци, че можело да бъдат поканени.... И защо си мисля, че го коментирахме и в главната тема....
Охх, не знам, но отдавна беше. Ама така като никой друг не знае, се разколебах дали пък аз нещо не съм се объркала Thinking

П.П. Обаче не знам какво сте гледали в ИГ, лайфа на Юли още седи. То не е стори, а лайф, отделно кръгче е и има на него такъв знак като за Play...  Ето така изглеждат, но когато са и двете прочетени. Иначе кръгчето около аватара е червено, а на лайфа е и по-дебело :

Това са аватарчетата горе над снимките, под надписа .... В ляво даже  е моя аватар, ама го изрязах, един до друг се нареждат на всички със сторита/лайфове .... А понякога са един върху друг стори и лайф и тогава приложението ме пита кое искам да гледам.... Мисля, че така се получава, когато дадения профил не е от следваните от мен.... но може и да бъркам.

Мда, вече го няма. За съжаление, не можех да пиша ново мнение и сигурно не сте и видяли редакцията.... Но какво да се прави Hug

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:44 от КалиБери

# 344
Аз вече не мога да смогна да следя мисълта Юлиянова. Първо протест, после черешката, снимка с Веско, връщаме се в игрите, пак протестни постове.  Тук там се появява Левски редом с Румен Башев, Слави Трифонов с Румен Радев ,Симона Загорова и един показалец, който ме сочи.

Общи условия

Активация на акаунт