ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Това как го тълкувате... 🤔

Тълкувам го като поредната "шега" на близначките. Предполагам, че им е попаднала някоя жълтина и са решили да я използват. Хубави са, имат чувство за хумор( не според всички), ама чак за цяло шоу не стават според мен. Може би за някоя рубрика...

# 406
  • София
Хмм, а дали някой не ги е подлъгал и те много да са си повярвали.... Защото си давам сметка, че  все от някъде са тръгнали слуховете за Шоу при Слави. А дали не са били са за Шоу на мястото на Слави ?!?
Само че ако са повярвали, че наистина точно тях някой ще ги покани, точно в bTV, точно на мястото на ТОВА ШОУ.... дето не е онова ШООЛ.... е сбърках в преценката си. Много приземяване им трябва тогава. Scream
За рубрика да, лошо няма, имат много големи шансове. Даже от мен да мине - самостоятелна вечер.... веднъж месечно.... примерно. Ама тая висока топка.... айде холан Rolling Eyes

П.С. Дано да е все пак наистина тяхна "шега", ама нещо съвпадението със слуховете е странно....

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 11:57 от КалиБери

# 407
Първо да се научат да говорят и тогава да се самозалъгват. Има някаква хигиена в медиите все още, колкото и да се закопават повечето.
Неслучайно за специалността Журналистика в СУ винаги е имало и все още има приемен устен изпит.

# 408
  • Другата България
Хайде пак да ви поизмъча с моите размазани снимки. Роберта.
Ами не мога да харесам такива татуировки, сори. Нещо нежно, малко, дребно, фино-да. Това не ми е ок, камо ли за жена.

Относно Е/С-не вярвам, че точно в БТВ са ги канили за шоу, и то точно на мястото на "Шоуто на Слави". Първо-ТВ е конкурентна, второ-имат още риби да обелят и коктейли да забъркат, докато стигнат до собствено ШОУ, не ШООЛ в прам тайм-а на най-гледана телевизия, или на една от най-гледаните. Нещо си повярваха много сестрите, и май е редно да ги приземи някой. Ето това не ме кефи в тях-много голямо самочувствие, ама доста над нормалното, и то не е подплатено с кой знае какви....подплънки. В 7/8 ТВ по би им "тичало" някакво шоу, а и все трябва да се започне отнякъде.
Относно Стоенча-още не е преживял милия Валерия, този негов пост поне аз с това го свързвам. Ама млад е, дано се научи. Че и той е вирнал крачола /левия/, и  не стъпва по земята. То само с физика не става, химията е ясна, но и малко акъл е нужен в определени моменти.

Да ви питам-"Хелс Кичън" или "Мастършеф"  ще гледате? Или нито едното, нито ругото? Аз още се чудя на кое да се спра, то че ще е компромис, ще е компромис, време няма да имам със сигурност за всичко-започва и нов сезон на "ОЖ", а и Нова пускат по същото време някакъв нов сериал "Ягодова луна", който определено мисля да гледам. Ваня Джаферович ще участва, за пожарникари е сериала. Може и Пацо да "цъфне" отнякъде там, знае ли човек!?

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 15:37 от Merri_An

# 409
Аз бих гледала "Един за друг" , някакво ново предаване е с водещ Емо Чолаков, пак с двойки не разбрах какво ще правят.
Преди гледах "Женени от пръв поглед" , голям майтап беше в групата, много се забавлявах, чакахме с интерес епизодите, даже и детективи станахме)) Много се забавлявахме в темичката, станахме си дружки едва ли не и много ми липсват такива теми. Бяхме решили да се прехвърлим в някоя и пак да се майтапим, дори повечето се записаха в Игрите, ама докато почне и се отказаха или да гледат, или да пишат. То аз затова там отвреме -навреме ни в клин, ни в ръкав се обаждах, да се държи дет се вика интереса, ама...не стана. Сега гледам Смайли май е открила тема вече за това предаване, преди друга мама беше, не знам ще видя.
И Мастера и Хелса съм гледала по 1 или 2 сезона. Харесваше ми Мастера, ама като бяха тримата готвачи журито. После не разбрах Мартовия роднина що се отдели, друга концепция е малко и много викане. Но и него изгледах с тази Чилевата дето спечели (май този само сезон съм гледала) Другия Мастършеф ми повече харесва, ама с тази жена дето оценява някак ми е сухо предаването. Не съм решила още какво да гледам. Но женените ще запомня групата, много свежо и весело беше, направо не съм очаквала , че така ще се забавлявам и смея.
А да , за Ягодовата луна, четох, че втората жена на Доган, дето му роди момиченце, Айлин или как се казваше не запомних, щяла да има роля там малка и да участва. Бих го погледнала, ама чак да го гледам не знам.

# 410
  • Другата България
Не мисля да го гледам това с Емо Чолаков, близка съфорумка щеше да участва, не стана и аз се отказах.
На НОВА спортните или подобията на спортни формати може и да ги пропускам вече, а това май ще е и с такава насоченост.
Аз "Мастършеф" го гледах докато В. Ангелов беше там, срам, не срам ще си призная, че заради него гледах, готвенето не ми е най-силната страна, дори изобщо не ми е страна. После и "Хелс Кичън" заради това го започнах, отново заради Ангелов. В такива предавания - кулинарни имам предвид наблягам на социалната игра на участниците Joy, на отношенията между тях, взаимодействието им в кухнята, нагласата им към другите и отбора, дори и "мазненето"  на шефчето /то виж, че явно да се набляга на социалната игра било печелившо май навсякъде/. В смисъл готвенето е последното, което ме интересува. С "Черешката" е същото. Та много им бях набрала на НОВА, мислех да сложа "игнор" на Кичъна, ама не мога да се насиля на този Мастършеф именно заради Силвена. Нещо не ми допада тази дама, не знам защо всъщност, чела съм за нея, клипчета съм гледала, не мога да я харесам. Та вероятно ще си гледам отново Ангелов.

Марешка. Оставям всеки сам да прецени истинска или изкуствена е тук. Но аз продължавам да я харесвам.
https://nova.bg/news/view/2020/02/02/276699/%D0%BD%D0%B8%D1%89%D … D0%B4%D0%B5%D0%BE

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 16:32 от Merri_An

# 411
А да, Силвена се казваше, но и преди това онзи италианеца с близначките беше на нейно място и пак не ми хареса. За да съм честна Ангелов наистина внасяше енергия и чар в предаването. Така и не разбрах защо се отдели. Бяха  страхотен екип тримата. Но новото му предаване не ми харесва, Мастъра е по-добър като замисъл и гледане. Другото е някакъв хаос, няма тази тръпка, бе не ми хареса изобщо. Добре, че имаше един шемет там не му помня името дето внасяше колорит. Ангелов развали донякъде хубавото предаване с напускането си. Нито неговото сега е на ниво, нито предишното е същото.
Мисля , че новото предаване -един за друг- ще е със състезателен характер. Май по-скоро ще ми прилича на женените или смени жената, нещо такова си мисля че ще е , някъде по-средата. Не съм се интересувала много.Трябва да питам момичетата от женените, ако още четат темата дали ще го гледат, ама няма да е същото, имаше там някаква свобода за майтапи, за чоплене на епизодите, ееее на мен ми беше разтоварващо и весело де.
Иначе и аз гледам тези готварските , като извънземна. Някои от подправките не ги знам или съм ги чувала, ама не съм ги ползвала, разни меса дето не съм опитвала, за чиниите как подреждат пък съвсем съм смотана, не ми е сила готвенето определено, на светлинни години съм. Та повечето неща не разбирам или не ги знам, но го гледах заради крайния резултат и все пак има състезателен елемент. Пък може и нещо да ми влезе в главата , ама всичко там ми е сложно. В хелса пък само бягане и мотане гледам, там дори не се знае какво правят и защо и някакви крясъци и хвърляне на храна. Е , поне някакви випове се появяват за реклама да ги видим и Ангелов да се изфука и те това е.

# 412
Не знам за татусите на Роберта, но този на Марешка е Майко, мила! А като цяло харесвам татуси, харесвам и много нарисувани хора. Но като гледам Марешка имам чувството, че това нещо постоянно я души и ми иде да се изкашлям вместо нея.

Иначе от предаванията, които предстоят, ще гледам каквото дават по Нова. БТВ-то от десет години не фигурира в предната листа на дистанционното ни и едва ли ще се върне там. Ако нещо чак толкова се налага да погледна, търся след стотния канал Stuck Out Tongue Winking Eye  Ще дам шанс на всичко, което започва по Нова и ще видим.

От предните сезони на Хелс Китчън и двата пъти ми остана неприятното усещане за връзкарство при обедителите, защото и двата пъти симпатизирах на хората, които останаха втори. Но то пък там и победата не е кой знае какво. Славата от участието също може да се капитализира.

# 413
Със сигурност ще гледам МШ. Не знам и там ли има нагласен победител, но откакто спечели Радка миналата година започнах да имам съмнения. Ако и тая година е така, давам червения картон и приключвам. По Нова мисля да загледам ягодовата луна. Харесвам Блатечки. Но ако ми се появи някой рецитатор и тях ще ги отсвиря. За ОЖ...няма как да си крада повече от живота за да гледам това. Последния сезон беше най тегавото нещо което се опитах да гледам и не успях. Виктор Ангелов с това крещене ми идва в повече. Не може никой да ме убеди, че готвачи с образование и стаж не могат да пошират едно яйце.  Със сигурност ще погледна и новото предаване на нова. Ама и то клони към ББ. Така че оставам   фен на презрените "кабеларки".

# 414
Аз ще гледам НК, фен съм на Ангелов. Новите сериали "Ягодова луна" и "Ол инклузив" ще им хвърля по едно око дали стават... Новото предаване за двойки вероятно ще го гледам за фон, ако някоя не ме грабне с нещо, но очаквам отново ББ, като знам кой ще е продуцента...

# 415
  • София
Хмм, ми аз много рядко гледам телевизия по принцип. Повече си падам да свалям филми и сериали от торентите и много чета.... Телевизия - два-три пъти годишно. По-скоро някое музикално като Х-фактор, Гласът на България...Въпреки, че и в тях много рядко печелят моите фаворити, ама какво да се прави... Сега Маскирания певец гледах, който вървеше с ИВ, чакам Капките .... Друго надали. Готварско - Ъпсурт!
Ягодовата луна мисля да й дам шанс, защото ми звучи .... ами ягодово. Но не знам. Есента се пробвах с Пътят на честта.Още в първа серия Плачков ми скъса нервите. На втората по средата го спрях, с идеята по-нататък да си го дръпна пак от торентите и да го гледам на превъртане, когато се изнервям. Още не съм го направила. Почти не гледам българските сериали, защото просто не стават. Последните два, които истински ми харесаха бяха Под прикритие ( с изключение на играта на Ивайло Захариев, но заради всички останали стисках зъби) и Денят на Бащата  - ФЕНОМЕНАЛЕН!!!! Има още един-два - над средното ниво.... Всички останали - отврат! Въпреки, че се стараят де, все повече и повече, но уви. Давам им давам шанс и пак ме разочароват. С игралните ни филми е по-добре, ама и там много простотии....
Та така, сега ще пробвам и с ягодите, пък да видим..... И Черешката другата седмица де Wink

# 416
Не знам какво ще гледам занапред, но утре сядам да гледам купона с Юли)) Затъжила съм се за него))

# 417
  • Другата България
"Под прикритие"-класика в жанра, два пъти съм изгледала всички сезони.
Аз пък харесвам Захари Бахаров. Някак си падам май по "лоши момчета".
ОЖ съм изгледала всички сезони, ама аз съм фен на де що има медицински сериали, този затова го загледах, и после го продължих заради ....Юлиян Вергов, Карамазов, Димо Алексиев. Ще си го довърша, живот и здраве.
Изгледах и "Дяволското гърло", също много ми хареса.
Време не стига за всичко обаче.
Явно ще хвърлям едно око на "НК", все повече клоня натам. Това за двойките няма и да го започвам, няма да е моето.
А "Черешката" другата седмица е ясна, още едно лошо момче ще се вихри, ама ние сме му свикнали.Joy

# 418
Последните два, които истински ми харесаха бяха Под прикритие ( с изключение на играта на Ивайло Захариев, но заради всички останали стисках зъби) и Денят на Бащата  - ФЕНОМЕНАЛЕН!!!!

Все пак са правени от едни и същи хора Wink
За мен върхът на българските сериали, освен Под прикритие, е Дяволското гърло. Откраднат живот у дома е наричан 'бабешката романтика' (да ме прощават всички потенциално обидени) и няма да му бъдат давани повече шансове.
Ще загледам новата игра с Емо Чолаков (много ми е криво за него, горкият човек).

# 419
  • София
Ами Дяволското гърло малко ме разочарова. Много се бях настроила за него, много дълго го чаках (те доста го забавиха) и накрая май бях пренавита. Иначе много харесвам и Карамазов и Духовникова. Не беше зле филма де, просто очаквах мнооого повече!
Откраднат живот, сори за всички фенове, ама за мен спада към онея, под средното ниво!
А иначе мнооооооооооооого обичам и аз Захарчо Flushed

Общи условия

Активация на акаунт