ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Аз за тях утре ще пиша като гледам.
Ама явно другата седмица ще е горещо Joy. Където е Юлиян явно все ще има какво да се говори дълго време. ....
Точно, да се говори! Това момче има хъс-да стане номер едно в очите на някои или низвергнат  други- но буди емоции.
Тук е моментът да си призная(не знам кой е Илиян, Бояна и куп други), че започнах да гледам ИВ от средата именно от един случайно пуснат епизод за фон, но в него видях точно Юлиян-безпардонен, борбен , дишащ с  порива на   играта!!!

# 391
Добре че свърши тази мъка, честно. Тези двете повече няма да си ги причинявам, та ако ще не от носталгия към Игрите, ами и на Олимпиада да се явят.
Хайде да идва Юлиян, че съм се затъжила за него Wink

# 392
Според мене истината за близначките и компанията е някъде по средата. Съгласна съм с Врабчо, че за два часа трябва поне някакво усилие да положиш да се държиш най-малкото възпитано. И на мене не би ми било приятно на вечеря (без значение дали съм домакин или гост) някой да си ровичка в телефона и да си чати или да върти отегчено очи, да прави муцки и фасони. И не, това да се държи прилично, не е лицемерие, а уважение към останалите. Дори на гости на сестра си, като ходя, си оставям чантата с телефона в коридора.
От друга страна, да, Плачков се направи на високомерен. Но пък Акагата си е доста земен и готин, тъй че с него можеха да намерят общ език. Дерматоложката ми се стори интересна. Явно много е пътувала и би била добър събеседник. Водещата ми дойде малко стерилна, много подбираща какво и как ще каже. Т.е. впечатлението ми е, че близначките при добро желание можеха адекватно да контактуват с половината от останалите участници и можеха да не си показват магариите.

Иначе тяхното представяне ми хареса. Отлично се справиха. Заслужиха си оценките. Май най-дразнещ в този епизод беше Манчев. Той по принцип ми е много дразнещ, но днес се показа в пълния си "блясък"...

Едит: Мери, права си, по-налятата близначка е Стефания. Ейй, тъкмо бях решила, че вече ги разпознавам, пък то се оказа, че въобще не е така... 🙄

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 23:50 от Bilyana14.

# 393
  • София
Оххх, ми не знам. Иска ми се, наистина ми се иска да кажа не една, ами много добри думи за близначките. Защото искам да съм обективна, защото се постараха и защото ги бива в представлението.
Но там е точно това - представление. В повече ми дойде лигавенето, в повече ми дойде позата... А много ми се иска да ги похваля. Защото беше интересно. Но ми беше и неприятно.... да не кажа по-силна дума. Ама от тоя тип - хем се посмях, хем ми гадно някакво. За пореден път се убеждавам, че едно от най-неприятните неща при тях, поне според мен, е дикцията. Наистина противна дикция. Не съм професионалист, не знам дори как да я определя. Не е неправилна, но е ужасна..... Мисля че навремето със сигурност ги е чакала невероятна кариера, ако не е съществувал този проблем. И съм убедена, че може би само заради това досега не са "блеснали" в шоу бизнеса.
Но пък може би в момента, докато са на гребена на вълната, не е зле  да си намерят някакъв учител по дикция. Оправят ли този си недостатък, няма да имат спънки, пък дори и с тая лигавщина. Защото спор няма,  много са атрактивни, много добра импровизация имат.... абе има шанс за тях. Трябва и да се приземят малко де, ама тръгнат ли по тоя път, може и да го постигнат... Дали ?!?
А да, между другото, този път салсата ми хареса. Беше по-непринудено, беше готино. Направиха добър купон. Вдигнаха и гостите. За това само бих им дала 10!
За другата седмица - отсега ви казвам, тая мис България..... ма много неприятна бе. Не знам дали ще е от Юлиян, ама дори и да го нямаше, неистово щях да се моля да се появи някой дето да я постави на място. И да, от това, което напуска днес като стори, съм убедена, че ще е той. Или в най-добрия случай, ще е поне инициатора....
Ноооо предстои да разберем. Важното е, че ще си видим Юлката в странна ситуация. Пък дали ще ни хареса.... знам ли Wink

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 01:49 от КалиБери

# 394
Няма начин да харесам близначките, но са красиви момичета за мен, жалко.
Дикция се оправя, при тях тембъра е дразнещ и това не може да се оправи.
Направи ми силно впечатление Акагата, че е много наблюдателен. За 5 вечери и то за няколко часа е успял да различава близначките без грешка каза. Имали различно излъчване, всеки предавал по нещо и той нямало как да ги сбърка, различавали се нищо , че изглеждали абсолютно еднакво. Странно. Може би при по-близък контакт има нещо такова, ние не го усещаме по телевизията. Не уточни обаче коя е с по-доброто излъчване за него.
За другата седмица ще има драма някаква с тази миска. На мен също не ми е приятна , ама никак. Не е виновно момичето , че е избрано, както и Добрин. Но при толкова хубави момичета тази да ни представя е нагласено за мен отново. Не става, не става и не става. По никакъв начин.
Ще има драма, нещо ще става, ще видим. Където е Юлката няма скука си мисля.

# 395
На новата Мис България визията ѝ е най-малкият проблем. Ще видите следващата седмица Wink
Веско е пуснал още една снимка без знамето на славяните и аз вече сериозно започвам да се притеснявам, че Безценното се е затрило някъде. Но иначе му гледам последните постове и се чудя, той сам вярва ли си като казва, че ще се върне в България.

Между другото, да напомня, въпреки че сме малко и сме го писали и преди - всички епизоди на Черешката, Игрите и всичко, което се излъчва по Нова, ги има във Вибокс, достъпни от чужбина, без да ти трябват никакви специални линкове, плъг-ини, настройки, инасталиции и порчее.

# 396
  • Другата България
На новата Мис България визията ѝ е най-малкият проблем. Ще видите следващата седмица Wink
Веско е пуснал още една снимка без знамето на славяните и аз вече сериозно започвам да се притеснявам, че Безценното се е затрило някъде. Но иначе му гледам последните постове и се чудя, той сам вярва ли си като казва, че ще се върне в България.

Скрит текст:
Между другото, да напомня, въпреки че сме малко и сме го писали и преди - всички епизоди на Черешката, Игрите и всичко, което се излъчва по Нова, ги има във Вибокс, достъпни от чужбина, без да ти трябват никакви специални линкове, плъг-ини, настройки, инасталиции и порчее.
Не знам кои постове визираш, аз в ИГ напоследък всичко, което виждам от Панчев е на английски и честно казано, ми идва в повече. Значи многократно съм писала, не ми е силен инглиша, разбирам, мога да се оправя, но трудно говоря, изразяването ми е проблемно. Но пък това неговото при все, че на всичките му постове коментират българи и ги харесват българи и да се мъдри английска/американска реч основно....ами хич и не задълбавам да ги чета и да вниквам какво иска да каже или покаже. Или разкаже.
Но и това съм писала-не знам той вярва ли си, но аз мисля, че ще се завърне тук. Дали на бял кон или черна кобила не знам, но ще си дойде.
Още не съм гледала снощната "Черешка". След малко.

# 397
  • София
Ето ви го и трейлъра за другата седмица. Имаше и в края на последния епизод, ама май беше различен...

ТУК

Лош, лош Юли Confused

# 398
Започвам да се плаша какво ще видим следващата седмица в черешката.  Юлиян явно е във вихъра си.

# 399
  • Другата България
Joy А аз изобщо не съм изненадана.
Юлиян си е Юлиян, ако беше хрисим и кротък и сипеше само комплименти на дамите, пак щеше да е хейтен, защото ще се смята, че се преструва, "играе", лицемерничи и го прави за пред камера или там за онова, което се дава като награда. Не мога да се ангажирам дали не се залага на скандала отново, дали няма режисура и нарочни реплики от негова страна, които да провокират миската, не съм видяла още. Но той си е такъв-откровен, естествен, прям и директен. Някои може да кажат, че е липса на възпитание, липса на майчина грижа и първите седем, простотия, вулгарност-всичко предполагам ще се изпише и изкаже, затова и не чета и няма да чета по другите теми. Аз основно ще се забавлявам, затова и ще го гледам. По същата причина писах и всичко, което писах през тази седмица за близначките. Те не са по-различни от него, това го писахме многократно и по време на предаването "Игри на волята", за мен те са Юлиян в женски вариант. С тази разлика, че говорят за хората зад камера и зад гърба им, иронизират, подиграват се. Юлиян го прави директно, право "куме в очи". И това не се харесва на част от аудиторията. Нормално. Затова на мен Е/С ми допаднаха в "Черешката". Затова предполагам и Юлиян ще ми допадне. Е, стига да не изпростее много, прекалено много.
Чакърдъкова пък и тя .....сега разбирала защо публиката предпочела друг. Само не и отново и отново и отново и отново рефрена за "добрите хора" и тяхната добрина и човечност. И как такива хора трябва да са победители в живота-добри, удобни, угодни, отворени към останалите, дори и да са изкуствени и фалшиви. Престорено любезни, а всъщност сипещи жлъч зад камера/гърба на отсрещния. Ми не, мерси съм.

# 400
Ще видим Wink На постовете на Юлиян всички се прегръщат, а и той е свикнал да е Лошият във филма, така че...

Мери, нямам предвид нещо конкретно, което е казал Веско, а това че си личи, че добре си прекарва в Щатите. Забрави вече и за знаме, и за всичко. Може да го е ударила някаква носталгия докато е бил в България, но едва ли бърка ваканцията с ежедневието и ще скочи да започва от нулата в България.

P.S. че сега прочетох поста Simple Smile За мен Юлиян и близначките нямат нищо общо, даже са пълната противоположност. Юлиян ми изглежда като човек, който дава шанс и когато види, че някой има качества, отива и поздравява. Това е поведение на силен характер. А тези двете не могат да преживеят нормално чуждия успех. Те гледат да заковат човека, да омаловажат, да осмеят. Това е поведение на слаби хора, лишени от собствени качества, които усещат успяващия човек срещу тях като заплаха и хапят. И успявящ може да е както някой човек с дорба кариера, така и някой, който бута кубчета по-добре от тях на плажа.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 17:50 от Врабец

# 401
  • Другата България
Според мен той тук изобщо няма да започне от нулата.
Има дом, има близки, приятели, доста контакти и познанства, вече е известен, омеша се с "елита" и елита, това са неща, които доста хора, започващи наистина от нулата ги нямат. И има и пари, предполагам, което също не е маловажно. Така че това ме кара да смятам, че ще се върне, той не е ок в САЩ според мен.

# 402
Това е много дълга тема, но понеже аз също съм в чужбина, мога да погледна от тази гледна точка. Въпреки че и ние имаме всичко материално плюс професии, роднини, приятели, ала-бала, започването на живота от нулата е факт. Буквално за всяко едно ежедневно нещо трябва да рестартираш - работа, ритъм на деня, от тези неща до зъболекар, да си заредиш къщата с неща, всичко, всичко. Въобще не е лесно, когато животът ти има коренно различен ритъм другаде. Ще поживеем и ще видим, но според мен ако си говорим отново по темата след година, Весо все още ще си е в Америка. След две години - пак Wink И все ще има намерение да си дойде.

# 403
  • Другата България
О, да, само да сме живи и здрави да си говорим пак, ще се радвам да видим чия гледна точка ще е по-правилна, по-скоро чие предположение. Защото това моето е предположение, базирано на видяно и прочетено.
Изгледах "Черешката".  Ами да, забавлявах се искрено с тези двете. Дойде ми в повече лиготията в определени моменти, но като цяло ми беше по-забавно от да речем вечерта на водещата, на дерматоложката не съм я гледала. И продължавам да смятам, че двете сестри са добри в скечове, импровизации, самоиронизации, имат чувство за хумор, което ако не стига до откровени просташки напъни да обидиш и унижиш човека отстреща би могло да ги направи добри компаньони. Всъщност останалите ги опознаха накрая, ако тяхната вечер беше да речем първа, може би нещата щяха да са различни. Не мисля, че целта им е да осмеят човека насреща, събеседника. Или поне не винаги. Когато този човек е харесан от тях и е одобрен един вид, то същия става най-добрия им "приятел". Не знам дали го описвам и изразявам правилно това, което искам да кажа /все пак съм спала само три часа за последните 36/, но аз ги харесвам сестрите в това им амплоа. Разчупиха вечерта, нямаше превземки, сготвиха всичко сами /макар и наистина с повечко лиготия/, имат кулинарни познания, умения, видя се и че не са толкова ограничени и невписващи се в "светски" разговори, просто наиситна зависи от много фактори-това как ще се чувстваш в определена среда и компания, от което съответно ще зависи и това как ще се представиш. Не ми допадна само малко...как да кажа, занижената хигиена като че ли, падат неща на земята, после ги мием, режем едни нокти, те хвърчат навсякъде и попадат неизвестно къде по другите купички и тенджерки евентуално, с краката правим и докосваме също какво ли не /дори и косата май на едната беше "пипната" с крак кокоши от другата/, и после същите крака цоп в тенджерата със супата....ами някак...нехигиенично малко. Този дом, в който посрещнаха гостите, някой знае ли техния ли е? Защото уж деляха една стая, и в клипчетата за Добрин, пародийните се виждаше една кухничка скромна и тясна, и една неизмазана стена на външната врата...
А промото за другата седмица.....мамма миА. Хич не ми хареса как гледа Чакардъкова, ама хич. А тази миска...честно си признавам, че аз едва сега я загледах по-отблизо и съсредоточено, за външност става въпрос. Ами.......тя не може да говори от тези уста, то уста ли са, какво са, то страшно направо! До нея Симона Загорова е като свеж полъх нормална жена! Не съм изненадана от подбора, предвид характера на Юлиян и показаното от него отношение към определен вид жени според мен поне тази точно /не знам как се казваше, или забравих за момента/ е "случайно" попаднала там. ШООЛ да има, дано поне и за това са взели по някой лев, че сега отново дъъълго ще се говори за този прост и невъзпитан грубиянИН Юлиян Златев, дето нито една жена на света не уважава и не знае как да се държи с тези жени.....да се чудиш това крехко и красиво момиче Лилия как толкова време живее с него!

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 20:30 от Merri_An

# 404
Това как го тълкувате... 🤔

"Очакванията" е било шоуто на близначките, а реалността - това на тоз човек, чието име ми е трудно да повторя?!

А, и още нещо забравих да ви покажа. От СтоЕнча е:

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 00:03 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт