ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Аз подозирам, че Юлиян и щерката на Глория ще водят седмицата. Съдейки по сторитата, добре са си паснали.

# 376
Аз подозирам, че Юлиян и щерката на Глория ще водят седмицата. Съдейки по сторитата, добре са си паснали.

Абсолютно съм съгласна с това. Много добре се разбират.

# 377
А ако Юлиян и Симона бяха на мястото на близначките. С докторката , водещата и Плачков. Мислите ли, че щяха пак  така да са усмихнати и на масата и с другите участници.

# 378
Джулката пак е запалил... И с право:
Скрит текст:

И аз не ги виждам Юлиан и Симона в тая компания...

# 379
  • Другата България
А ако Юлиян и Симона бяха на мястото на близначките. С докторката , водещата и Плачков. Мислите ли, че щяха пак  така да са усмихнати и на масата и с другите участници.
Мисля, че не.
И по-добре, че другата седмица състава ще е по-"народен".
Добре де, миската чак толкова ли да не става за компания?

# 380

Мисля, че да. За два часа на ден винаги можеш да положиш усилие и трябва да положиш усилие. Никой не е длъжен да е същият като теб. В тяхната компания ще има журналист, човек на изкуството, момиче израстнало с майка-звезда, всякакви. Какво и е на водещата и какво й е на докторката, което налага да се държиш ката самовлюбена на масата? Това говори зле за теб, не за докторката.

# 381
Докторката не е надменна. Не видях нищо да демонстрира и да се хвали, да порицава. Сега...на шоколадова торта видима да питаш дали е вегетарианска...извинявам се. Да викнеш да пееш и да спориш с музикант, пак не го разбирам. Тя пак беше обрана с изказа си. Плачков пък съвсем ги е отсвирил, той е директен. Водещата по-скоро демонстрира една лека неприязън и непоносимост към тях, но го прави с пренебрежението си. Достатъчно и беше първата вечер и ги прецени. После, като закъсняха и не се извиниха, седят като тапи на местата и само ядат, ами...Знаеш с какви хора си, в света на технологиите сме, пък седни прочети нещо за онова време, за филмите, за музиката, за настроенията, виж какви са събеседниците, нещо за тях писано ли е,  с какво са известни, имат ли хоби , зачекни нещо там, подай сигнал че ти е интересно, кажи нещо приятно за домакина, ми ..не е нужно да си вип, за да се държиш човешки. А и в тази компания никой не демонстрира нещо и не се стреми да се изтъква толкова, само водещата донякъде си мисля, но тя е такъв тип-обича да е под конец всичко и държи на точните неща. Нито Плачков, нито Акагата са вдигнали летвата, държат се нормално, ама и двамата не ги харесаха. Докторката и водещата пък съвсем. Просто ги тъпрят, бих казала дори, че близначките развалиха групата. Ако беше някой друг щеше да се впише и да е интересно, но тези двете просто ..

Юлиян би си паснал и с Плачков, и с Акагата съм сигурна. Щяха да намерят и доста теми. С докторката и с нея. Не забравяйте, че баща му е лекар и то известен. С водещата само се съмнявам, но той е чаровен, а тя щом Плачков хареса и нещо му се увърта, за Юлиян нямам съмнение. Та Юли щеше да е супер там в тази компания, дори си мисля, че щеше да е по-добре там от тази в която е попаднал.

# 382
Юлиян е качил на стори Мис Българиите от 2010 г. насам и им е направил разбор Joy
Явно ни подготвя вече да се стагяме за следващата седмица.
Ама защо не е сложил Антонийка, миската за 2009-а! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 20:27 от Врабец

# 383
Ето че вината не е само на близначките. Не можеш четири пъти да вечеряш с някой и на петия ден да кажеш, че не го познаваш, и че нищо не знаеш за него. Това означава,че ти тоя човек го игнорираш по дефолт. И не го слушаш. Защото не ти е равен.
А Манчев вече ще истеряса 😂😂😂.

# 384
  • Другата България
А, добрУтрУ.

# 385
Спечели Плачков плакета. Близначките и те имат 40 точки.
Другата седмица май няма да е както очаквахме. Нещо ми се видя, че ще има драми. Чакардъкова дори нещо намекна ми се стори, че и идва много и ще избухне, миската уж щяла да плаче и става от маса...не знам, ще видим.
Близначките не разбрах къде ги поканиха. Това на мезонет или къща ми прилича. Знам, че са от София, ама...не можах да се ориентирам, а рибата и скаридите в ресторант им ги дадоха, не видях да плащат, а жената имаше на ръкава емблема на черешката на тортата. Много странно , подозирам дали не е ресторанта на Манчев това, ама не го знам и никога не съм ходила в него да кажа.  Жилището , ако е това  е много модерно, голямо и хубаво на близначките, не го видях отвън, не разбрах изобщо къде са, а точно за това гледах уж.
Не споменаха нищо за баща си. Говореха за майка си, баба си и дядо си. Много странно. То и в игрите нищо не споделиха лично за семейството си. Майка им била в Доменикана на екскурзия -сама, няколко пъти го натъртиха, недоволни , че не ги е взела. Останали баба и дядо да ги гледат, баща не споменават. Мда, има нещо, но пък е хубаво да знаят на Юлиян историята и да определят дали е обичан от някой.
Другата седмица няма да е спокойно в черешката, изобщо няма да е тихо и кротко , както си го мислехме.

# 386
Защо му дадоха наградата на Плачков. Наистина ли в неговата вечеря имаше дух и отношение. Защото близначките ми напълниха душата тая вечер. Любовта им към салсата, пурите, кафето и латинска Америка не е било само поза.

# 387
Ми какво направиха любимата супа на свеки(тук точките са ми ... И аз като Плачков щях да реагирам така) иначе вложиха артистизъм зад кадър,не може да се отрече.
Само не разбрах в своя дом ли ги посрещнаха?
Това със веспата  зад кадър ми напомня    за един съсед(дето си държеше моторЯ в хола и цепеше разпалки за камината пак там😖), но за съвременните дизайнери явно е яка хрумка.
Видях и промото  за следващата седмица-така поднесено нашето момче явно ги е изкарало "извън зоната на коНфорта"поне според нова...
Ще се радвам да го видя отново независимо кой , какво и как..

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 21:44 от vvi

# 388
Спомням си, че няколко дни преди да номинира Пламен, Юлиян публикува в ИГ някаква мисъл, че българите били изумени като разбрали, че никой не им е длъжен. Сега ми се струва, че пак бяга пред вятъра като публикува все по "красивите" ни миски. Особено 2017😲. А сега отивам да си лея куршум срещу уплах.

# 389
  • Другата България
Аз за тях утре ще пиша като гледам.
Ама явно другата седмица ще е горещо Joy. Където е Юлиян явно все ще има какво да се говори дълго време. ....

Общи условия

Активация на акаунт