ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Домакинката се държеше като отряден председател Simple Smile
Беше надписала столовете. Изтъкваше всяко свое действие покрай вечерята като нещо изключително. Отвори бутилка вино, за която останах с впечатление, че е стояла в килера да чака подходящ случай да бъде отворена поне от 20 години (така я представи), а се оказа, че са и я подарили преди седмица Simple Smile
Беше сложила цветя на масата, и държа петминутна реч как е украсила масата, все едно гостите и са слепи.
Ужасна вечеря Simple Smile
Близначките свиха тапата от свещената бутилката вино, покрай която се въртеше част от епизода, защото Плачков искаше да я вземе като нещо много ценно. Какво да ви кажа - всичко е суета....

# 361
Да, това с тапата също беше много тъпо. Детето ми спря да си прави такива шегички на пет, защото ги надрасна. За тяхно съжаление никой не си говореше за Гастон и не пееше песни от Красавицата и звяра, и някак си трябваше да блеснат, та това измислиха. Не знам какво трябва да ти се върти в главата, за да намираш такива неща за забавни.

# 362
Аз гледах предаването с близначките. То , заради тях си зарязах другия филм, там пък едната роди преждевременно, падала по стълби и т.н., голяма драма и изпуснах , заради тез пернати птици.
Както се знае, аз не ги харесвам, но ще се постарая да съм обективна.
Харесаха ми как бяха облечени с дълги рокли, някакви кожени къси палтенца, по-слаби изглеждаха този път и хубавки.
Вечерята беше на водещата Ана (не съм я гледала никога) Млада жена, много ерудирана, малко се беше стегнала и твърде в обяснения влизаше. Хареса ми, че казваше какво и как готви , постара се много, има вкус, хубава маса направи, храната не можа да я направи както трябва и Манчев дори забеляза , но...това не е драма.
От цялата компания там ми хареса само Акагата. Този Плачков не мога да го свържа нещо с актьор и това е. Само за Левски гледа да вмъкне, да се изтъкне и така. Говориха за филми, за други неща, но близначките не можаха да се включат. Много демонстративно седяха мълчаливо, попоглеждаха се с досада, не беше приятно определено. По едно време домакинята направи забележка за вайбъра на едната, че пречи на вечерята и те извадиха телефона  захилени. Виното прашясалото май беше от това с трите звезди Мишлен , когато близначките казаха, че вече били в друг свят щом го опитали (хареса им ) Вечерята беше стилна, приятна, но малко нямаше дух. То всъщност близначките не могат да се включат в никоя тема, простеят яко в това предаване, но и никой не ги пита за нищо, за да не се изложат повече си мисля. Просто ядат и мълчат, само пред камерите каканижат, ама това си го знаем. И единственото включване освен с телефона да им цъка беше да попитат Плачков дали би напълнял за някоя роля или би отсплабнал драстично (по повод на някой беше как за филмите всичко правят) Та това му дойде добре да каже как 5 часа бил на -17 градуса, като снимал Левски и после се бил разболял, ама истинските актьори са така))
Като цяло ми беше скучно на мен. Лекарката е жена видяла доста места и ресторанти съответно. Направи няколко забележки към храната и даде 8 точки. Всички други дадоха по 10. Така се подреждат до момента
1. Плачков 40т
2 Акагата-40т
3 Докторката-39т
4 Ана водещата 38т.
утре ще готвят близначките.
Много се стараят да са артистични , уж ведри и над нещата, съскат, фъфлят, бе...змийчета.
Това е от мен))
Аз съм за Акагата да вземе плакета нищо , че той не готви почти, а му помагаха.

# 363
Ами... не могат да се впишат тези момичета и това е. Като няма с кого да се лигавят (като Наско и Илиян) или с кого да се заяждат (тук уточнения и примери са излишни 😉). То вярно и че компанията очевидно не е тяхната, но пък човек трябва да намери (или поне да търси) начин да се впише. Не само да показва лошото си възпитание... Имам усещането, че не виждаме пълния им "блясък", защото останалите явно хич не са очаровани от нашите момичета и много-много не им симпатизират... макар и да са сдържани по отношение на коментарите към тях... Очевидно са от закъсняващите... Това "м@мк@ му" хич не ми се върза с цялата обстановка и ми дойде каруцарско...
Но все пак трябва да си призная, че за първи път успяха да ме разсмеят:
- Ще трябва да се борим за 10 точки.
- Общо ли? 😉😁

Колкото до Юлката, това, че НЕ споделям пристрастията му, не ми пречи да го уважавам. Най-малкото защото има позиция, има мнение. По-добре човек с мнение, макар и различно от моето, отколкото безлично, безпристрастно, неутрално, незаинтересовано същество, на което му е "все тая". Винаги съм се чудела на тези, които гласуват "Въздържал се"... 🤨🤔🙄

# 364
Утре ще е интересна вечер, надявам се. От промото гледам се накиприли, отново някакви шарени, нещо се правят на танцьорки по улицата (май на пазар тръгнали), някаква риба размятат (това май ще готвят, поне едно от яденетата) , накрая я изпускат на земята. Правят се на вещици над някаква тенджера, уж бъркат отвари или какво там по приказките имам спомен. Дано поне приемат гостите у тях.Това ще ми е интересно да им видя дома, но ме съмнява. От цялата компания само лекарката прие гостите у дома си. Плачков в рокерски клуб беше, Акагата в къща на приятел в Копривщица, Ана водещата в някакъв ресторант (не разбрах кой и дали беше ресторант или ...не разбрах къде, но не беше у тях) Да видим утре близначките къде ще са. На мен ми е странно откъде вадят тези дрехи. Вярно, че са някакви цветни, много накити, украса слагат, ама все са с една кройка в различни цветове за двете. Това са по поръчка шити дрехи, но количеството им ме изумява. Трябва да имат поне една стая за тях да ги събират, ако са техни. Освен да ги взимат под наем или нещо да им се предоставя за случая ... идея нямам и ми е чудно как става номера. Да имат такъв доход...вярно не са маркови, но и не са евтини... нещо сметката не ми излиза се сетих сега.

# 365
Гледах промото за вечерята на близначките. Според мен не са толкова невежи в готвенето. Като гледах как едната държи ножа и реже лука ми се видя доста тренирана.
Ще се постараят момичетата. И ще се опитат да направят една добра вечеря. И изненадата им според мен ще е хубава.
Но...при тия гости... не мисля че ще ги оценят подобаващо.
Не можах да издържам по цял час да гледам предаването, но от това което видях, усетих малко разделение между близначките и   "културните" участници от хай обществото на България.

# 366
  • София
В Игри на волята не пишеше ли за близначките, че са дизайнерки? Нали имаше етикет с името и професията на всеки участник докато го интервюираха. От тези етикети съм запомнила че са дизайнерки и се изненадах, когато започнаха да ги обиждат на "продавачки".
Предполагам, че сами си шият тези рокли. Или поне ги преправят.

# 367
"Дизайнерки на детски стаи" (така се бяха представили) им се иска да бъдат. Според мене. Сигурно са помогнали на някоя приятелка с обзавеждането и/или изрисуването на детската стая за детето й и са решили, че вече са дизайнерки на детски стаи. А всъщност продават вино на летището. Wink Тъй че никой не ги е "обиждал", че са продавачки, защото за момента са точно такива.

# 368
И аз бях учудена, че ги пишат дизайнерки , но разбрах нещо за детски партита. Не че помня точно какво, ама дизайнерки помня. За тях нищо не се разбра, а беше интересно да разкажат нещо. Нито какво образование имат, нито за семейството им нещо, нищо... То нямаше и как да се вземе думата нещо да се разкаже по човешки.
В кухнята те са добре за мен и умеят доста неща, научени са от баба си май. Помня капитана като им даваше разни задачи как те всичко знаеха , дори с имената от едно време. Изложиха се с рибите дето връзваха, ама то беше от лигавене, оплетоха конците. Не вярвам те да си шият дрехите, това ми изглежда добре направено, особено снощните рокли. За готвенето видях добре нарязани продукти на купчинки, могат да готвят мда. Ще ги видим.
Ми вярно, че има друго ниво на гостите, ама аз без да съм от тях и да съм нещо в живота , пак не бих ги издържала и искала на масата си. То сякаш им проличава , имат едно излъчване след определено време на приемане и харесване, когато виждаш , че  са злобни човечета. Ми хората там са постигнали всеки нещо в професията си, познати са на хората, имат си почитатели и врагове, ама тези са решили да плуват в техни води , а се надуват. За мен близначките не намират начин и думи да се включат, бедна обща култура имат, а това ги вбесява и имитират отегчение. При гостите нямат такива детски простотии и как да го напиша....израстнали са тези времена, а близначките са си останали някак на определени години. Компенсират го с разни скечове, усмивки, уж са над нещата , че  са веселяци. Не не мога да го обясня, ама ми не  и не. А бях им фенка в игрите в началото. Приятни ми бяха,  харесвах ги , доста шанс им дадох, но.... не са моите хора тези.

# 369
  • Другата България
Вече всичко сте казали, ама и аз да дам своите пет цента за снощи.
Според мен не им е чак толкова бедна или ниска общата култура на Е/С, просто има компании и среди, в които не можеш да се напаснеш, просто не са твоите. Много зависи и от останалите в компанията, ако те предразположат, то нещата се получават. В случая четвърта вечер поне според мен освен музикантът от Акага никой от останалите не се стреми да приобщи двете сестри към обстановката и разговора, затова се получава неловко. И докторката, и водещата, и Плачков се имат за "голямото добрУтрУ", разговорите са на едно такова ниво, че и аз да бях, предполагам щях да се чувствам по същия начин. А уж не се имам за проста. Някак са изолирани сестрите, нямам идея как подбират участниците, но затова написах, че компанията на Юлиян според мен поне е по-земна и естествена и се надявам да няма такива неловки моменти. Защото и него не си го представям да води изискани разговори и да се държи префърцунено. Близначките са едни обикновени момичета, това, че имат черти от характера, които не харесвам и не ми допадат не променя общото ми мнение за тях-че са забавни, артистични, скечовете и имитациите им се получават /разбира се, когато не се подиграват на човека отсреща и не го иронизират целенасочено/, и в 99,99% са право "в десятката". Лично аз бих предпочела да седна с тях на една маса, не и с докторката или водещата. Плачков по презумпция не го харесвам.
Довечера съм на работа, утре ще ги гледам на запис, но от това, което видях останах  свпечатление, че са добри домакини и хич не са "вързани" в ръцете. Което също не е малко.

# 370
ето тук малко видео за довечера и коментар каква ще е вечерята на близначките
https://nova.bg/accents/view/2020/01/31/276495/%D1%81%D1%82%D1%8 … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 371
Нещо чува ли се за втория сезон на Игрите, освен спорадично появяващата се реклама? Съдейки по отзивите във Фейсбук, няма да им се явят правилните хора. Дана поне не гледаме удавници и хора, които не могат да скочат 50см напред.

Относно близначките и Черешката: да не забравяме, че никой не им е влязъл в дома, да им натрапва хора на масата. Сами са приели да участват в тази тв задача. Ако 1/5 от задачата е да посрещнеш гости, 4/5 е да бъдеш гост. Теост да покажеш умението си да се впишеш за час-два в компания, каквато ти се падне. Никой не е длъжен да разбира от кино, но като не разбираш - попитай, покажи интерес, уважение, пак ще си пълноценна част от разговора. Да стоиш като препариран и да ръсиш случайни глупости, и после да се правиш на интересен по най-детинския начин зад гъбра на хората показва, че ти липсват елементарни социални умения и възпитание. След като 4 участника са се слели с компанията, само ти - не, значи не другите са надути, а ти, защото не искаш или не умееш да положиш старание да се впишеш.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 14:57 от Врабец

# 372
Сигурно чак лятото ще снимат и есента ще го дават.
Не мисля, че подборът ще е по-успешен. Много хора искащи да опитат са се отказали след нагласения финал.
Няма смисъл да даваш всичко и се стараеш , а накрая ...
Видях и въпросника, който трябва да се попълни и изпрати за участие да те поканят. Ми то...това е направо смешно, толкова много въпроси и повечето в страни от спорни успехи, постижения, възможности.... То си е Биг Брадър наистина на плажа.
Дано греша ,но сами си отрязаха интересните кандидати. Хората ги взеха на подбив във фейсбук групата.
То това да се запишеш и те изберат изобщо не е добре, ставаш за смях едва ли не. Ако финалът беше друг и кандидатите щяха да са на ниво си мисля за следващия сезон. С качества, с хъс, с желание за победа, повече Юлияновци щяхме да видим, сега обаче...каквото си ценят от продукцията , това ще се яви и оттам ще избират.
Така си мисля.

# 373
  • Другата България
Аз изобщо не мисля, че останалите 4-ма участника от компанията са се "слели", напротив.
Усетих взаимна....как да го кажа, лека неприязън между двете останали дами-докторката и водещата.
Просто са лепнали изкуствените усмивки на лицата и хвалят неща, които откровено не харесват, на масата пред домакина и в негово присъствие, а зад камера всъщност "солят" както си трябва. Дерматоложката с десерта на водещата снощи-пример на прима виста. За пилето също имаше не много ласкави изказвания, и за още неща, които вече забравих. Може да не е възпитано да си откровен, но поне за мен е леко лицемерно и фалшиво такова поведение и затова не ми допадна. Подчертавам, че "Черешката" гледам за първи път, може това да е модел на поведение в този формат точно или част от регламента, но аз симпатизирам на земни и естествени хора, въпреки че мога да стоя и часове в някаква по-хай компания, просто ще се преструвам на заинтересована, а няма да съм.
Снобарщината никога не ми е била приоритет.

# 374
Затова не мога да ги гледам. На масата уау, зад гърба бау. Невероятно лицемерие.
Близначките обратно. Дават десетки на другите, яли, не яли,харесали, не харесали. Да няма сърдити.
Според мен един е водещия, лидера на такива вечери. И той определя характера на цялата седмица. Тук е докторката, а нейното държание не ми най присърце. На Юлиян в седмицата съм сигурна, че основната фигура ще е Чакърдъкова. А тя е земна, усмихната и спокойна и затова следващата седмица ще става за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт