ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Забравих да напиша нещо вчера - Амелия Мира беше подкрепила Юлчо в инстаграм и му беше пожелала успех. Естествено, никой друг от останалите Wink
Също така самият той се е хвърлил да отговаря на коментари във Фейсбук.

# 661
Забравих да напиша нещо вчера - Амелия Мира беше подкрепила Юлчо в инстаграм и му беше пожелала успех.
И не само тя... Имаше още някой.. Обаче забравих кой беше, тъй като бях на работа и нямах време да пиша.. 🙄

# 662
  • Другата България
Такаа, чак сега и аз разбрах мнението на Кали. Благодаря за което, Мери! 😁 Напълно съм съгласна с Мери Ан. Тези мутренски времене с пеенето на ушенце по кръчмите и дъждът от банкноти бяха доста отдавна. Стара чанта като мене тогава беше новичка и току-що излязла на пазара 😂 ... хммм... доста жпопасен пазар 🙄 Бях на 15 тогава, значи Юли е бил на 5. 🙄 Надали има конкретни спомени точно от този период.

Друго обаче си спомних и понеже обичам да проверяват нещата, които ми се въртят в главата, докато готвих днес си направих труда да изгледам отново двете вечери при Симона и при Юли. Потвърди се това, което си мислех. На вечерята при Симона Юли по неговия очевадно грубичък, "ръбат", нешлифован начин се опита да даде съвет, направо наклон на Симона в какъв стил музика да твори, а именно - джаз и поп. Чакърдъкова спомена, че Симонка пее много добре народни песни, при което Юли рязко скочи, че тя пее и джаз и поп и че трябва да се разграничи от стила на майка си. След това няколко пъти натърти, че Симона трябва да заложи на това, което е учила - джаз и поп. На вечерята при него цитирам (автентично е 😎) какво каза: "Надявам се да разбиеш обстановката с едно джаз парче. Това ще бъде единствено и само за мен. Ще ми напълниш душата... И аз ще се радвам да пееш само за мин!". Подчертавам джаз парче, а не друго. Обръщам внимание и на това, че Бахов изтълкува думите на Юлиян като "молба" и "желание". Та, идеята ми е, че Юлиян по-скоро е далече от мисълта "пей ми на ушенче, защото съм много велик", а покажи колко хубаво можеш да пееш джаз, защото в тази посока е добре да се развиваш. Да, може да изглежда като извиване на ръцете (макар че Симона с усмивка се съгласи), по за мене е по-скоро недодялано побутване на Симона.
Именно, именно.
Тогава беше и това със семействата, дето Николина каза нещо от сорта, че това да имаш известни родители не е недостатък всъщност, а един вид привилегия /визираше естествено и собствената си дъщеря/, и вметна това за "отбора" към Юлиян - че и той е от "този отбор", тоест, заради известния си баща. На което Юлиян отговори, че не е съгласен. Аз поне така го разбрах. Юлиян е бунтар, и наистина е постигнал всичко сам. И затова в него има едн вид непримиримост към "мамини, татини, лелини, чичови"  и всякакви такива хора, пробили един вид с чужда помощ. /И единствено с това си обяснявам вече и отношението му към миската Радинела/. Което според мен поне не мисли за Симона, а напротив - наистина смята, че може да се развива и в друга насока, друг стил по-скоро на пеене и парчета, различни от тези на звездната си майка. И лек, или не съвсем негов си начин да се "опълчи" на Николина, която наистина се изживяваше като ментор, тартор, всезнаеща, всеможеща, всенасочваща, дори и властна жена. И ако беше такъв и този простак, невъзпитан, селянин, и изобщо всякакъв, какъвто го изкарват и пишат за него, то трябваше да се отнесе грубо и с нея, с Николина. Но не го направи, държа се съвсем възпитано с нея, през всичките вечери. От уважение към това какво е постигнала и към годините ѝ-така поне предполагам. А всъщност може и да не я харесва особено, не творчеството ѝ, а поведението имам предвид.

# 663
Понеже на няколко пъти повтаряте че Юлиян е постигнал всичко сам, моля да ми обясните какво имате в предвид.

# 664
  • Другата България
Аз визирах работата му, професията, това, с което се занимава.
Създаването на клуба, тренировките на децата в него, работата в частното училище, професията му на учител.
Не съм му личния биограф, но съм чела, а и от негови думи и написано от него съм останала с впечатление, че няма "рамо" относно финансовата част. За качествата му като треньор също съм чела положителни отзиви и мнения, лично не съм водила дете на тренировки. В частното училище предполагам няма да го търпят ако не става.
Чела бях, че е работил и в Англия, и като спасител в Приморско. Човек, който не се срамува да си изкарва прехраната с труд и да се бори за нея сам, без някой да му снася наготово.

Едит: За клуба и създаването му са двамата с Лилия, поправям се.

# 665
Според мен просто има късмета да  работи това което обича. Мисля също,че това за живеенето по улиците, без никой да се грижи за него е малко пресилено. Все пак е получил прилично образование - за да работи в такова училище би следвало да има и висше. За мен той си е имал финансова подкрепа от баща си. Иначе филма започва да прилича прекалено на индийски.

# 666
Завършил е НСА, една специалност са с Пламен. Сигурно е работил в Англия и може да върже пет изречения на английски, защото БСС има голям процент англоговорящи деца. Но съдейки по постовете му на английски, е абсолютно неграмотен. Да ме прощава, харесвам го, но да престане да твърди, че знае английски Joy
За школата - познавам едно момче, което за десет години стигна от треньор в собствен квартален клуб до учредител на международен турнир - всичко си финансираше сам с ортака си, докато им се завъртя колелото. Трудно е, но не е невъзможно, така че защо да не е сам и Юлиян. Това са факти от публичната информация за Юлиян, друго не знам.

# 667
Понеже на няколко пъти повтаряте че Юлиян е постигнал всичко сам, моля да ми обясните какво имате в предвид.
Значи лекарската професия е уважавана и престижна по принцип, а в чужбина, че и у нас (на определени нива и хора) е доста платежна.
Юлиян е можел и това да избере, знам хора (мъже) с 0 коефициент и слаба диплома, които записаха, че и завършиха след доста мотане и изпити. Факт. Предполагам само, че и като момче, баща му е имал определени надежди за него в онаследяване на пътя в професията. Не забравям, че баща му доста се е борил да постигне нещо и издигне. Детството на Юлиян е достатъчно за представа. Чест му прави, че си взима сина и го отглежда сам. Малко са такива мъже. Юлиян обаче е далеч от представите му за послушко. Винаги съм казвала, че наистина първите 7 години са определящи за едно дете, поне за основа на характера. Той си остава палав, буен, май доста нерви е изхабил баща му. Майката никаква я няма. Накратко Юлиян е можел без проблем да продължи и стане лекар. Това не го иска , не го влече, въпреки че е престижно. Николина точно това каза "и ти си в този отбор" -на известните , на звездните и т.н. Юлиян само дето не скочи, много му неприятно стана , но се овладя. Все още се оказва има и такива хора. Сам каза в игрите ,че се е изнесъл от баща си и живее сам и работи. Баща му го е отсвирил така да се каже, след като го е разочаровал. Набивал му е в главата какво и що, ама Юли си е първичен. Той се занимава със спорт, обича спорта, имал е друга насока от снимките му разбирам, искал е май професионално с бокс да се занимава и нещо е станало , при това в чужбина. (така си го навързах аз, но има нещо вярно).
Постига сам, че не живее в лукс , а може. Че не ползва привилегии, а може. Че не се възползва от родителя и да има облаги, а можеше да влезе и вече да е завършил и излезнал в чужбина да си трупа пари, имоти и т.н. Много са ми интересни някои , като пишат , че е даскал по физическо, че е физкултурник, подигравателно и унизително. Ми той сам си прави клуб, занимава се с деца, търси начини да го развие, може би и детството му има някакъв отпечатък да прибере деца и да се развият със спорта, вместо по улици, кафенета и на компютър. Спорта дава много , не само физика. Видя се , че Юлиян и мисли в игрите, има поглед, стратег е, организиран е. Не хленчи, не прави коалиции, не чака от никой нищо. Сам беше там и в живота не чака наготово. Неговото не се губи , като наследство, но за момента живее на свой гръб и със собствени сили. Не зависи от никой и не чака нищо (е чакаше наградата, но не за себе си точно, а за клуба си да направи по-атрактивен, по-добър за децата, по-уреден)

# 668
  • София
На мен ми хареса представянето на Юли в Черешката. Даже се изненадах приятно, очаквах да е по-зле. Simple Smile
Това че не е негов апартамента не го вярвам. За мен е жълтина.
Трябваше да сготви някоя типична черноморска риба и да не ''напада'' джукестата и можеше и 1-то място да вземе, защото Николина твърде излишно и помпозно се изхвърли.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 22:32 от Diavolo

# 669
Ей ама много мнителни сме станали🤣
От малкото пъти когато съм гледала черешката и участват някакви певици/ци или актьори  винаги между другото се коментира бъдещ проект или представление,което според мен си е жива реклама и то по сценарий (явно им влиза в договора).(даже си подаряват и Току що излезлите им от печат книги😄)
Затова и песента на Симона за мен беше вид реклама-тя веднага запя сякаш очакваше да я поканят.Такъв беше  и въпроса на миската към Николина(даже на мен ми прозвуча като наизустен) за бъдещия концерт, а и отговорът също беше изрецитиран.
Това пък откъде излезе, че домът не е негов, а и всъщност имали значение? То вече почти никой не кани у дома- все са в ремонт.😉

# 670
Това пък откъде излезе, че домът не е негов, а и всъщност имали значение? То вече почти никой не кани у дома- все са в ремонт.😉

Хората като няма за какво да се хванат и започват да вадят от девет кладенеца вода Wink Когато започнат да си изсмукват от пръстите "компромати" за някого става ясно, че човекът има достатъчно качества, за да събира хейт. И в същото време няма грам за какво да го закачат и се налага да се използват фантасмагорични факти.

# 671
  • Другата България
Много се изхвърли Николина, наистина.
Според мен поне самото ѝ участие в това предаване беше само и единствено с цел реклама. Не следя кариерата ѝ, не знам дали не е в някакъв спад в момента - наистина не знам, просто предполагам, или пък целта беше основно и само да се промотира и рекламира дъщеря ѝ и предстоящите нейни изяви, но всичко беше един БИГ помпозен панаир. И не само в петък, от понеделник като се започна, та в петък се свърши. Всяка вечер до петък я слушахме как "аз това, аз онова, аз така, аз иначе, аз, аз, аз, аз......", много голям е АЗ-ът и при нея. И наистина Черешката на Тортата, финалът на аз-овете беше петъчната вечер - първо "лайнерЪТ"-от луксозен по-луксозен, после къщата още по-голяма, стегната и с всички екстри /аз пак...такова, сигурни ли сме, че е нейна???/, трапезата с безбройните салатки, мезета, предястия, ястия, десерти, та се приключи с естествено дъщеря ѝ и личните ѝ музиканти. Отново казвам-харесвам Чакърдъкова, за мен победителят беше Симона, но между Юлиян и Николина победата си беше за последната, на черното бяло не мога да кажа. Яд ме е, че не се дава път на младите, затова не съм очарована от избора на Манчев, но заради Симонката, не заради Юлиян. За мен Юлиян си е....Юлиян от "Игри на волята", там беше №1, там нямаше равен, там трябваше да спечели, там го "порязаха", "орязаха", дори разрязаха. С участието си в тази "Черешка" си навлече основно хейт, за мен и според мен поне можеше да си го спести, ама...
Относно английския му, неграмотен е на писане. И аз го забелязвам, като един виден полиглот и "англоговорящ" зрител Joy. Но съм го слушала и гледала в няколко клипчета, в онези теми по време на формата някой ги постваше-от частното училище, има клип с униформата на училището и негово представяне от него самия  на английски, и от клуба, на няколко състезания, с присъствие на чужди гости, при откриване и награждаване отново с негови изказвания на английски. За мен и според мен говори съвсем поносимо и свободно, с акцент естествено. А и по себе си съдя, аз имам три нива и сертификат...вече забравих буквата, ама нисък, нищо кой знае какво. Но никога не съм го ползвала служебно, езика имам предвид, любителски, за и при гледане на филми, четене в нета, комуникация с хора при пътуване в чужбина и т.н. Разбирам и като слушам, и като ми говорят, и като чета. Но когато се стигне да си отворя устатата и аз да кажа нещо....мамммма миа, не мож ме разбра 'ич, писмено да се изразявам също не мога, с грешки ми се получават нещата. Та поне аз го разбирам за писането, не бих се наела да коментирам за останалото как е, както казах защото съм и аз смешна с този език.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 23:55 от Merri_An

# 672
Нито Юлиян, нито Симона, нито който и да е имаше според мене шанс да спечели тази седмица при наличието на Николина. Никакъв! Манчев такива метани й правеше... чак десерт от намазани с шоколад бисквити "Закуска" го впечатли... 🙄
А и от цялото това мазнене на гостите, особено на миската, ми стана на чист български език "байгън". 😉🙂

Оф, пак забравих нещо. Анита определено хич недолюбва Роберта. Случайно попаднах на това:

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 10:30 от Bilyana14.

# 673
  • Другата България
Леле, колко грозна история....на коя снимка на Роберта е този бълвоч, да погледна и аз?

# 674
Снимката е на Юли. 😉

Общи условия

Активация на акаунт