Също така самият той се е хвърлил да отговаря на коментари във Фейсбук.

Когато започнат да си изсмукват от пръстите "компромати" за някого става ясно, че човекът има достатъчно качества, за да събира хейт. И в същото време няма грам за какво да го закачат и се налага да се използват фантасмагорични факти.
. Но съм го слушала и гледала в няколко клипчета, в онези теми по време на формата някой ги постваше-от частното училище, има клип с униформата на училището и негово представяне от него самия на английски, и от клуба, на няколко състезания, с присъствие на чужди гости, при откриване и награждаване отново с негови изказвания на английски. За мен и според мен говори съвсем поносимо и свободно, с акцент естествено. А и по себе си съдя, аз имам три нива и сертификат...вече забравих буквата, ама нисък, нищо кой знае какво. Но никога не съм го ползвала служебно, езика имам предвид, любителски, за и при гледане на филми, четене в нета, комуникация с хора при пътуване в чужбина и т.н. Разбирам и като слушам, и като ми говорят, и като чета. Но когато се стигне да си отворя устатата и аз да кажа нещо....мамммма миа