Другото сега нямам време да го коментирам, може би утре.
Виждам, че твърдите, че е било реклама на Симона. E аз не мисля така. Това можеше да стане в нейната си вечер. Ето - правите и сравнение с вечерта на Чакърдъкова - ами точно де, всичко това, и пеенето, и за дъщерята, беше във вечерта на Чакърдъкова.
Просто цялостното му поведение към Симона аз го видях в кофти светлина. Първо я резна с оценката, а после я действа да му направи неговата вечер, че да се почувства той добре ... И мисля, че тя не случайно му "върна" жеста без да обясни...
Надявам се, че този път ме разбрахте. Това си е мое мнение и не задължавам никого с него.
Иначе като цяло вечерта при Чакърдъкова ужасно ме натовари - прекалено много показност във всичко! Без изключение! От автобуса, та до изненадата с половината й ансамбъл в хола! Да не споменавам 9те манджи!!! И да, и аз нямаше да й дам 10!
На Юлиян като меню ми хареса най-много. На Симона като атмосфера основно. На Бахов ми хареса шегата. На миската дори не я помня, а за Чакърдъкова вече отделих достатъчно внимание.
Ама така се получава обикновено, когато тръгвам да се обяснявам в 3 през нощта, минути преди да заспя

Отдавна гледах няколко сторита от тренировките на Юлиян с децата и много ми допадна. Съсредоточен, сериозен и в същото време спокоен. Писала съм и преди, че ми напомня за треньора на моето дете - във и извън тренировките, и съм убедена, че с децата работи повече от добре. 
, та най-накрая се намери правилния отговорил.